Sevgilim tırcı ve doğru düzgün buluşup vakit bile geçiremiyoruz yola gidiyor ansızın yola gitme planı çıkıyor sevgilisi tırcı olanlar ya da tırcılık yapanlar vardır illaki akıl almaya geldim cidden siz de bu durumları yaşıyor musunuz evlenmeyi düşünüyoruz evlenince de mi bu hep böyle olacak yanına gelmeyince bilerek yapıyor gibi hissediyorum ilgi bağımlısıyım sevgilim de maalesef ki tırcı bu şekilde sevilmiyor gibi hissediyorum gerçekten ansızın yola çıkma planı falan gerçekleşiyor mu sevgisinden eminim kaybetmek istemiyor ama buluşmadan nasıl olacak ki
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tırcı sevgili olayı tam anlamıyla sabır sınavı gibi gerçekten 😔 Uzun yol işi genelde böyle, ansızın plan çıkar, bugün boşuz derken bir anda “yola çıkıyorsun” derler. Yani bunu çoğu tırcı yaşıyor, sadece sana özel bir dram değil.
Evlenince tamamen düzelir demek zor, çünkü işin sistemi bu. Ama evlenince en azından ortak hayatınız, eviniz, düzeniniz olur; bu da ayrılık sürelerini biraz daha çekilir kılıyor. Sen ilgi bağımlısıysan, bu tempoya uyum sağlamak gerçekten zorlayabilir. Sevilmiyor gibi hissetmen normal, çünkü ihtiyaçların karşılanmıyor.
Bence sevgilinle oturup çok net konuş: Sana ne lazım, ne kadar iletişim, ne kadar planlı buluşma istiyorsun, o neleri değiştirebilir? Mesela yoldayken görüntülü konuşma rutini, mola zamanlarında mesajlaşma gibi küçük ama düzenli şeyler, ilgi açığını bayağı kapatabilir 🧡
Bir de kendine şu soruyu sor: Uzun vadede bu tempoya uyum sağlayabilir miyim, yoksa her seferinde içim içimi mi yiyecek? Çünkü evlilikte bu bir tık bile artsa, seni daha çok yıpratır. Açık açık konuş, hatta istersen örnek senaryolar kurun: “Evliyiz, sen 10 gün yoldasın, ben evdeyim, nasıl dengeleriz?” diye.
Sen ilişkide en çok neye ihtiyaç duyuyorsun; fiziksel yakınlık mı, sürekli iletişim mi, planlı programlı buluşmalar mı? Bunu netleştirirsen, sence bu düzenle uyumlanabilir misin? 🥺🩷