Güncellemeler
+1 yıl
Bebisleer cevap lütfen bakıp gecmeyin
Güncellemeler
+1 yıl
Lutfis
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen ne istiyon adamdan illa para karşılığı milletimi satsın seni istemiyor işte git kendine başka birini bul istenmediğin yere neden zorluyorsun
Arkadaşım yazdigimi sonuna kadar okumadın herhalde
Yazdığının özü adam senin eski sevgilin mi evet eski sevgilin eskiye rağbet olsa bitpazarına nur yağar derler eskiyi bırak eskide kalsın adam nişanlanmış evlenecek sen nişanlandığın adamın peşinde eski kırığının dolaşmasından memnun olurmuşun adam mesaja bakmış ta kimsin demişte ne istiyormuş da evlenmeden önce ili posta daha s2versem maka davara zararı olmaz diyordur
Kızım Allah yazdıysa bozsun. Kim dedi nişanlanmış kız nişanlanmamis ben öyle bir şey soylemedim
Kız yazmadım kendisi şu an aşk acısı çekiyor sevgilisi yok 😂😂sorular karışmış sanirim
Ozaman sürt burnunu kravatın 😂
😂😂😂kız o nişanlansa ben şu an hayatda olmazdım ya
Ya bak bu kişi bana yine yazdı kimsin kendisiyle aynı şehirde kalıyoruz ama bu işleri için İstanbul'a gitti. Benim ona fake hesapdan yazmamın amacı ondan laf almaktır. Şimdi İstanbul'a gitti ya ben bilmek istiyordum acaba bunun İstanbul'da sevdiği olubmu olmuyubmu onu bilmek istiyordim. Neyse bana yazdı kimsin bende istanbulluymusum gibi yazdım ona işte üzgünüm söyleyemem kim olduğumu ama kalbindeki kişi kimse o kişiyim İstanbul bana ağır geliyor her yer hatiralarimizla dolu dedim oda o deyilsen ama dedi dedim nasıl yani dediki kalbimdeki kişi sen olamazsın. Böyle söyledi sence bunu neden söylemiş kalbimdeki kişi sen olamazsın demek ne anlamda yani demek istiyor kalbimdeki kişi İstanbullu degilmi?
Çok büyük ihtimalle fark hesaptan yazanın sen olduğunu biliyor kuyruğu dik tutuyor
Aynen öyle kim yazıyor benden biliyor yani anlamıyorum neden bilsin ki çünki ben fake hesapdan yazarkən hiç bir zaman söylemedim benim
Ya bir defa sevincinden gitti millete söylediki bana yazmış bende kanıtladim benim olmadığımı 😂😂zaten ona yazsamda yazmasamda benden biliyor
Bende öyleyim saniyesinde bakarim. Sevgiyle falan alakası yok meraktan ya da eli çarpmıştır
Hepmi eli çarpıyor canim yazan kimi bakıyor diyorum
Ya alakası tok bence fake hesabı tanımıyor etmiyor sonuçta baksa ne olacak bakmasa ne olacak
Hayır biliyonmu neden soruyom sonra yine yazdı kimsin dediki bak benim icin sayfa aciyon sana yazıyorum cevap vermiyon kendin bilirsin dedi bana
Fake hesap olduğu da mı bilmiyor yoksa
Eğer bilmiyorsa öyle internetten biriyim de bi isim uydur
bak bu kişi bana yine yazdı kimsin kendisiyle aynı şehirde kalıyoruz ama bu işleri için İstanbul'a gitti. Benim ona fake hesapdan yazmamın amacı ondan laf almaktır. Şimdi İstanbul'a gitti ya ben bilmek istiyordum acaba bunun İstanbul'da… [+]