- Aşk İlişkileri konusunda 265,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet öyle maalesef yani dışı iyi olmayanının içini de merak etmiyorlar zaten özellikle de bunu kadınlar yapıyor. erkeğin boyuna tipine parasına bakıyorlar ama karakterine bakan yok ya da gerçekten seviyor mu sevmiyor diye bakan da yok bu yüzden de hep yanlış kararlar veriyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle aga tipin boyun paran yoksa kadınlar gözünde çöpsün 24 yaşına kadar çok çıkma teklif ettim ama hep red yedim ya da arkadaş kalalım dediler. burada bu soruyu soruyorum karakterin yüzünden yalnızsın diyorlar bide şaka gibi
- +1 yıl
Aynen hatta mesela tipin yoksa iltifat edersen teşekkür bile etmezler ama yakışıklı biri etse nasıl mutlu olurlar.
Soran+1 yılBenim yakışıklı arkadaşım var uzun boylu üniversitede resmen harem kurdu kızları elinde oynatıyor ama kızlar hala bunun peşinde işte bu yüzden blackpillci oldum
En İyi Cevaplar
Maddiyat varsa biraz daha şansın olabilir bazıları tipe değil cüzdana bakar. Eğer cüzdanın da boş ise biraz komiklik esprili bı tavır ya da bazi konularda kendini gelistirebilirsin spor yaparak vücudunu çekici kılabilirsin tip demek sadece yüz demek değildir vücut yapısı da önemlidir
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni sadece arkadaş olarak görüyorlar ya da red ediyorlar. Cok çabaladım dediklerini yaptım ama sonuc sıfır
Soran+1 yılYakışıklı ise olur evet ama tip yoksa anca fitness salonu sahibini zengin eder
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılGörsel öncelik oluyor. maalesef dışına merak etmeyen içinide etmiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılDürüst olduğunuz için teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılKimse tipini begenmediginin icini merak etmez. Bende tipsizim bak merak eden oluyor mu. Hayir.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet etmiyor sen kabul etmişsin en azından
- +1 yıl
@ewfewf sen ne desek ayni fikirde kalacaksin cunku herkes suclu bi sen sucsuzsun. Dunya boyle donmuyor. Sen beni tanimiyorsun kimlere acilip kimlerden red yedigimi bilmiyorsun. Cirkinsin kimse seni istemiyor kabul et ve yuru.
Soran+1 yılİsimsiz cidden taş kalplisin
Erkeksen sevgilin olması için yakışıklı uzun boylu olmak zorundasın ama kadınsan istersen en çirkini ol en kilolusu ol yine sevgili bulursun.
13 Yorumla- +1 yıl
Yoo benim yok
- +1 yıl
Kilolu ve çirkin değilim
- +1 yıl
@Kirginimcokk0 Türkçe meali uzun boylu yakışıklı bulamadım sadece çirkin ve kısa erkekler geldi onları da ben istemedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde evet. Bakımlı olarak ve sınırlarını bilip özgüven edinerek dış görünüş ve duruşunu tasarlayabilirsin.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi bir asosyal andaval üzerinde etkisinin olmaması normal yeğen.
Cevap sahibi+1 yılDünya asosyal bir pislikten kurtulur bence hiç bekleme
Cevap sahibi+1 yılKorkak asosyal velet 😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunlarin dini imani para ve tiptir
13 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu yüzden iyi ki BLACKPİLL ciyim
Cevap sahibi+1 yılGit para bul estetik yap catir catir estetikli kizlar hep
Soran+1 yılTek çare o
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. başlangıcı sağlayan o. Devamını getiren kişiliği
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte sende kabul ediyorsun başlangıcı sağlıyor o ama tip yoksa onu bile vermiyorlar sana
+1 yılkarakterinin kötü olduğunu düşündün mü hiç?
036 Yorumla
Soran+1 yılDimi zaten hep öyle oluyor. Kendi ezikliginizi böyle savusturun ya
- +1 yıl
ezik olan sensin bunun için tüm bir cinsiyete düşman olmak ne ya yazık annene
Soran+1 yılKes işine bak yakışıklı adam serefsiz de olsa ona bayilirsiniz
- +1 yıl
sen de güzel kızlara bayılıyosundur doğamız böyle napalım? hem aşkla arzulama aynı şey değil
Soran+1 yılBen hep çirkin kızlara yürüdüm onlar bile bakmıyor güzel kıza bakmak ne haddime
- +1 yıl
@ewfewf yaw her kız mı ona nude attı hem onlar fake olabilir benden söylemesi
Soran+1 yılNe fakesi adam yanında kaç kizla geziyordu oda mi yalan
- +1 yıl
la eskort kadın istiyosan git bul sen de
Soran+1 yılNe eskortu onlar eskort değil öğrenci çoğu
- +1 yıl
şöyle düşün sen kız olsan kendinle çıkmak ister miydin? sonra neden istemezdin diye sor ve verdiğin cevaplara göre kendini düzelt :*
Soran+1 yılTipimi nasıl düzelteyim keşke öyle şansım olsa
- +1 yıl
spor yapabilir, iyi giyinebilirsin, diş teli takabilir ve burnunu yaptırabilirsin
Soran+1 yılSpor yaptım iyi giyindim parfümler falan ama yinede adam yerine konmadim anca arkadaş oluyorlar ötesi yok
- +1 yıl
ötesi de olurr sen beni dinle kaç yıllık kadınım
Soran+1 yılİyide ben 24 yaşındayım bende bir sürü şey biliyorum
- +1 yıl
ama sen kadın değilsin fark bu
- +1 yıl
ayrıca en önemlisi cinsellikte iyi olman
- +1 yıl
güzellik, karakter vs. cinselliğin yanında boş kalır. eğer iyi sevişirsen kadını kendine bağlarsın
Soran+1 yılKadın değilim ama kendi yakışıklı arkadaşlarim hep sevgili yapıyor coguda kızları red ediyor terk ediyor aldatan da var ama kızlar yine hep onların peşinde nedense
Soran+1 yılİyi cinsellik diyorsun kadın bana o şansı vermiyor ki secmiyorki göstereyim benim penis 19 cm her türlü iyi cinsellik veririm ama işte secilmeyince boş
- +1 yıl
bir de şu var senin yaş grubunda kızlar daha ergen
- +1 yıl
iyi işte bir şekilde etkileyip cinsellik yaşa olm o yakışıklı dediğin erkeklerin penisi belki 13 11 cm kusura bakma ama ne kadar yakışıklı olursa olsun bamya pipili bir erkek aranan erkek olamaz
Soran+1 yılEe ne yapcam 40 Lik kadınlara mi yürücem dediğin saçmalık
Soran+1 yılBamya pipi ama işte bana şans verilse gostercem ama sans verilmiyor adamlar tipleri sayesinde o şansı alıyor
- +1 yıl
hayır 40 kadar büyük olmak zorunda değil 25 26 da bile kadınlar çok değişiyor. ayrıca her zaman kendi yaş gurbuna yakın kadınlara yürü tabi.
Soran+1 yılO dediğin şey kafada bitiyor 17 olupta çok olgunca davranan kızda var 40 yaşında olupta çocukca davrananda cinselligi kadından almak için tipin boyun olması gerekiyor yoksa o şansı alamazsin
- +1 yıl
yani kusura bakma ama seni en başta 165 bamya pipili bir erko sanmıştım. 178 19 cmle bunları söylemen resmen şımarıklık hiç emek vermeden mi sevilmek istiyorsun? yoksa elindekiyle yetinmeyip herkes seni mi sevsin istiyorsun? büyük ihtimalle karşı cinsten nefret etmek snin psikolojik olarak kaçışın olmuş. tüm başarısızlığını buna bağlıyorsun. yani derlerinde falan da iyi olmadığından o kadar eminim ki
Soran+1 yılYakışıklı erkekler çok emek veriyor y adam parfüm bile sıkmıyor sporda yapmıyor kitap okuduğu bile yk ama peşinde bir sürü kız koşuyor. Ben ise herşeyi yapsamda yanlızım
- +1 yıl
tamam da bu söylediğin güzel kadınlar, zengin insanlar için de geçerli napalım yani? senin sorunun kadınlarla değil kendinle bunu kabul edip kendinle ve başarısızlıklarınla yüzleş. yeni bir hayata başla
Soran+1 yılBen çok şey denedim merak etme. Bundan sonra tek yapacağım şey ölümü beklemek ya da intihar etmek
- +1 yıl
kendine sanki bir zavallıymışsın gibi davranma
Soran+1 yılÖyleyim çünkü 24 yaşına gelmişim gençliğim bitmiş halime bak. Umudumda kalmadi
- +1 yıl
aynı eşyleri tekrarlayıp sana daha fazla bedava psikolojik destek vermeyeceğim. son olarak şunları söyleyeyim fiziksel olarak hiçte zavallı değilsin hatta ortalamadan üstünsün. karakterini değiştirmeye odaklan ama bunu başkaları için değil kendin için yap.
Soran+1 yılZaten hep karaktersiz olduğumuz için böyleyiz dimi hiç demiyorsunuzki biz tip iyi ve uzun boylu istiyoruz sadece diye tamam biz karaktersiz olalım hadi iyi akşamlar.
+1 yılKesinlikle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok artık
064 Yorumla
Soran+1 yılYalan mı doğruları söyledim
Cevap sahibi+1 yılben de kaç yıllık bakireyim bende erkek düşmanı oluyum o zaman? o işler öyle olmuyor usta
Cevap sahibi+1 yılYALAN asıl erkekler dış görünüşe bakıyor sen de kesin güzel kızlar seni sevmiyor diye ağlıyosundur
- +1 yıl
Sacmalik iste
Soran+1 yılBen 6 kere açıldım hep red yedim tipsizim diye erkek gibi bile görmüyor kadınlar beni sen kendi isteğinle yanlızsin aynı şey değil
- +1 yıl
@Isimsizx0000 saçma olan ne?
Cevap sahibi+1 yıl@ewfewf şansızlık olabilir
Cevap sahibi+1 yılkarakteriniz kötüdür belki spor yapın ve karakterinizi geliştirin brolar
Soran+1 yılAptal foid zaman kaybisin sadece
- +1 yıl
@ewfewf kadinlara bu nedenden dolayi dusman olmak. Bende cok red yedim. Cesaret edip acilmisim yedi mahalle duymus ve bana ne kufurler edildi. Kendileri de cok yakisikli falan degildi. Zorbaliga ugradim cirkinim diye. Benim de hic sevgilim olmadi. Ama erkeklere dusman degilim.
- +1 yıl
@Isimsizx0000 Kesin nerede uzun boylu var nerede yakışıklı var ona açılmışsındır
Soran+1 yılYakışıklı adamlara açılıp red yiyor ağlıyor
Cevap sahibi+1 yıl@ewfewf koson nordo yokoşoklo vor eğeğeğeğ farkında mısın hep iftira atarak tartışıyorsun
- +1 yıl
Aynen iftira atiyor beni tanimiyor kime acildigimi bilmiyor. Herkes suclu herkes kotu bi bunlar hakli. Ben cirkinligimden sevgili bulamadim ama siz mihtemelen hem cirkin hem de karaktersiz ve m@l oldugunuz icin bulamadiniz. Iyi gunler
Soran+1 yılMalın önde gidenisin benim yaptığım iyilikleri bilsen böyle demezdin neyse
- +1 yıl
Tabi en iyi sensin. Herkes iyilik yapiyor daha fazla iyilik yapiyorsun diye seni goklerde mi tasiyalim. Bu ne sacma bi dusunme tarzi
Cevap sahibi+1 yıl@Isimsizx0000 aynen öyle bir kız çirkinse hiç şansı yok ama erkek çirkin olsa bile sevgili bulabilir. benim 160 lise arkadaşım bile yılda 2 segili değiştiriyordu. samimi ağzı laf yapan ve komik birisiydi. biz komik bile olsak erkekler bizi sevmez.
Cevap sahibi+1 yılhem herkes sevgili bulcak diye bir şey yok veya ilerde bulursunuz amann
- +1 yıl
Kendileri de biliyor neyin dogru ve yanlis oldugunu gizli kiz ama kendilerine yediremiyorlar. Degisecek g0tleri de yok. Herkes basaramaz. Bunlarin neden yalniz oldugu gayet ortada
Soran+1 yılLan spora gittim çok güzel kıyafetler aldım en kaliteli parfümleri aldım sonuç yine sıfır daha hayla sacmalamayin
- +1 yıl
Gizli boş yapma sevgili bulmak insani ihtiyaç sevgili bulmayanlar özellikle de erkekler mental sorunlar yaşıyor ayrıca boy lisede önemli değil ama lise sonrasında çok önemli lise başında 1.60 erkek kız bulur ama liseden sonra asla bulamaz üniversitede görüyorum sevgilisi olan en kısa erkek 1.77 1.78 falan
Cevap sahibi+1 yıl@Isimsizx0000 aynen öyle kendi kendilerine bahane buluyorlar. ben kimseye düşman değilim olamamda zaten kimse beni beğenmesin umrumda olmaz. kendimi her zaman sevmeye devam edicem. şu aralar kilo vermeye çalışıyorum
- +1 yıl
Gizli kiz en iyisini yapiyorsun. Insallah istedigin kiloyu verirsin
Cevap sahibi+1 yıl@ewfewf yo sevgilibulmak ihtiyaç değil. sevgi ihtiyaç. sevgiyi de ailenden arkadaşlarından hatta evcil hayvanından bile alabilirsin dostum
Soran+1 yılİkinizinde tek derdi yakışıklı erkek biz ne kadar cabalasak da boş sizin için
Cevap sahibi+1 yıl@Isimsizx0000 ayy çok sağol canımm <3 <3
Cevap sahibi+1 yılbak o kadar şey konuştuk hala kendini kandırmaya devam ediyorsun.
Cevap sahibi+1 yılsanki yakışıklı erkek ne kadar var da hepimizin amacı o dnajdha
Soran+1 yılSevmek ve sevilmek bizim de hakkımız sevgisiz kalan insanların hayatlarına git bak bakalım neler yapmışlar yakında görücez bakalım neler olacak
- +1 yıl
Ezik bu ya
Cevap sahibi+1 yılsevmek sevilmek herkesin hakkı herkes anne baba sevgisini hak eder mesela ama sevgili konusu böyle değil. bunun nesini anlamıyorsunuz yaa
- +1 yıl
Sevgiliyi si””kmek icin istiyor belli. Hak etmiyor zaten
Soran+1 yılİşinize gelmeyince ezik diyip geçin anca
- +1 yıl
Ezik oldugunu fark edemeyecek kadar eziksin. Allah ailene sabir versin benden de uzak olsun boyle sa”l”aklar
- +1 yıl
@Isimsizx0000 Yakışıklı erkek sevgilisi istese ona kız bulursunuz yakışıklı olmayan erkek isteyince de ilişkileri düşünme herkesin sevgilisi olmak zorunda değil gibi boş laflar edersiniz
Soran+1 yılKöşeye sıkıştı k, şar boyle kaç. git
Cevap sahibi+1 yılgençler siz şunu anlamıyorsunuz sevgili hak etmek diye bir şey yok. herkesin sevgilisi olmak zorunda değil. şansınız yaver gider karşılıklı birbirinizi sevdiğiniz biri olursa sevgili olursunuz. zorla güzellik ol-maz. hem kötü ilişkidense hiç ilişkinin olmaması daha iyi değil mi :))
- +1 yıl
@ewfewf hak etmeyenin sevgilisi olmasin evet. Niyeti kotu pis insanlar surunsun ailesi de olmasin arkadasi da. Insanlari zehirliyorsunuz siz. Surekli negatif negatif bu ne ya eziklik iste. Kimse sizinle ugrasmak istemez omur torpususunuz. Aileniz bile bikacak sizden onlarin yaninda da surekli ezik ezik konusuyorsaniz kimse kalmayacak cevrenizde. Hep boyle oldu ezik insanlara hep de oyle olacak cunku insanlarin acilari kendilerine yetiyor. Bik bik bik otenlerle kimse birlikte olmak istemez. Adam olanin ozguveni olur sizde bu yok. Kendini gelistirmeyenler. Iyi gunler.
Soran+1 yılYap aptalca konuşma sevmek sevilmek benimde hakkım değil mi. Senin gibi konuşanların da hep sevgilisi oluyor siz bizim halimizden anlamazsiniz
Soran+1 yılİsimsiz defol git yakışıklı erkek kovala
Cevap sahibi+1 yılbenim hiç sevgilim olmadı diyorum sanaa? Ama bak senin gibi bahaneler sıralamıyorum canım. Seninle kibar konuşuyorum çünkü içinde iyi birisi olduğunu biliyorum
Soran+1 yılKadınlar benle ya arkadaş oluyor ya da red ediyor kaderim böyleymiş en çirkinler bile red etti
Cevap sahibi+1 yılBence artık bu olayı akışına bırak ve hiç düşünme. İnan hiç beklemediğin anda oluyor
Soran+1 yılÖlene kadar olmaz bundan eminim boyumda kısa 178
Cevap sahibi+1 yılohaa 178 kısa değil ki
Soran+1 yılArtık kısa ama Twitter da kısa diyorlar
Cevap sahibi+1 yıltwitter insanların öylesine konuştuğu ergen mekanları. terk edilip edilip karşı cins hakkında nefret mesajları yazıyorlar alınma ama aynı senin gibi. sonra da senin gibilerin psikolojisi bozuluyor twitter ı çok takip etme
Soran+1 yılEvet doğru Twitter öyle
Cevap sahibi+1 yılyani kadınların vajinasının rengine kadar eleştiriyolar erkek halinle böyleysen kadın halinle kim bilir nasıl erkek düşmanı olurdun sdhajdhajdg
- +1 yıl
@Isimsizx0000 En kötü ilişki bile yalnızlıktan iyidir başka bir şehre gitmen lazım iki seçeneğin var biri yürümek biri toros gibi bir arabayla gitmek bu da sevgili olayıyla aynı hesap.
Soran+1 yılKadın çok kötü olsa bile bu ülkede sevgilisiz kalmaz bir sürü kişi yazıyor size yalnız kalmıyorsunuz. Biz ise tipsiz ve kısaysak yalnızlik kaderimiz
Cevap sahibi+1 yılsizin boylarınız kısa değil ki spor yapıp kas yapın bence
Soran+1 yılBoyum 178 tipimde iyi olsa kurtarirdim ama bundan sonra tek yol intihar olucak tek kurtuluş o
Cevap sahibi+1 yıldostum psikoloğa git bence
Soran+1 yılPsikologlar enayi sömürme yeri dünyanın parasını seans başına alıp üç beş gereksiz ilaç la uyutacaklar gerek yok kalsın ölürüm daha iyi sanada ayıp ettiysem affola öbür dünyaya kalp kırma ile gitmeyeyim teşekkürler yinede yorumların için
Cevap sahibi+1 yılyapma. pişman olursun ölüm sonsuz bir yok oluş ama hayat süprizlerle dolu. yaşarsan belki 5 yıl sonra hayatının en mutlu günlerini yaşayacaksın.
Soran+1 yılYaşım 24 oldu gençliğim bitti nerdeyse bundan sonrada bir şey değişmez hayatımda yapacak bir şey yok
Cevap sahibi+1 yıl:((
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne