Kendimi neden eksik hissediyorum?

Kendimi çoğu konuda eksik olarak gördüğün için insanların beni sevmek istememesini ve sevgili olmak istemez diye düşünüyorum. Erkek oluşumdan hep üzülmüşümdür, Çirkin hissediyorum kızlarla sevgili olamıyorum , herhangi bir ortam da bana ön yargılı davrandıklarını düşünüyorum. Ne zaman karşımda Tatli bir kızı görsem kıskanırım; Bende böyle olsaydım diyorum. Kadın olmam hayatımı bir adım öne çıkaracağını düşünmekteyim, hep takıntı hale gelmesede bu durum etraftaki insanları gözlemlediğimde benim paralel evrendeki halimin olduğum aklıma gelir. Hayat kalitemi çok düşürüyor ne kadar başarılı olmak istesem veya mutlu olmak istesem aklıma gelen tek sey insanlar seni erkek olarak görüyor ve sen bunu hakketmiyosun mutlu olmak icin sebebin yok diyorum. Bir dönemin getirdiği cesaret ile kendime karşı gelip kadın gibi gözükmey çalıştım yapamadım diye üzüldüm tabi bu konuya bir türlü çözüm getiremiyorum yardim eder misiniz? Değişim için çok isteğim oluyor ama yapamam ailem feminen halimi gördü kovacak hale geldi kendi evim yok

Kendimi neden eksik hissediyorum?