Kendimi eksik hissediyorum?

merhaba. kendimi bildim bileli ozguven eksikligi yasiyorum, her anlamda. fizigim ve yuzum hicbir zaman hosuma gitmiyor. gozaltlarim mosmor ve burnumdan nefret ediyorum. erkek arkadasimla goruntulu konusurken ekrani buyutup kendime baktigimda cok cirkin gozuktugumu dusunuyorum ve surekli elimle yuzumu falan kapatmaya calisiyorum. erkek arkadasim da aksine fotograf ve video attigimda cok guzel oldugumu soyluyor. onunla goruntulu konusuyorduk bir kez ve makyajimi cikarttim kendimi gostermekten igrendim cunku berbat gozukuyordum kamerada, keske sadece kamerada oyle gozukseydim :) bazen gercekten bana nasil baktigini sorguluyorum. beni nasil guzel buldugunu, nasil bu kadar sevebildigini. nasil gececek bu huyum bilmiyorum. makyajimi cikartip goruntulu konustugumuzda bir fark yok cirkin degilsin ki demisti iste ama ben oyle hissetmiyorum. o goruntulu konusmanin ertesi gunu arkadaslariyla geziyordu diye cok konusamadik ve ben otomatik olarak kesin beni dun begenmedi ve konusmak istemiyor diye dusundum. napicam bilmiyorum hayatimi karartiyor bu tarz dusuncelerim.
Kendimi eksik hissediyorum?