Arkanızdan konuşan veya sizi kıskandığını belli eden kişilere ne tepki veriyorsunuz, bu kişileri izlemek eğlenceli oluyor 😏 :D

Arkanızdan konuşan veya sizi kıskandığını belli eden kişilere ne tepki veriyorsunuz, bu kişileri izlemek eğlenceli oluyor 😏 :D

Genelde kendi pozitif enerjimi korumak için olumlu düşüncelerle meşgul oluyorum. Onların sözlerine veya davranışlarına tepki vermek yerine, sakin kalmaya çalışıyorum. Bu şekilde, onların beni etkilemesine izin vermeden üzerimde kontrolü elde tutabiliyorum. Son olarak, olumlu insanlarla etkileşimde bulunmaya odaklanıyorum. Onların pozitif etkisiyle, çekemeyen veya kıskanan insanların negatif etkisini azaltabiliyorum. ✨️
Onlar yokmuş gibi davranıyorum iyice kuduruyorlar. Daha önce biri beni çok kıskanıyordu bariz belliydi. Onla kısa kalıplar kullanarak konuşuyordum. (Tamam bakarız, hallederiz gibisinden). İnsanları bana karşı doldurmaya çalışıyordu gözlemledim bunu. Ayrıca biri bana durumu iletti. Ben de bire birken ona gıcık olacağı şekilde davranıp konuşup diğer insanların yanında iyilik perisi gibi davrandım. İnsanlar onun deli olduğunu düşünmeye başladı. Sonra benle uğraşmayı bıraktı. Kendi kötülüğü kendi itibarını düşürmekten başka bir işe yaramamış oldu.
G’tlerine anten takıp yolluyorum, ellerine de tesbih. Seviyorum ben bu durumu ya, düşünsene beyinsizin biri seni çekemiyor, tek derdi sen olmuşsun, her lafımı üstüne alınıp kuduruyor. Oha heyecanlandırdı yine beni, egom okşandı djdja
Yine nokta atışı bundan daha güzel yorum yapamazdım 😅🥳🌸
😌👌🌸
Teşekkür ederim can 😌🌸
Rica ederim cann 💞🙏
Benim hiç haberim olmuyor 😂
Keşke benim de haberim olmasa. çekemediklerinden her yerde bunu belirtip reklamını yapıyorlar 😂
Onlar konuştukça sen yücelirsin bişey olmaz, d ewamkeeee 😄
@degisik_-_ Konuş be :D kesinlikle onlar da olmasa eğlencemiz olmayacak
Teşkürler ✨🎈
@degisik_-_ Rica ederim ✨✌️
Cevap
20Cevap
Beni kıskanan varsa çok gülerim ya vallahi. Olum kıskanacak daha iyileri var lan derim net 😃
Umursamıyorum sadece izliyorum.. Bazen o kadar komik oluyorlar ki insan kıskandığını bu kadar NG elli etmemeli bence.. 😅
Belli * olacaktı ya.. NG elli de ne 😅 klavye yine kendi çapında düzeltme yapmış.. 😄
@Airenne kesinlikle.. Komik bir durum oysaki..
Ahahah bencede öyle😂Ben böyle pasif agresif tepkiyse hiç muhattaba alıp hesap sormam. Ama bana saldırı proveke niteliğindeyse ondaki eksikleri yüzüne iğne gibi batırırım dediğine pisman ederim neye uğradıklarını şasırırlar. Özellikle iş dunyasında çoktur çekemeyen çoğu insana sorduğunda. Meyve veren ağac ya taşlanır ya da kökü baltalanır. Hakkımda konuşulursa önemsenmişim der daha da havaya gireririm😂😂😂
Uzaktan nasıl yandığını izlemek çok iyi geliyor bana
Yillarca bir kiz kiskancliktan zorballik yapti onun kudurmasini izliyordum tuhaf ama komik geliyordu arada lafi yapistiyordum ama dovseydim iyi olurdu. Sonradan pisman olup ozur diledi
Umursamam.. herhangi tepki vermem bile kendilerini umursuyormuşum gibi algılıyorlar, hiç gerek yok buna, yok saymak en güzeli.. kendi hayatıma devam
Kıskanan insanlarla arama mesafe koyuyorum ve onları hayatımdan uzak tutuyorum. Kıskanılmak bir başarı ve mutluluk hissettirir insana. Bu kıskanan kişilerin sorunu. Benim tarifem bu şekilde.
Alttan alttan laf sokmaya devam ediyorum, benim için sorun olmuyor. Bazen eğlendiğim oluyor ancak bu onun hoşuna bile gitmiyor. Daha çok damarına basıyorum diye sinir küpüne bürünüyor. 😃😃
Vardı öyle bir kaç kopitçiler sadece umursamayarak tarife uyguluyorum hemde güzel bir hiss demeki sen ondan üstünsün ki seni kıskanıyo ben öyle düşünüyorum bu tip insanlarda yoksa qabil moduna geçerim
Geçen laf sokmak amaçlı hakkımızda soru açmışlar denk geldik çekemeyen o kişiye sesleniyorum çekmiyorsa anten tak olur belki
Sindiremiyor soda içsin😅ve bol su beyin gelişimi için şart
Günahımı vermem valla😅
Hiçbir şey yapmıyorum Herkes herkesi kıskanıp arkasından konuşabilir ben de yapıyorum bazen normaldir.
Etrafımda öyle insanlar yok zaten neyimi kıskanacak ve çekemeyecekler ki öyle bir durumda olduğumu düşünmüyorum
Dili olan konuşuyor zaten umursamam pek, yanımdaki insanlar beni bilen tanıyan insanlar olur onlar beni benden daha çok savunur
Arkamdan konuşanların karşısına çıkıp haddini bildiriyorum. Kıskananlarla ise muhattap bile olmuyorum.
Bilmiyom ki dertleri ne geçen sorumda yorumlaşmamı çekemeyip adıma soru açmış yani eline ne geçti ki🤷♀️havladı, kudurdu sustu
Görmezden gelmek 😆🤣🤣en iyi yaptığım şey bu insanları görmezden geldiğimde ister isteyemez oluyor bu o kişiyi hiç görmüyorum
Aradığınız kişiye şu anda ulaşılmamaktadır lütfen daha sonra adam olabilirseniz eğer tekrar denersiniz. İyi günler
Ahmet kaya sessiz sesiz aglar gibisin dinletirim
Benim yanımda yöremde pek gezemezler, basarım üzerine adamın.
Herhangi bir tarife uygulamaya gerek bile duymuyorum
Hepsini tek tek çıkarıyorum hayatımdan😌
Umurumda olmaz ya. Böyle basit şeylere kafa yoracak olsaydım kanser olurdum
İzliyorum onları sadece. Çok keyifli oluyor, tiyatro izliyormuşum gibi oluyor:)
hakkimda soru soran pembike cevabimdir diyor burada şair barış sjsjsj
Öyle insanları yol veriyorum ben kendimi düşünür hayatımı bakarım.
Uzak durmaya çalışıyorum. Zarar gelir çünkü onlardan.
İlişkimi kesiyom, kısıtlıyom başka bişi yapmaya gerek yok zaten o içinde kuduruyo
Önce bir dönüp aynada kendilerine baksınlar
Çok da fifi diyorum. Samimi gelmez. Kalbi temiz insan olsun hayatlarımızda..
Çıtayı çok yükseğe çıkartmışsın, dengin ile uğraşmanı öneririm der geçerim..
Bu gün tam da bu hakkda bir şey yaşadım. Ama hiç bir şey yapmıyorum artık kıskananıda sevenide bıraktım akışına.
Hiç yokmuş gibi hayatıma devam ederim vaktimi ne diye harcayayım ki hem adamdan saymayınca daha çok batar
onları daha fazla kıskandırmak Barış
kıskanılacak şekle girmem gizlerim
Çekemeyen anten taksın efendim
Hepsinin canın cehenneme
Kiskandiklari şeyi yapmaya devam etmek
ağırdan alıp susuyorum:))
Asla hislerimi örtemem yüzüm asılır
Gülüp geçiyorum
İlgilenmiyorum , hayatıma bakıyorum sadece
Hiç takmıyorum
Bir şeyim yok ki niye çekemesin 😅
Uzak kalıyorum ben sağ onlar selamet