Bence eşim bir Narsist her şey çok uyuyor. Ve bana tartıştığımızda çoğu kez şunu demiştir dün yine dedi
“Herkes senin nasıl biri olduğunu biliyor görüyor”
yani nasıl kötü biri olduğunu falan demek istiyor.. o an da zaten nefret dolu bakıyor bana
oysa ki kendisi tüm kötülükleri yapıyor ama nedense ben tek kötü zannediliyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
merhaba, facebook kullanıyor musun? orada tam narsist kurbanları için grup var istersen linkini atabilirim. narsist kişilerle muhattap olmuş birey çok. yardımı dokunur
At bi linkini
soruyu beğeneyim istersen, bana ulaş. göndereyim linki
Burdan gönder
reklam olmasın ben yazayım isterseniz, siz girersiniz gruba.
Narsist kurbanları dayanışma grubu
Böyle bu lafı söylecek biri ile evlilik çok zor ve kötü bir his olur
sizin evlilik bitmiş
aynını annem diyor ama bu narsist özelliği değil
Daha çok normal olmayan şeyler var
mesela
40 tane özelliği var yazsam uzar gider canım
bi kaç tanesini yaz
Mesela beni en çok rahatsız eden şeylerden biri beni aşağılar hakaretler eder bunu tabi ben haketmişimdir benim yüzümden o o hale gelmiştir ve ondan sonra h bir şey olmamış gibi bana davranması konuşması yaklaşması ben tavır yapınca ise beni yeniden aşağılaması tavır yapmaya bile hakkım yok
Uzatıyor olurum ona göre ve nekadar zayıf bir insansın hiç bir şeyi kaldıramıyorsun der. Ama o bana öyle davranmasaydı ben zaten o tavrı göstermezdim ki ona
Benim kırılmaya hakkım yok mu
Ve ne olursa olsun hep kendini mağdur gösterir ağzı aşırı iyi laf yapar kendisi en iyi en melek gözüksün diye iftira atmaktan bile kaçınmaz. Her kavga da boşanma konusu olunca hemen aileleri çağırır tüm kötü şeylerimi sayar ben ona bunu bunu dedim evet ama onum yüzünden yaptım der o şöyle böyle yapsaydı bana veya daha ilgili olsaydı bende böyle bir şey yapmazdım der ve işin üzücü yanı onun mağdur olduğuna inanırlar
Bana sen şeytansın çok tehlikeli bir insansın der halbuki tamda kendisi böyle. Başkaların yanında bana aşırı iyi davranır aşk dolu bakar
Ama yalnız olduğumuz zaman nefret dolu bakışlarını çok yakalarım üzerimde.. hatta bir keresinde uykuyla uyanık arasında bir şeydim bana öyle bir baktığını gördüm ki sanki düşmanına bakar gibi içim ürperdi
Ve kaç kez bana seni vurmak istiyorum dedi anlamıyorum neden böyle diyor.. karısı değil rakibiyim ben sanki
Beni evden kovar yumruğunu tutar bana ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi davranır
Ben hayatımda böyle bir insan tanımadım
Çok sağlıksız şeyler yaşadıklarımız bence
evet öyleymiş cidden, böyle insanlar düzelmez ruhunu içine çeker
koy kapının önüne ne uğraşıyon
Nasıl bu hale geldiniz anlamam
Narsist manipüle ediyor seni
Normal