Eğriye büğrüye kafayı takan herşeyi düzenli isteyen veya öyle seven biriyle evli olmak veya sevgili olmak zor mudur? Artıları eksileri nelerdir sizce?

Eğriye büğrüye kafayı takan herşeyi düzenli isteyen veya öyle seven biriyle evli olmak veya sevgili olmak zor mudur? Artıları eksileri nelerdir sizce?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hastalık derecesinde ise yorar insanı be kankam
Ben takıntılıyım kanka :)
Sen hep takıntılısın :)
Yapacak bir şey yok :D
Tabi :D
:D :D
Zor olabilir ama ben evlenirdim kesinlikle
İsteyip kenarda oturuyorsa sevgililik bile çok flörtken kaç. Ama isteyip işini de kimseye bırakmıyor kendisi yapıyorsa evlen 😂😂
Kendimle mi evleneyim 😅 ütümü bile kendim yapmasam giymiyorum o elbiseyi
Haaa soru muhattabı sen miydin 😄 eğer sürekli bıdı bıdı yapıyorsan çöp poşeti misali kapının önü iyidir 😄 ha yok kendim yaparım diyorsan otur evin baş köşesine 😂
Ben her işimi kendim görürüm 😅 kimseye iş bırakmam kendim yapmadım mı zaten içime sinmez 😅
İyi bari dert olma da
Yok yok Allah eksikliğini vermesin eşim benden şikayetçi değil çok şükür ☺️
O zaman dewam kee
👍👍
Okurken sinirlerim bozuldu 😱 evlerden uzak. Amin.
Zordur tabi ya sürekli elinde cetvelle gezen biriyle olmak.🙄
Öyle elimde cetvel falan yok ama eğri bir şey görünce illa düzeltirim. Kitapları boy sırasına konusuna göre düzenlerim. Cebimdeki paraların hepsini yönü aynı yere bakacak şekilde düzerim.
Hadi kitapların boy ve konu sırasını anladım onu ben de yaparım da. Ne katkı sağlıyor sana bu durum
Takıntı işte
Asıl tam tersi düzensiz dağınık temizliğe önem vermeyen biri zordur bence
Hay ağzın bal yesin
Gül reçeli severim
Gül sensin
Aaa noldu
bir şey mi oldu
Didişmedin hayret
Niye didişeyim ki
Sana böyle alışkın değilim
Aşk olsun ben huysuz muyum
Evett
O ben değilim ama sensin
Çok zor olduğunu düşünüyorum, şahsen ben o kadar titiz biriyle yapamaz kafayı usuturdum 🙄
Ne olursa mesela kötü olur
Sürekli yaşadığımız yerde herşeyi düzgün isteyen olmadığında düzelten veya rahatsız olan birisi konuşurken karşılıklı kafasını taktiği şey yüzünden konuşmaya bile veremez kendini. Yani böyle olmayan biri için çok rahatsız edici.
Ben mesela evde birşeye karışmam ama kitpalığımı kendim düzenlerim. Kitaplar boy sırası ve konularına göre dizili. Bir yerde eğrilik vs varsa gözüme batar. Ama çok ısrarcı olmam.
Nadir seylere takıntılıyım bi takıntılı yeter diğerine gerek yok
Ben fena takılıyorum öyle şeylere
Yapma denilince vazgeçilecek bişey değil o yüzden rahatsız edici boyuta ulaşmamasını temenni ederim
Teşekkür ederim temennileriniz için
Ne demek
Kesinlikle zordur brnce
Çok da zor biri değilim yav :)
Ama bu kötü be 😁
Bende düzeni seviyorum ama aşırı değilim iyi ki yav
Ben geçenlerde mutfak dolabı yaptırdım tezgahın ve dolabın eğriliği sürekli gözüme çarpıyor :D
Kaç kaç 😂😂
Mermercinin peşine dolanmışım kaç gündür gel şu tezgahı değiştir diye adam illallah etti sonunda gelip değiştirecek 😅
adam haklı :D
Haklıyım tabi işini düzgün yapsın 😅 beleş mi yapıyor
mermerciye dedim :D
O adam değil 😅 adam olan işini düzgün yapaf
ulenn :D :D
😅😅😅