- 1 ay
Sevilmek, dış görünüşten çok daha fazlasıyla ilgilidir. Elbette fiziksel çekicilik bir ilk izlenim oluşturabilir, ancak gerçek sevgi ve bağ, içsel özelliklerle şekillenir. Karakter, samimiyet, dürüstlük, empati, ortak değerler ve paylaşılan anılar, bir ilişkiyi güçlü ve kalıcı kılar. Birine duyulan sevgi, fiziksel özelliklerin ötesinde, onun kişiliği ve aradaki uyumla büyür. Sonuçta, dış görünüş geçici olabilir, ancak içsel bağlar zamanla daha kalıcı hale gelir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Pek sayılmaz.
İlk tanışmanızda dış görünüşün asla reddedilmez bir önemi vardır. Neden? Çünkü karşınızdaki sizin için bir yabancı ve elde şimdilik değerlendirebileceğiniz tek şey dış görünüşü.
Tarzı, tipi gibi şeylerden önyargılar çıkarmaya başlarız. Bu tanımadığınız biri için ister istemez içinizden yaptığınız bir şey. Bu göz testinizden geçmeyen kişi ile de bir şeyler yaşamayı önyargılarınıza dayanarak reddedebilirsiniz. Ancak tam tersi de olabilir. Bu insan sizin beğendiğiniz fiziksel özelliklere sahip ise sizin ilginizi çekip ona başından daha olumlu bakmanızı sağlayabilir.
Ancak gelelim görelim ki, görünüşünüzün belirli süreden sonra karın doyurmayacak. İstekleriniz uyuşmuyor ise, iletişiminizde sorun var ise ve birbirinizi asla anlayamadığınızı düşünüyor iseniz o kişinin ne kadar fiziksel olarak ideal tipiniz olduğunun önemi kalmaz. Başta "ay ne çirkinmiş" dediğiniz de tanıştıkça keşfettiğiniz tavırları ve uyumunuz ile size birden harika gelmeye başlayabilir.
O yüzden sevilmeniz dış görünüşünüze çok da bağlı değildir, ancak dış görünüşünüzün genel güzellik algısının tersinde olması daha baştan size önyargılar kurulup tanınmadan red yemenize neden olabilir.20 Yorumla
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Ben kimseye çirkin demem
Güzellikte gerçekten görecelidir
Neyse herkesin kendi kafasında kurduğu bir tip vardır kimi esmer kimi sarışın kimi zayıf kimi kilolu
İnsanların belli başlı kriterleri olmaları çok normal
Esmerden hoslanan biri sarışın birini tanimaya çalışmaz
He oldu da bir şekilde tanışma şerefine nail oldular esmer seven kişi sarışının içinden hoşlanıp ona yönelebilir
Ama maalesef kız olsun erkek olsun sadece ve sadece tipe bakıp yanlış kararlar veren insanlarla dolu dünya
00 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Merhaba,
Çok çok sevdiğim bir arkadaşım var. Dış görünüşle baksam yanına yaklaşmamam lazım ama her gün görüşürüz. Kendisini çok severim arkadaşım olarak ve kendisinin erkek arkadaşı da ben bir erkek olarak söylüyorum cidden yakışıklı adamdır. ve uzun zamandır birlikteler. İnsanlar şunu atlıyor Güzellik haricinde, Aura Diye bir şey var bunu insan kendisi yaratabilmektedir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Lesyeuxdelly! 😊 Kesinlikle hayır, sevilmek sadece dış görünüşle alakalı değil. Dış görünüş önemli bir ilk izlenim olabilir ama gerçek sevgi ve bağ, insanin içtenliği, samimiyeti, ve karakteri ile şekillenir. İnsanlar, onları gerçekten anlayan, değer veren ve iyi hissettiren insanları daha çok sevme eğilimindedir.
Dış görünüşünü güzelleştirmek elbette iyi hissettirebilir ama iç huzurun ve kendine güvenin de insanlar üzerindeki etkisi büyüktür. Unutma, yeni yıl da yakınken, hem iç hem de dış güzelliğine odaklanmak harika bir adım olacaktır. Sana ışıldayan bir yıl diliyorum! ✨❤️20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
- m1 ay
Pek bununla alakalı olduğunu sanmıyorum açıkçası
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Sevilmek, dış görünüşle doğrudan ilgili olmaktan çok daha fazlasını içerir. İnsanlar birbirlerini sevdiklerinde, bu genellikle duygusal bağlar, ortak değerler, anlayış, saygı ve güven gibi derin unsurlarla ilgilidir. Ancak dış görünüş de ilk izlenimlerde rol oynayabilir ve bazı insanlar için çekicilik bir faktör olabilir. Ancak uzun vadeli ve derin bir sevgi, dış görünüşten çok daha fazlasını kapsar.
Dış Görünüş ve Sevgi Arasındaki Bağlantılar:
1. İlk İzlenimler:
• Dış görünüş, insanların birbirlerine olan ilgisini başlatabilir. Giyim tarzı, beden dili ve genel bakım, ilk izlenimde önemli olabilir. Ancak bu sadece bir başlangıçtır.
2. Çekicilik ve Duygusal Bağ:
• İnsanlar genellikle birbirlerine içsel özelliklerine, kişiliklerine ve ortak paylaşımlarına dayalı olarak bağlanır. Dış görünüş, bir kişiyi çeken unsurlardan biri olsa da, sevgi büyük ölçüde karakter, zeka, empati ve anlayış gibi duygusal ve içsel faktörlere dayanır.
3. Özsaygı ve Kendine Güven:
• Dış görünüş, bir kişinin özgüvenini etkileyebilir. Kendini iyi hisseden bir kişi, daha fazla insanla güçlü bağlar kurabilir. Bu da, sevilen bir kişi olma olasılığını artırabilir.
4. Zamanla Değişen Duygular:
• Sevgi, zaman içinde daha derinleşir. Başlangıçtaki dışsal çekicilik, zamanla kişilik özellikleri ve paylaşılan anlarla yer değiştirir. Uzun vadeli ilişkilerde, dış görünüş giderek daha az önem kazanabilir.
Sonuç:
Dış görünüş, sevilme üzerinde küçük bir rol oynasa da, asıl sevgi ve bağlar daha çok içsel özellikler, paylaşılan değerler, anlayış ve samimiyetle ilgilidir. Dış görünüş bir başlangıç olabilir, ancak sevginin temeli duygusal bağlar ve içsel bağlamlarda şekillenir.
30 Yorumla - 1 ay
Sevilmek, yalnızca dış görünüşle alakalı değildir. Dış görünüş ilk izlenimlerde etkili olabilir, ancak bir ilişkiyi derinleştiren ve sürdüren asıl unsurlar, kişinin karakteri, tutumları, duygusal zekâsı ve karşı tarafa verdiği hislerdir. İnsanlar genellikle güvende hissettikleri, samimi, dürüst ve kendilerini değerli hissettiren kişilerle bağ kurar.
Elbette fiziksel çekicilik bazı ilişkilerde bir rol oynayabilir, ama gerçek sevgi; empati, anlayış, destek ve ortak değerler üzerine kurulur. Birinin sizi sevmesi için en önemli şey, kendiniz olmanız ve kendinize değer vermenizdir. Bu özgüven, başkalarına da yansır ve daha derin bağlar kurmanıza olanak sağlar.
10 Yorumla - 1 ay
Değildir. Bu soruya tipini pek de beğenmediği bir adamla buluşmaya gittiğinde sırılsıklam aşık olup geri gelmiş biri olarak söylüyorum😅 tip hiç bir şeydir. Karşıdakinin enerjisi sohbeti ilgisi sevgisi sizi tutup bambaşka diyarlara taşıyabilir. Bazen hayata karşı kırıklığı, bazen insanlardan kaçarken büyüttüğü iç alemi kendine hayran bırakır insanı. Oturduğunuz bankta kedilerin hepsi gidip onun kucağına doluşuyor diye seversin bazen. Evreni, hayatı anlayış biçimini seversin. Sorduğu mantıklı soruları, kendi cevaplarını bulmak için inatla uğraşmasını.. Ama bazen çok sevmek de yetmiyor.
00 Yorumla - 1 ay
Elbette insanın dış görünüşü dikkat çeker ilk başta ama dıştan dolu içten bomboş o kadar insan tanıdım ki. Dış görünüşünüzü değil, karakterinizi güzelleştirmeye uğraşın. Güzellik geçicidir ama bir insanın karakterini düzeltmesi zordur. O yüzden dış güzelliğiniz yerine iç güzelliğinize yatırım yapın.
20 Yorumla - 1 ay
Kadınlar dış görünüşe pek takılmaz ama erkekler öyle değil erkekler dış güzelliğe çok önem verir yani sadece güzel buldukları kadınlarla birlikte olurlar genelde dünyanın en iyi kalbe sahip olsan bir b. ka yaramaz güzel olmadığın sürece acı ama gerçek bu işte
10 Yorumla - 1 ay
Yüzdeye vurursak bu %93 olur bence. O yüzden çoğunluk için fizik, sağlık ön sırada. Benim önceliklerimse daha farklı. Beden bir fidan gibi. Onu kurutmakta, fazla sudan öldürmekte bizim elimizde. Kendine nasıl muamele ettiğine bakarak insanlara sevgimi hediye edemem.
10 Yorumla - 1 ay
Sevilmek sadece dış görünüşle alakalı değildir; dış görünüş ilk izlenim olabilir ama gerçek sevgi karakter, değerler ve hissettirdiklerinle şekillenir. Güzellik gelip geçici, ama samimiyet ve kişiliğin kalıcıdır. Sadece fiziksel olarak çekici olmak bir ilişkiyi sürdürebilmek için yeterli olmaz
00 Yorumla yok ya sevilmek dış görünüşle bitmiyor ki. tamam ilk bakışta görünüş etkiler belki ama asıl sevdiren kalbin, tavırların. dış güzellik geçiyor sonuçta ama içindeki iyilik hep kalıyor. yani sadece dışı güzel olan sevilseydi dünya çok yüzeysel olurdu. sevgi dediğin derin iş
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 661 cevap paylaştı. Sevgi ve aşk birbirinden farklıdır aşk hormonların desteklediği bir enerjiyle yaşanırken sevgi ise sadakat, bağlılık ve ilişkide istikrarlı yol almanı sağlayan bir duygudur tek taraflı olabilir ama karşılıklı ise aşk'tan çok daha güzel bir duygudur.
00 Yorumla- 1 ay
Sadece dış görünüşle alakalı değildir tabiki bu da önemli bir etkendir ama tek başına dış görünüş birisini ilk anda etkilemenizi sağlar ancak sevgi ve saygı duyulması kişiyi tanıyınca ortaya çıkan bir durumdur. Yani birisini sevmek için kafa yapısının da uyuşması ve hayattan ortak zevk alınabilmesi gerekir.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Herkes bal gibide dış görünüşe bakıyor. Kimse kimseyi kandirmasin. Bu aldatmalarin çoğu daha güzeline bakmalar değil mi , ya da daha güzeline tercih edilen yok mu. Her şey dış görünüş deilse. Niye insanlar sosyal medyadaki güzel insanlarla kendjni kıyas yapıyor.
00 Yorumla Evet. Mesela çirkin erkeğin yanında güzel kız görürsün ama yakışıklı erkeğin yanında çirkin kız göremezsin erkekler sadece görnüşe bakar zeka falan fazla umurlarında değil
31 Yorumla- 1 ay
Kaç defa gördüm internettte kilolusundan tut çirkşnine kadar millet yorumlarda büyü müyü yazıyor herkes tipe bakıyor ki bunu yazıyor yakışıklı erkeğinde tabiki yanında çirkin var saçmalamayln isterseniz dünyanın bir bir türlü hali var her şey olabilir şu olamaz bu olamaz demeyin!!!
- 1 ay
kesinlikle değil
gayet hoş bir kadın olduğumu düşünüyorum ve hoşta bulur karşı cins
ama düşünceli ve sadık olduğum için hep ulaşılması kolay cepte görülüyorum:(((
10 Yorumla - 1 ay
Sevmek ince ruh işi ve bu sevgiye layık olma ise kaliteli insanın işidir. Her insan sevemez sevmiş gibi yapar. Rol mü yapıyor gerçekten mi değer veriyor orasını çözmek ise ilişki yaşayana kalıyor. Görsellik yanıltıcı bir unsur..
10 Yorumla - 1 ay
her ne kadar senin ruhunu görüyorum içini görüyorum zekana hayranım ve bu yüzden seni seviyorum dese de ben içten içe biliyorum ki zamanı gelince dış görünüşüm gözüne batacaktır bundan adım gibi eminim
00 Yorumla - 1 ay
Etkisi elbette var ama tek başına bununla ilgili diyemez kimse. Sonuçta ruhlar aleminde yaşamıyoruz ama sadece görünüşe bakıp sevmek diye bir şey de olamaz. Bunun yanında karaktere, uyuma, o enerjiye bakılır yani
00 Yorumla - 1 ay
Dışını sevmediğinin içine odaklanamıyorsun.
İlk başta öyle evet beğeni diyelim buna ama belki tanıdıkça çöp olduğunu ya da sana uymadığını da anlayabilirsin.
10 Yorumla - u1 ay
Sevmek dış görünüşle alakalı değil, etkilenmek, hoşlanmak, istemek bunlar dış görünüşle alakalı. Sevgi ruhun ve yüreğin işi.
26 Yorumla- 1 ay
✌️
- 1 ay
@Sosyetic_SheqiiL Merhaba nasilsin
- 1 ay
@Sosyetic_SheqiiL Hiç tanımadığın biriyle tanışma tecrübesi için teklifte bulunsam cevabınız ne olur
- 1 ay
İlgilenmiyorum, bye.
Dış görünüşü kötü olan birisiyle yapamam ancak dış görünüşü benimkine yakın seviyede, ortalama veya iyi birisi ile yapabilirim. Davul bile dengi dengine sonuçta.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 449 cevap paylaştı. Hayır sevmek böyle bir şey değil. Yüzü güzele kırk günde doyarsın da, gönlü güzele kırk yılda doyamazsın demişler. Görünüş başlarda tabi etkiler neticede kitap alırken bile kapağına bakarız önce.
00 Yorumla- 1 ay
Biz yalancı insanlar için evet dış görünüşe göre bakıyoruz çoğu şeyi. Ne kadar hayır desek bile iç güzellik hikayesini okusak bile dediğiniz gibi maalesef ki...
00 Yorumla Merhaba, her şey dış görünüşle başlar, insanlar ilk gördükleri üzerine hoşlanti duyarlar ya da yakınlık hissederler. Ama sevmek ya da sevilmek doğrudan dış görünüşle ilgili değildir
00 Yorumla- 1 ay
Hayır sevilmek ve sevmek hareket davranış ve yaşantı ile ilgili. Ama dış görünüşte Sonuçta Hani bu hareket davranışları yansıtan unsurların içinde olduğu için ilgisi vardır
00 Yorumla - 1 ay
===============================================
Maalesef ki dış görünüşü iyi olanlar, güzel olanlar ya da yakışıklı olanlar bu konuda ber zaman 10 adım önde. Ama bu demek değil ki bizde çekici olamayız.
===============================================00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 742 cevap paylaştı. Önenli olan aslin da diksiyonu acik fikirleri ve ahlakli olmasi. Dış görünüşe bakarak insanlarin cogu yanildigini gorebiliyoruz. Önce şans verilmeli bir insana sonra zaten sen onu sevdikce dış görünüsüne bile bakmak aklinin ucundan gecmez.
00 YorumlaHayır kesinlikle dış görünüş değil örneğin sen arkadaş seçimi yaparken dış görünüşemi bakıp seçiyorsun yoksa hal ve hareket ahlakına bakıpmı öyle seçiyorsun bazen bi insanın dış görünüşü çok güzel ola bilir ama tavırları seni dış görünüşünden de soğutur
00 Yorumla- 1 ay
Bence hayır onu o olduğu için sevmektir dış görünüşünü sevmek sadece görüntüsünü sevmek gibi bir şey oluyor
10 Yorumla - 1 ay
Enerjisiyle dikkat çeken insanlar sevilir. Dış görünüş takıntısı olan biri de dışını beğenmediği birine yaklaşmaz.
10 Yorumla - 1 ay
Dış görünüş ilk başta göze güzel gorunebilr ama ilişkinin devamı için tabiki yeterli dğl, Karakteri önemli
10 Yorumla İkili ilişkiler dış görünüş ile başlar karakter ile devam eder.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlk anda evet ama sonradan anlaşmak şart yoksa kara kaşına kara gözüne baka baka olmuyor o işler ☺️
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Genelde Kızlar erkekleri Dış görünüşleriyle beğeniyor. Hiç bir kızın erkeğin görüntüsü haricinde başka bir noktaya baktığını görmedim Parası dışında.
00 Yorumla- 1 ay
- Hiç tipim değildi sevdim. Sevilmek kendini sevmekle alakalı. O kendine aşıktı bu yüzden çok seviliyordu sanırım.
01 Yorumla- 29 gü
bu çok doğru kendini seven bencil narşist hasta birisi de kimseyi sevemiyor sevmiyor sevemezde bu tipler in sonu ruh hastanesi sececek insan güvenliir ve sadakatli mi diye bakar ve evlenir evlilik başka bir şey gençler kanmayın sevgi aşk tohumlarına ve şunu söyleyebilirim aşık olduğnuzla asla evlenmeyin çok sevdiğniizle de asla evlenmeyin mantık yaparsanız mutlu olursunuz benden demesi kolay gelsin:)
- m1 ay
Tavır, davranış, üslup , zeka. Naif oluşun Empatiye yatkınlığın. Bunlar sevdirir. 🌺✨
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Bana göre öyle değildi fakat son tanıştığım insanlardan sonra dış görünüşünde içle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.
04 Yorumla- 1 ay
Ne yönden alakalı olduğunu düşünüyorsun
- 1 ay
Hmmm olabilir evet
- 1 ay
Yani güzellik çirkinlik gibi değil de aura olarak yansıyor bencede
- 1 ay
Başta dış görünüş etkiler ama zamanla huyu karekterine göre sana daha güzel veya daha kötü gelmeye başlar...
00 Yorumla Evet diyen için evet, hayır diyen için hayır.
Dış görünüşe bağlı diyenin önemsediği şey budur, değil diyen başka şeylere de bakıyordur.00 Yorumla- 1 ay
Hayır sevilmek dış gorünusle alakalı değil benim açımdan ben kişiliğine beslediği duygilara bakarım her şey dış güzellik değil çünkü
00 Yorumla - 1 ay
Karakter ve kâlp başta gelir benim için. İnsan kimi sevdiyse o en güzeli ve en yakışıklısı olur, tartışmasız.
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Yakışıklı ve güzeller bedavadan sevişir yakışıklı olmayanlar ise nakit para ile sevişir arasında hiçbir fark yoktur Amaç sevişmekse sıkıntı yok Hatta ben yakışıklı değilim her hafta başkasıyla sevişiyorum O daha güzel İyi ki Yakışıklı değilim
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Evet evet bu devirde erkekler s*alak görünüşe giyime bakarlar sonra kötü De çıksa devam ediyorlar çünkü aradıkları c*incelik o onlara yeter
00 Yorumla- 1 ay
Güzel ama karaktersiz birini kimse sevmez. Kullanmak ister sadece. Dış görğnüş önemli doğru ama sevilmek için yeterli değil.
00 Yorumla Aynen öyle Herkes diyor ya ben iş güzelliğe bakıyorum Yok öyle bir şey Herkes dışının Güzel olmasına bak
00 Yorumla- 1 ay
Daha çok kimyadır. Kompleks bir formülde tüm değişkenlerin uyması gerekir
11 Yorumla- 1 ay
👏👏👏👏
Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Asla. Diş görünüşünle ilk izlenimde insanlara sevimli gelebilirsin ama içini de görmek lazim
11 Yorumladışını beğenmediğinin içini de merak etmezsin yani dış görünüş her şeydir
17 Yorumla- 1 ay
Şu zaman da öyle düşünüyorlar o yüzden de taktik maktik çıkartmışlar
00 Yorumla - 1 ay
Dis gorunus ilgi uyandiriyor elbette ama ruh onemli
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Tr de çoğu insan paraya ve dış görünüşe bakıyor ama sevilmek bunlar değildir sevilmek için tanışma aşaması bittikten sonra karakterine bakmak lazım ondan sonra o isterse parasını ortaya koyar sizi sever ha yeri geldiğinde sizde para vereceksiniz tabiki aşkın sevginin sorumluluğu bu tek bir kişi eve bakamaz sonuçta
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bence sevilmek keşfedilmekle alakalı Bir gün beni sevecek doğru kişiyi keşfedeceğim inşallah 🤣
00 Yorumla- 1 ay
Dış görünüş önemli … sadece aşkta değil ki genel olarak
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet. Bazıları seviyor rolü de yapabilir tabii anlayamazsın.
00 Yorumla- 1 ay
Dış güzelliği sevmek demek geçici heves demek asıl içini de sevince gerçek bir sevgi oluyor bence
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır anlaşmak ortak şeylerden zevk almak da önemli
00 Yorumla- 1 ay
Erkeğin sevdiği kadın aşık olduğu kadın erkeğe güzel gelirmiş
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 479 cevap paylaştı. Sadece dış görünüş yeterli olmaz karakter davranışlar da onemli
00 Yorumla- 1 ay
Kimsenin içini bilmediğimiz için önce dışına bakıyoruz o yüzden elbette önemlidir
00 Yorumla - 1 ay
Kimse cirkin birinin icini merak etmiyo karaktere bakarim demeyin lan
00 Yorumla - 1 ay
Kesinlikle değil... Enerjisiyle, zekasıyla ve sana olan yaklaşımıyla alakalıdır...
00 Yorumla - Devamını Gör (191)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?