Bu devrin en büyük handikapı, sorunu, zulmü bu çünkü. Kızlar, kadınlar maalesef aşka zerre inanmıyorlar, para, menfaat ve çıkar ilişkilerine çok çok daha yakınlar ve maalesef hiç bir erkeği ciddiye almıyorlar. Oysa aşk ile sevmeli ve aşk ile istemeli bir eş olmayı, sevdayı, yuva kurmayı insan. Aşkın olmadığı her ilişki bitmek zorundadır. Eninde sonun da tüm roller olmayan aşkı var edemez. Aşk ile sevin, sonsuza kadar musmutlu olun derim...
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşka inanmıyorum pek
gencken seni seven kizlara ne yaptin Allah bilir 50den sonrami sevgi arar oldun?
Ben kendimi bildim bileli aşkı arar, aşk ile sevebileceğim bir kadın ister dururum. Ve hala da öyle. Beni hakedecek ve onu aşk ile sevebileceğim hiç bir kız ve kadına raslamadım bu güne kadar.
52 yaşındaki adamı kim ne yapsın? Elbet parası için yanaşırlar
Yoo her kadın paracı değil mesela ben değilim ama 52 yaşındaki buruşmuş yaşlı adamı kim ne yapsın allah aşkına aşık mı olacak güldürme bu saatten ancak paracı kızlar seni tercih eder tabii paran varsa yoksa senin ne için tercih edecekler
Hala boş yapıyorsun. Buruşmuş tek bir yerim de yok, yanım da yok. O ancak senin gibi paracı, iki yüzlü, ahlaksız, sahtekar, çıkarcı insanlar da olur ki, Allah onlar da ne insanlık, ne gençlik, ne sağlık, ne de nur bırakır. Hızla yaşlanır, çökerler ve biterler. Yiyorsa bir tarafın aç kameranı da adam gör, edepsiz...
Yaşlısın ve paran yoksa seni kimse istemezzz
Yaşlı da değilim, parasız da değilim. ama paracılardan, iki yüzlü, sahtekar ve para için her şeyini satanlardan nefret ederim. Aşık olmadığım hiç bir kadına dokunmadım ve dokunmama da. Evet dediğimden o vazgeçmedikçe de asla vazgeçmem, ömrümü, hayatımı, her şeyimi adarım...
53 yaşında olan aşık olamaz, sevemez, git mezara göm gitsinlerle mi itham edilir oldu? Senden dsha genç ve aklı başında yüreğim, senden çok çok daha güzel bakar gözlerim, senden çok çok daha güzel sever, aşkı bilir ve sevgilinin kıymetini bilirim. Ve para menfaat ve çıkar amaçlı olana da verecek dersim de , nasihatım da, insanlık dersim de vardır, hiç merak etme sözde insan yavrusu...
Ben karimi karsiliksiz seviyorum
Ya o seni?
Icine bilemem ama bence evet
Umarım öyledir...
Insallah
Ailenle aran nasıldı seni seviyorum uydu annen baban kardeşlerin dürüst ol
Gizli olunca her istediğini yazacağınızı ve bizlere yutturacağınızı mı sanıyorsunuz? Ne alaka bu yorum, siz benm ile kafa mı buluyorsunuz?
Allah herkesin gönlüne göre versin
Sadece dua yetmez bunun için. Niyeti güzel olan, hayırlı ve güzel bir insanı hayatında isteyen de emek verecek, çabalayacak, ciddiye alacak, izin verecek. Yoksa kimsaya sana bunu yazdık diyerek te zorla verilmez sevgili.
Erhan abi beni Şu an evden atti deliriyom
Bir kere şunu bir düzeltelim. Abiniz, ya da bir başka şeyiniz değilim.
Pekala da nikah düşer, her şeyim de olacak yaştasınız. İllede bir mesafe koyman gerekiyorsa Erhan Bey dersiniz olur biter.
Kaç yaşındasın ki de seni evden atabiliyor bu hayatınızda ki her kim ise?
Ben yeni 19 oldum o 24 yasinda 1 yil olcak evleneli ama bitti asla dönmem
Çok üzüldüm. yıl da tükenecek kadar ne yaşadınız ki?
Maalesef vaz geçiremedim hep kumar oynadı o da yetmezmiş gibi en sonunda dövmeye başladı 😔 kendimi cok ezilmiş his ediyorum
Peki şimdi kim ilgileniyor senin ile, nerdesin, nasıl geçiyor günlerin, güvendemisin, bu kafada ki bir eş rahat durmaz, sorun çıkarır durmadan...
Gizlisin?