• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

Sevilmek dış görünüşle mi alakalıdır?

Lesyeuxdelly
Lesyeuxdelly Takip Et
Bilge Yaş: 20
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1018
Yapay Zekaya Sor

Sadece dış görünüşü iyi olan insanlar mı sevilir

Sevilmek dış görünüşle mi alakalıdır?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
28 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Sevilmek, dış görünüşten çok daha fazlasıyla ilgilidir. Elbette fiziksel çekicilik bir ilk izlenim oluşturabilir, ancak gerçek sevgi ve bağ, içsel özelliklerle şekillenir. Karakter, samimiyet, dürüstlük, empati, ortak değerler ve paylaşılan anılar, bir ilişkiyi güçlü ve kalıcı kılar. Birine duyulan sevgi, fiziksel özelliklerin ötesinde, onun kişiliği ve aradaki uyumla büyür. Sonuçta, dış görünüş geçici olabilir, ancak içsel bağlar zamanla daha kalıcı hale gelir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• eflinw05
    eflinw05 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı.

Pek sayılmaz.

İlk tanışmanızda dış görünüşün asla reddedilmez bir önemi vardır. Neden? Çünkü karşınızdaki sizin için bir yabancı ve elde şimdilik değerlendirebileceğiniz tek şey dış görünüşü.

Tarzı, tipi gibi şeylerden önyargılar çıkarmaya başlarız. Bu tanımadığınız biri için ister istemez içinizden yaptığınız bir şey. Bu göz testinizden geçmeyen kişi ile de bir şeyler yaşamayı önyargılarınıza dayanarak reddedebilirsiniz. Ancak tam tersi de olabilir. Bu insan sizin beğendiğiniz fiziksel özelliklere sahip ise sizin ilginizi çekip ona başından daha olumlu bakmanızı sağlayabilir.

Ancak gelelim görelim ki, görünüşünüzün belirli süreden sonra karın doyurmayacak. İstekleriniz uyuşmuyor ise, iletişiminizde sorun var ise ve birbirinizi asla anlayamadığınızı düşünüyor iseniz o kişinin ne kadar fiziksel olarak ideal tipiniz olduğunun önemi kalmaz. Başta "ay ne çirkinmiş" dediğiniz de tanıştıkça keşfettiğiniz tavırları ve uyumunuz ile size birden harika gelmeye başlayabilir.

O yüzden sevilmeniz dış görünüşünüze çok da bağlı değildir, ancak dış görünüşünüzün genel güzellik algısının tersinde olması daha baştan size önyargılar kurulup tanınmadan red yemenize neden olabilir.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ben kimseye çirkin demem

Güzellikte gerçekten görecelidir

Neyse herkesin kendi kafasında kurduğu bir tip vardır kimi esmer kimi sarışın kimi zayıf kimi kilolu

İnsanların belli başlı kriterleri olmaları çok normal

Esmerden hoslanan biri sarışın birini tanimaya çalışmaz

He oldu da bir şekilde tanışma şerefine nail oldular esmer seven kişi sarışının içinden hoşlanıp ona yönelebilir

Ama maalesef kız olsun erkek olsun sadece ve sadece tipe bakıp yanlış kararlar veren insanlarla dolu dünya

0
    0 Yorumla
  • EmreJuan
    EmreJuan Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 35%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Merhaba,

Çok çok sevdiğim bir arkadaşım var. Dış görünüşle baksam yanına yaklaşmamam lazım ama her gün görüşürüz. Kendisini çok severim arkadaşım olarak ve kendisinin erkek arkadaşı da ben bir erkek olarak söylüyorum cidden yakışıklı adamdır. ve uzun zamandır birlikteler. İnsanlar şunu atlıyor Güzellik haricinde, Aura Diye bir şey var bunu insan kendisi yaratabilmektedir.

#Just

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Ne-She
Ne-She Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Merhaba Lesyeuxdelly! 😊 Kesinlikle hayır, sevilmek sadece dış görünüşle alakalı değil. Dış görünüş önemli bir ilk izlenim olabilir ama gerçek sevgi ve bağ, insanin içtenliği, samimiyeti, ve karakteri ile şekillenir. İnsanlar, onları gerçekten anlayan, değer veren ve iyi hissettiren insanları daha çok sevme eğilimindedir.

Dış görünüşünü güzelleştirmek elbette iyi hissettirebilir ama iç huzurun ve kendine güvenin de insanlar üzerindeki etkisi büyüktür. Unutma, yeni yıl da yakınken, hem iç hem de dış güzelliğine odaklanmak harika bir adım olacaktır. Sana ışıldayan bir yıl diliyorum! ✨❤️

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

125

Cevap

127

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 28,5b cevap paylaştı.

Pek bununla alakalı olduğunu sanmıyorum açıkçası

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 263,2b cevap paylaştı.

hayır karaktere bakarım ben

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Sevilmek, dış görünüşle doğrudan ilgili olmaktan çok daha fazlasını içerir. İnsanlar birbirlerini sevdiklerinde, bu genellikle duygusal bağlar, ortak değerler, anlayış, saygı ve güven gibi derin unsurlarla ilgilidir. Ancak dış görünüş de ilk izlenimlerde rol oynayabilir ve bazı insanlar için çekicilik bir faktör olabilir. Ancak uzun vadeli ve derin bir sevgi, dış görünüşten çok daha fazlasını kapsar.

Dış Görünüş ve Sevgi Arasındaki Bağlantılar:

1. İlk İzlenimler:

• Dış görünüş, insanların birbirlerine olan ilgisini başlatabilir. Giyim tarzı, beden dili ve genel bakım, ilk izlenimde önemli olabilir. Ancak bu sadece bir başlangıçtır.

2. Çekicilik ve Duygusal Bağ:

• İnsanlar genellikle birbirlerine içsel özelliklerine, kişiliklerine ve ortak paylaşımlarına dayalı olarak bağlanır. Dış görünüş, bir kişiyi çeken unsurlardan biri olsa da, sevgi büyük ölçüde karakter, zeka, empati ve anlayış gibi duygusal ve içsel faktörlere dayanır.

3. Özsaygı ve Kendine Güven:

• Dış görünüş, bir kişinin özgüvenini etkileyebilir. Kendini iyi hisseden bir kişi, daha fazla insanla güçlü bağlar kurabilir. Bu da, sevilen bir kişi olma olasılığını artırabilir.

4. Zamanla Değişen Duygular:

• Sevgi, zaman içinde daha derinleşir. Başlangıçtaki dışsal çekicilik, zamanla kişilik özellikleri ve paylaşılan anlarla yer değiştirir. Uzun vadeli ilişkilerde, dış görünüş giderek daha az önem kazanabilir.

Sonuç:

Dış görünüş, sevilme üzerinde küçük bir rol oynasa da, asıl sevgi ve bağlar daha çok içsel özellikler, paylaşılan değerler, anlayış ve samimiyetle ilgilidir. Dış görünüş bir başlangıç olabilir, ancak sevginin temeli duygusal bağlar ve içsel bağlamlarda şekillenir.

3
    0 Yorumla
  • BirYazGünüü
    BirYazGünüü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Sevilmek, yalnızca dış görünüşle alakalı değildir. Dış görünüş ilk izlenimlerde etkili olabilir, ancak bir ilişkiyi derinleştiren ve sürdüren asıl unsurlar, kişinin karakteri, tutumları, duygusal zekâsı ve karşı tarafa verdiği hislerdir. İnsanlar genellikle güvende hissettikleri, samimi, dürüst ve kendilerini değerli hissettiren kişilerle bağ kurar.

Elbette fiziksel çekicilik bazı ilişkilerde bir rol oynayabilir, ama gerçek sevgi; empati, anlayış, destek ve ortak değerler üzerine kurulur. Birinin sizi sevmesi için en önemli şey, kendiniz olmanız ve kendinize değer vermenizdir. Bu özgüven, başkalarına da yansır ve daha derin bağlar kurmanıza olanak sağlar.

1
    0 Yorumla
  • birazoyleyimdir
    birazoyleyimdir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Değildir. Bu soruya tipini pek de beğenmediği bir adamla buluşmaya gittiğinde sırılsıklam aşık olup geri gelmiş biri olarak söylüyorum😅 tip hiç bir şeydir. Karşıdakinin enerjisi sohbeti ilgisi sevgisi sizi tutup bambaşka diyarlara taşıyabilir. Bazen hayata karşı kırıklığı, bazen insanlardan kaçarken büyüttüğü iç alemi kendine hayran bırakır insanı. Oturduğunuz bankta kedilerin hepsi gidip onun kucağına doluşuyor diye seversin bazen. Evreni, hayatı anlayış biçimini seversin. Sorduğu mantıklı soruları, kendi cevaplarını bulmak için inatla uğraşmasını.. Ama bazen çok sevmek de yetmiyor.

0
    0 Yorumla
  • heybenmabel23
    heybenmabel23 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Elbette insanın dış görünüşü dikkat çeker ilk başta ama dıştan dolu içten bomboş o kadar insan tanıdım ki. Dış görünüşünüzü değil, karakterinizi güzelleştirmeye uğraşın. Güzellik geçicidir ama bir insanın karakterini düzeltmesi zordur. O yüzden dış güzelliğiniz yerine iç güzelliğinize yatırım yapın.

2
    0 Yorumla
  • günes121212
    günes121212 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar dış görünüşe pek takılmaz ama erkekler öyle değil erkekler dış güzelliğe çok önem verir yani sadece güzel buldukları kadınlarla birlikte olurlar genelde dünyanın en iyi kalbe sahip olsan bir b. ka yaramaz güzel olmadığın sürece acı ama gerçek bu işte

1
    0 Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Yüzdeye vurursak bu %93 olur bence. O yüzden çoğunluk için fizik, sağlık ön sırada. Benim önceliklerimse daha farklı. Beden bir fidan gibi. Onu kurutmakta, fazla sudan öldürmekte bizim elimizde. Kendine nasıl muamele ettiğine bakarak insanlara sevgimi hediye edemem.

1
    0 Yorumla
  • sesizlerinsesi
    sesizlerinsesi Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Sevilmek sadece dış görünüşle alakalı değildir; dış görünüş ilk izlenim olabilir ama gerçek sevgi karakter, değerler ve hissettirdiklerinle şekillenir. Güzellik gelip geçici, ama samimiyet ve kişiliğin kalıcıdır. Sadece fiziksel olarak çekici olmak bir ilişkiyi sürdürebilmek için yeterli olmaz

0
    0 Yorumla
  • defnekys
    defnekys Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 97%
    1 yıl

yok ya sevilmek dış görünüşle bitmiyor ki. tamam ilk bakışta görünüş etkiler belki ama asıl sevdiren kalbin, tavırların. dış güzellik geçiyor sonuçta ama içindeki iyilik hep kalıyor. yani sadece dışı güzel olan sevilseydi dünya çok yüzeysel olurdu. sevgi dediğin derin iş

0
    0 Yorumla
  • Tk1923
    Tk1923 Takip Et
    Yoda Yaş: 51 , eic 98%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 697 cevap paylaştı.

Sevgi ve aşk birbirinden farklıdır aşk hormonların desteklediği bir enerjiyle yaşanırken sevgi ise sadakat, bağlılık ve ilişkide istikrarlı yol almanı sağlayan bir duygudur tek taraflı olabilir ama karşılıklı ise aşk'tan çok daha güzel bir duygudur.

0
    0 Yorumla
  • SporcuMan18013
    SporcuMan18013 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Sadece dış görünüşle alakalı değildir tabiki bu da önemli bir etkendir ama tek başına dış görünüş birisini ilk anda etkilemenizi sağlar ancak sevgi ve saygı duyulması kişiyi tanıyınca ortaya çıkan bir durumdur. Yani birisini sevmek için kafa yapısının da uyuşması ve hayattan ortak zevk alınabilmesi gerekir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Herkes bal gibide dış görünüşe bakıyor. Kimse kimseyi kandirmasin. Bu aldatmalarin çoğu daha güzeline bakmalar değil mi , ya da daha güzeline tercih edilen yok mu. Her şey dış görünüş deilse. Niye insanlar sosyal medyadaki güzel insanlarla kendjni kıyas yapıyor.

0
    0 Yorumla
  • ecoocoeco
    ecoocoeco Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 96%
    1 yıl

Evet. Mesela çirkin erkeğin yanında güzel kız görürsün ama yakışıklı erkeğin yanında çirkin kız göremezsin erkekler sadece görnüşe bakar zeka falan fazla umurlarında değil

3
    1 Yorumla
    • snaçkır0
      snaçkır0
      1 yıl

Kaç defa gördüm internettte kilolusundan tut çirkşnine kadar millet yorumlarda büyü müyü yazıyor herkes tipe bakıyor ki bunu yazıyor yakışıklı erkeğinde tabiki yanında çirkin var saçmalamayln isterseniz dünyanın bir bir türlü hali var her şey olabilir şu olamaz bu olamaz demeyin!!!

Yorumla
  • Mathilda_99
    Mathilda_99 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

kesinlikle değil

gayet hoş bir kadın olduğumu düşünüyorum ve hoşta bulur karşı cins

ama düşünceli ve sadık olduğum için hep ulaşılması kolay cepte görülüyorum:(((

1
    0 Yorumla
  • Sensitive_Kind
    Sensitive_Kind Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı.

Sevmek ince ruh işi ve bu sevgiye layık olma ise kaliteli insanın işidir. Her insan sevemez sevmiş gibi yapar. Rol mü yapıyor gerçekten mi değer veriyor orasını çözmek ise ilişki yaşayana kalıyor. Görsellik yanıltıcı bir unsur..

1
    0 Yorumla
  • gecennöfkesıı
    gecennöfkesıı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 96%
    1 yıl

her ne kadar senin ruhunu görüyorum içini görüyorum zekana hayranım ve bu yüzden seni seviyorum dese de ben içten içe biliyorum ki zamanı gelince dış görünüşüm gözüne batacaktır bundan adım gibi eminim

0
    0 Yorumla
  • Nightwalk35
    Nightwalk35 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 92%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Etkisi elbette var ama tek başına bununla ilgili diyemez kimse. Sonuçta ruhlar aleminde yaşamıyoruz ama sadece görünüşe bakıp sevmek diye bir şey de olamaz. Bunun yanında karaktere, uyuma, o enerjiye bakılır yani

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 20b cevap paylaştı.

Dışını sevmediğinin içine odaklanamıyorsun.

İlk başta öyle evet beğeni diyelim buna ama belki tanıdıkça çöp olduğunu ya da sana uymadığını da anlayabilirsin.

1
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 20,8b cevap paylaştı.

Sevmek dış görünüşle alakalı değil, etkilenmek, hoşlanmak, istemek bunlar dış görünüşle alakalı. Sevgi ruhun ve yüreğin işi.

2
    6 Yorumla
    • mesutÜzüm
      mesutÜzüm
      1 yıl

Yüzde yüz katılıyorum

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

✌️

Yorumla
    • mesutÜzüm
      mesutÜzüm
      1 yıl

@Sosyetic_SheqiiL Merhaba nasilsin

Yorumla
    • mesutÜzüm
      mesutÜzüm
      1 yıl

@Sosyetic_SheqiiL Hiç tanımadığın biriyle tanışma tecrübesi için teklifte bulunsam cevabınız ne olur

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

İlgilenmiyorum, bye.

Yorumla
    • mesutÜzüm
      mesutÜzüm
      1 yıl

bye

Yorumla
  • hynjinnnn
    hynjinnnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Dış görünüşü kötü olan birisiyle yapamam ancak dış görünüşü benimkine yakın seviyede, ortalama veya iyi birisi ile yapabilirim. Davul bile dengi dengine sonuçta.

0
    0 Yorumla
  • Wingsssss
    Wingsssss Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 512 cevap paylaştı.

Hayır sevmek böyle bir şey değil. Yüzü güzele kırk günde doyarsın da, gönlü güzele kırk yılda doyamazsın demişler. Görünüş başlarda tabi etkiler neticede kitap alırken bile kapağına bakarız önce.

0
    0 Yorumla
  • Benjamin542
    Benjamin542 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 82%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Biz yalancı insanlar için evet dış görünüşe göre bakıyoruz çoğu şeyi. Ne kadar hayır desek bile iç güzellik hikayesini okusak bile dediğiniz gibi maalesef ki...

0
    0 Yorumla
  • didakdik
    didakdik Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Merhaba, her şey dış görünüşle başlar, insanlar ilk gördükleri üzerine hoşlanti duyarlar ya da yakınlık hissederler. Ama sevmek ya da sevilmek doğrudan dış görünüşle ilgili değildir

0
    0 Yorumla
  • yasayanInsaniste
    yasayanInsaniste Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Hayır sevilmek ve sevmek hareket davranış ve yaşantı ile ilgili. Ama dış görünüşte Sonuçta Hani bu hareket davranışları yansıtan unsurların içinde olduğu için ilgisi vardır

0
    0 Yorumla
  • sirinkiizz
    sirinkiizz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 94%
    1 yıl

Kadınlar için pek değil ama erkekler için kesinlikle alakası olduğunu düşünüyorum. Erkekler sadece kız güzelse onu tanımak ister ama kadınlar tanıdıkça ve sevdikçe o erkeği yakışıklı bulur.

0
    1 Yorumla
    • snaçkır0
      snaçkır0
      1 yıl

Katılmıyorum herkes tipe bakar sadece o an ne yaptığını bilmez

Yorumla
  • Yesilgozlubirisi
    Yesilgozlubirisi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    1 yıl

===============================================

Maalesef ki dış görünüşü iyi olanlar, güzel olanlar ya da yakışıklı olanlar bu konuda ber zaman 10 adım önde. Ama bu demek değil ki bizde çekici olamayız.

===============================================

0
    0 Yorumla
  • cetin2861
    cetin2861 Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    1 yıl

Önenli olan aslin da diksiyonu acik fikirleri ve ahlakli olmasi. Dış görünüşe bakarak insanlarin cogu yanildigini gorebiliyoruz. Önce şans verilmeli bir insana sonra zaten sen onu sevdikce dış görünüsüne bile bakmak aklinin ucundan gecmez.

0
    0 Yorumla
  • A--l--i
    A--l--i Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    1 yıl

Hayır kesinlikle dış görünüş değil örneğin sen arkadaş seçimi yaparken dış görünüşemi bakıp seçiyorsun yoksa hal ve hareket ahlakına bakıpmı öyle seçiyorsun bazen bi insanın dış görünüşü çok güzel ola bilir ama tavırları seni dış görünüşünden de soğutur

0
    0 Yorumla
  • Wantutriforooo
    Wantutriforooo Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    1 yıl

Bence hayır onu o olduğu için sevmektir dış görünüşünü sevmek sadece görüntüsünü sevmek gibi bir şey oluyor

1
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Enerjisiyle dikkat çeken insanlar sevilir. Dış görünüş takıntısı olan biri de dışını beğenmediği birine yaklaşmaz.

1
    0 Yorumla
  • kalpexoldu
    kalpexoldu Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Dış görünüş ilk başta göze güzel gorunebilr ama ilişkinin devamı için tabiki yeterli dğl, Karakteri önemli

1
    0 Yorumla
  • CoolBiker
    CoolBiker Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

İkili ilişkiler dış görünüş ile başlar karakter ile devam eder.

2
    0 Yorumla
  • Jeasica
    Jeasica Takip Et
    Guru Yaş: 54 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.

İlk anda evet ama sonradan anlaşmak şart yoksa kara kaşına kara gözüne baka baka olmuyor o işler ☺️

0
    0 Yorumla
  • BLACKPILL
    BLACKPILL Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Evet zaten öyle olmasa birbirlerini tanımaya ihtiyaç duyar insanlar ama öyle olmuyor hemen görüp beğenip sevgili oluyorlar

0
    0 Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Genelde Kızlar erkekleri Dış görünüşleriyle beğeniyor. Hiç bir kızın erkeğin görüntüsü haricinde başka bir noktaya baktığını görmedim Parası dışında.

0
    0 Yorumla
  • Mineral2023
    Mineral2023 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 474 cevap paylaştı.
    • Hiç tipim değildi sevdim. Sevilmek kendini sevmekle alakalı. O kendine aşıktı bu yüzden çok seviliyordu sanırım.
    0
    1 Yorumla
    • mtsuzkadın
      mtsuzkadın
      1 yıl

bu çok doğru kendini seven bencil narşist hasta birisi de kimseyi sevemiyor sevmiyor sevemezde bu tipler in sonu ruh hastanesi sececek insan güvenliir ve sadakatli mi diye bakar ve evlenir evlilik başka bir şey gençler kanmayın sevgi aşk tohumlarına ve şunu söyleyebilirim aşık olduğnuzla asla evlenmeyin çok sevdiğniizle de asla evlenmeyin mantık yaparsanız mutlu olursunuz benden demesi kolay gelsin:)

Yorumla
  • Neshee
    Neshee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Herkes hayır der ama dış görünüş olmadan içini tanımaya fırsat vermiyor kimse yani cevap evet dış görünüş ile alakalı.

0
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Tavır, davranış, üslup , zeka. Naif oluşun Empatiye yatkınlığın. Bunlar sevdirir. 🌺✨

0
    0 Yorumla
  • idrex
    idrex Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Bana göre öyle değildi fakat son tanıştığım insanlardan sonra dış görünüşünde içle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.

0
    4 Yorumla
    • kuccukpandaaa
      kuccukpandaaa
      1 yıl

Ne yönden alakalı olduğunu düşünüyorsun

Yorumla
    • idrex
      idrex
      1 yıl

Bir insanın içinin güzelliği dışına yansır bence

Yorumla
    • kuccukpandaaa
      kuccukpandaaa
      1 yıl

Hmmm olabilir evet

Yorumla
    • kuccukpandaaa
      kuccukpandaaa
      1 yıl

Yani güzellik çirkinlik gibi değil de aura olarak yansıyor bencede

Yorumla
  • Serenityyy1
    Serenityyy1 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.

Başta dış görünüş etkiler ama zamanla huyu karekterine göre sana daha güzel veya daha kötü gelmeye başlar...

0
    0 Yorumla
  • gika0
    gika0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Evet diyen için evet, hayır diyen için hayır.

Dış görünüşe bağlı diyenin önemsediği şey budur, değil diyen başka şeylere de bakıyordur.

0
    0 Yorumla
  • fenerlihüso
    fenerlihüso Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 95%
    1 yıl

Hayır sevilmek dış gorünusle alakalı değil benim açımdan ben kişiliğine beslediği duygilara bakarım her şey dış güzellik değil çünkü

0
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Karakter ve kâlp başta gelir benim için. İnsan kimi sevdiyse o en güzeli ve en yakışıklısı olur, tartışmasız.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Yakışıklı ve güzeller bedavadan sevişir yakışıklı olmayanlar ise nakit para ile sevişir arasında hiçbir fark yoktur Amaç sevişmekse sıkıntı yok Hatta ben yakışıklı değilim her hafta başkasıyla sevişiyorum O daha güzel İyi ki Yakışıklı değilim

0
    0 Yorumla
  • mtld7788
    mtld7788 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.

Evet evet bu devirde erkekler s*alak görünüşe giyime bakarlar sonra kötü De çıksa devam ediyorlar çünkü aradıkları c*incelik o onlara yeter

0
    0 Yorumla
  • mineaslan27
    mineaslan27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Valla beni o kadar güzelliğimden kimse görmüyor. Nerde bi yüzüne bakılmaz var onları seviyorlar.

0
    0 Yorumla
  • Kuşadali88
    Kuşadali88 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Güzel ama karaktersiz birini kimse sevmez. Kullanmak ister sadece. Dış görğnüş önemli doğru ama sevilmek için yeterli değil.

0
    0 Yorumla
  • Yoksulll
    Yoksulll Takip Et
    Xper 7 Yaş: 48 , eic 97%
    1 yıl

Aynen öyle Herkes diyor ya ben iş güzelliğe bakıyorum Yok öyle bir şey Herkes dışının Güzel olmasına bak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bence değil. Sevilmek tamamen ruhani bişey. Ama artık günümüzde sevmek standartları değişti ne yazık ki dış görünüş seviliyor. Keşke ruhların önemi anlaşılsa

1
    0 Yorumla
  • babacimdiyorum
    babacimdiyorum Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 814 cevap paylaştı.

Daha çok kimyadır. Kompleks bir formülde tüm değişkenlerin uyması gerekir

1
    1 Yorumla
    • isimsizdiss
      isimsizdiss
      1 yıl

👏👏👏👏

Yorumla
  • melismmmx
    melismmmx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 90%
    1 yıl

Aşkı artık dış görünüş, para ve cinsellikle karıştırdılarr

1
    0 Yorumla
  • Onlygirl_
    Onlygirl_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 67%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Asla. Diş görünüşünle ilk izlenimde insanlara sevimli gelebilirsin ama içini de görmek lazim

1
    1 Yorumla
    • lovesx35
      lovesx35
      1 yıl

Kesinlikle
      Bunu bizzat yaşadım

Yorumla
  • sevvisev
    sevvisev Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

dışını beğenmediğinin içini de merak etmezsin yani dış görünüş her şeydir

1
    7 Yorumla
    • Peekii
      Peekii
      1 yıl

Hicbir yeri guzel olmayan kizlarinda sevgiisi oldu bu nasil is? Benim yuzum bazi kizlardan guzel benim hic olmadi kizlar tipe bakiyor olmasin

Yorumla
    • sevvisev
      sevvisev
      1 yıl

@Peekii kime göre güzel kime göre çirkin? seni beğenen de vardır beğenmeyen de. herkes kendi zevkine uyanı beğeniyor. benim arkadaşlarımın sevgilileri bana çok çirkin geliyor mesela ama benim beğendiğimi de onlar beğenmiyor

Yorumla
    • Peekii
      Peekii
      1 yıl

Beni hic begenen olmadi be hic ilgilenen olmadi kizlarin erkek begenmesi de tuhaf oluyor zor begeniyorlar yani ondan cirkin hissediyoruz

Yorumla
    • sevvisev
      sevvisev
      1 yıl

@Peekii tam tersini düşünüyorum ben. yakışıklı erkekler asla çirkine bakmaz ama kızlar çirkinlerle oluyor valla. beğenenin illa söylemesi gerekmiyor ki. benim beğenip de içime attığım çok kişi oldu

Yorumla
    • Peekii
      Peekii
      1 yıl

Eee soylemezlerse nasil bilcez? Belli de eden yok kuruduk kaldik valla birde yakisikli erkekle cirkin kizi gordum kac defa yani cirkin kizlarla yakisiklilar sevgili oluyor cokca hemcinslerinde soyliyor bunu

Yorumla
    • sevvisev
      sevvisev
      1 yıl

@Peekii benim dediğimi de söyleyen çok, beğenilmediysen napabilirim kimsenin tipine uymamışsın o zaman, ben tipi kötü olanları da sevdim o an iyi geliyor tipleri ama sevmeyi bırakınca çirkin görmeye başlıyorum

Yorumla
    • Peekii
      Peekii
      1 yıl

Genel anlamda yakisikli olmayan erkekler daha yalnizdir diyorum konuyu kapatiyorum

Yorumla
  • KelebekBlossom
    KelebekBlossom Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Şu zaman da öyle düşünüyorlar o yüzden de taktik maktik çıkartmışlar

0
    0 Yorumla
  • KptMehmet78
    KptMehmet78 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 520 cevap paylaştı.

Dis gorunus ilgi uyandiriyor elbette ama ruh onemli

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Tr de çoğu insan paraya ve dış görünüşe bakıyor ama sevilmek bunlar değildir sevilmek için tanışma aşaması bittikten sonra karakterine bakmak lazım ondan sonra o isterse parasını ortaya koyar sizi sever ha yeri geldiğinde sizde para vereceksiniz tabiki aşkın sevginin sorumluluğu bu tek bir kişi eve bakamaz sonuçta

0
    0 Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Bence sevilmek keşfedilmekle alakalı Bir gün beni sevecek doğru kişiyi keşfedeceğim inşallah 🤣

0
    0 Yorumla
  • Semihhx52
    Semihhx52 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Her zaman değil ilk görüşte aşk var tanıyarak aşk var

0
    0 Yorumla
  • cαssíєєє u
    cαssíєєє Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Evet. Bazıları seviyor rolü de yapabilir tabii anlayamazsın.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (192)
Devamını Gör(237)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Sevilmek dış görünüşle mi alakalıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevilmenin dış görünüşle ilgisi var mı? 15 cevap verildi
Aşkın dış görünüşle alakası var mı? 16 cevap verildi
Aşkın dış görünüşle alakası var mı? 27 cevap verildi
Dış Görünüşle sevilmek bağlantılı mı? 9 cevap verildi
Aşkta dış görünüşe önem verilir mi? 56 cevap verildi
Sence sevilmek sadece dış görünüşle mi alakalıdır? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Karşı cinste size çekici gelen dayanamadığımız özellik nedir?
  • Cips yoğurtla yenir mi, bu ikili gerçekten güzel oluyor mu sizce?
  • Sevgilinle ulu orta yerde fazla yakın temasta bulunur musun?
  • Siz en çok hangi haber kanalını izliyorsunuz?
  • Karşı cinste seni ne etkiler?
  • KS'de neden bazı hesaplarda takipçi sayısı az ama takip edilen binlerce kişi oluyor?
  • Hangi konuda iltifat alıyorsunuz?
  • Soslu dürümü yer misin?
  • Nintendo Switch 2 mi Steam Deck Oled mi almalıyım?
  • Gülü mü seviyorsun, dikeni mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨