şimdi eleştirmeyin ama flörtümden emin değilim. İyi anlaşmak falan bir yere kadarmış, çünkü ondan daha iyisi vardır. Flörtüm varken başka birini bulabileceğimi düşünmem hata mı?

şimdi eleştirmeyin ama flörtümden emin değilim. İyi anlaşmak falan bir yere kadarmış, çünkü ondan daha iyisi vardır. Flörtüm varken başka birini bulabileceğimi düşünmem hata mı?

Meşhur fıkra vardı onu uyarlayip anlatılan
Kadınlar erkek mağazasına giriyorlar burada her katta erkekler var ama kurallar var üst kata çıkarsan alt kata geri dönmek yok
Neyse işte kızlar ilk katta bakiyorlar , sevecen uyumlu orta halli erkekler var
Beğeniyorlar da ama illa ki üst katı da merak ediyorlar burada da aynı özelliklerde ama üstelik uzun boylu yakışıklı ve ilgili erkekler var hepsinin dibi düşüyor ama bir üst katı meraktan çıldırıyorlar
Bu kat boş ve sadece bir not ve çıkış var
Notta Kadınlar hep daha fazlasını isterler 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Her zaman daha iyisini bulabilirsin. Kadınsın ve kendine bakarsan iyiler bitmez, 35 lerden sonra daha kısa süreli ilişki isteyenler karşına gelir ama onunda iyisini bulabilirsin. Erkeklerin istediğini verdiğin sürece istediğini alırsın ama iyi biri olmazsa karşında ya da kötü biriyle karşılaşırsan yorulabilirsin.
Flört bir kere saçmalık onu nasıl kelime daha iyisi varsa bence sevgi denen bir şey den senin anladığın yok şuanki çocuktan uzak dur sen o çocuğa layık degilsin
hoşlandığın biri madem, bir şansınızı deneyin en azından yani en kötü ihtimal ayrılırsınız. daha iyisini bulurum diye düşünmek pek de hoş değil sonuçta pazardan mal seçmiyorsun. ha sana uyan biri olduğunu düşünmüyorsan şimdiden kestirip at insanları boşa oyalayıp heveslendirme bence. kendine yapılmasını istemezdin çünkü eminim ki
Cevap
19Cevap
Evet çünkü her zaman daha iyisi var bunun bir sonu yok sen duygusal bir şey hissetmediğin için sürekli daha iyisini hissediyorsun duygusal bir şey hissediyor olsan elindeki sana nasıl görünür var ya böyle sanki dünyanın en iyisiymiş gibi sen sadece konuşuyorsun bir şey hissetmediğin için böyle oluyor
O zaman sizde daha iyisini bulun
Başkasını bulsan ondan da daha iyisi olacak her zaman herkesten daha iyisi olacak bu böyle sürüp giden bir döngü o yuzden aranızda iyi bir uyum varsa düzgün bir insansa ve icine siniyorsa mutlaka şans vermelisin derim cünkü bu zamanda flört bile zor bulunuyor ajjsjsjs
birincisi bana çok itici geliyor flört kelimesi flört olayları vs çünkü flört denen şey tıpkı senin dediğin gibi işte sen şurada dur daha iyisini bulursam onu seçerim
Ne insanlar var be 😁 ben flortum varken baskasiyla bile flortlesmiyorum millet ayni anda kac taneyi idare ediyor helal olsun
Doğru yapıyorsun çünkü düşüncen buysa sevmiyorsundur ve sevmediğin biriyle o yola girmek çok saçma eğer sevseydin ondan önce evlilik teklifi ederdin
Kadınların cogu senın gıbı sen en azından durustsun Ayrıl onu sevmiyorsun..
Kımseyı alternatif yerıne koymayın
Kısaca sevmiyorm de
Sevsen kusursuz görünürdü tüm özellkleri sana zaten
Baska birini aklından dahi gecirmezdn
Hep daha iyisi olabilir de ama şuda var bunu o anı yaşayarak karar vermen gerek. Yani o anı yaşamıyorsun ki? Ilişkini yaşamıyorsun
Biriyle beraberken iyisini aramak tabi karakter meselesi
Söyle ayrıl. Çok da umutlanmasın. Ama iyi, kaliteli insan bulmak çok zordur böyle zamanda.
Yani daha iyisini bulabilirim derken tıp mı yoksa karakter mi
İç dünyanı bir yokla. Senin için ilişkide olmazsa olmaz nedir? En önemli kriterlerin onda yoksa bitir ama varsa şüphe duyma. Daha iyisi denk gelmeyedebilir.
Daha iyi birini değil sana iyi hissettireni sevmelisin
Böyle düşünüyorsan o zaten doğru bir aday değildir. Direkt konuşmayı kesebilirsin
Kadınların standart sorunu bu zaten daha iyisini beklemeleri hep
Ondan daha iyisini bulduğunda, o bulduğun senden daha iyisini bulursa nasıl hissedeceksin 😃
O zaman konuşmayı kes yani, elde tutmak olmuyor mu seninki?
hipergamik canlilarsiniz normal bir şey ben garipsemiyorum.
O zaman kimseyle olamayız hep daha iyisi var senden de iyisi var senle niye olsun? Kendine yakın birini bul dur yani
Daha iyisi mi daha zenginimi iyilik kavramı neye göre
Beyler Flörtleştiniz kişilere dikkat edin her an daha iyisini bulabilir
herkesten iyisi mutlaka var ama kötüsü de var bi yola cikmadan bilemezsin kimseyi
bunu düşünerek bile hata yapıyorsun
Kızların Karakteristik bir özelliği
Yeterince sevmiyorsun demekki
Kendini garantiye al aferin sana
O zaman flörtleşme adamın duygularıyla oynama
Böyle düşünüyorsan sen onu ele baştan
yok yok haklısınız
Ayrıl direkt
evet.
O da bulabilir senden iyisini
olamaz mı
Biraz hata