Sevgi emek ister. Takıntılı kıskançlıktan da uzak durun 🌹

Sevgi emek ister. Takıntılı kıskançlıktan da uzak durun 🌹
Güveni hissedersem her duygum kedi gibi olur kıskançlığım da törpülenir. Aşırı kıskanç ve takıntılı bir yapım olmadığını düşünüyorum, olanlara da geçmiş olsun☺️
Teşekkür ederim 😊Güven ne güzel şey bir insanı tanıdığımız gibi keşke istisnalar hariç ilk gündeki gibi kalabilse 😊
Hayır ben takıntılı değilim sevdiğim kadını sahiplenirim her zaman yani onun yanında olurum onu korurum ama onu takıntı yapmam yani hayatını kısıtlamam ya da onu üzecek en küçük bir şeyi bile yapmam. ayrıca birbirimize de sonuna kadar güveniriz :)
Takıntılı olmak kişi kaybettirebilir. Kıskanmayın demiyorum ama takıntılı olmayın diyebilirim
Hastalık derecesinde takıntılı ve kıskanç birisi değilim. Aşırı kıskanç birisine vereceğim tek tavsiye tedavi olmaları
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
12Cevap
Çok şükür öyle bir yapım yoktur. Öylesi birine ne tavsiye etsek boş bence. Misal şu haber tam bu soru üzerine aslında.
https://www.google.com/amp/s/www.cumhuriyet.com.tr/amp/turkiye/26-yasindaki-kadina-silahli-saldiri-olayin-arkasindan-saplantili-muteahhit-cikti-2092918
Teşekkür ederim 😊
Maalesef böyle saplantılı kişiler olabiliyor. Manevi ablamın biri bu yüzden Yurtdışına çıktı. Saplantılı kişi zamanında tehdit ettiğindenn
Kıskanç olabilirim belkide farkında olmadan takıntılı. Verilen mesajlara bakmaya geldim :))
Teşekkür ederim 🌹😊
Kendime göre takıntılı olduğum şeyler var. Fakat bir insanın başına bela olacak kadar kıskanç ve hasta ruhlu birisi değilim.
😂 evet arkadaşlar ne mesaj vermek istersiniz bu kardesinize
AA kardeşim sana verdiğim mesajlar yetmedi mi? :))
Bu yüzden her zaman kaybetmeye hazırlıklı olmalı (ölüm, ayrılık, kaza vs) bu ön yargı ile kimseye takıntı derecesinde sevgi beslememeli ama insani duygu ve hakları gözeterek naif şekilde davranmalı samimiyet ve şevkatten de vaz geçmemeli
Kiskanc bir insanim.. Ama abartmam.. arada hariclerim olabilir.
Sadece sevdiğimi kıskanırım. Ortalık it çakal kaynıyor.
Biriyle ilişkiye basladiysak karşılıklı güven olmalı o güven olmazsa yürümez
Kıskancım evet. Bilen bilir.
Aşırı kıskançlığa değer mi?
Değmez de işte DNA larımıza işlenmiş silemiyoruz. Yoksa bende istemem kıskanç olmayı.
Takıntılı ya da kıskanç degılım hocam.
Teşekkür ederim arkadaşım 😊Bu biraz özgüvenlede bağlantılı
Kesinlikle hocam. Sevmediğim şeyler benimse sahıplenırım kıslanmam.
Benim degılse zaten umrumda olmaz
Senin gibi düşünenlerin sayısının artması dileğiyle arkadaşım 😊
Umarım hocam 🙏
Herşeyin aşırısı zarar zaten
Hiçbir konuda aşırıya kaçmamak lazım
Kıskançlık var takıntı durumu değişiyor.
Öyle biri değilim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?