Hangisi sevilmeye değer Hangisi sevgimi hakediyor?

Bir çocuk var bizim köylü ikimiz de İstanbul'da yaşıyoruz ama. Biz onunla 14 haziranda 2018 de tanıştık ama öyle bir etkilendim ki. Günler geçti istanbula döndük köyden. Aklım hala onda havalara uçuyorum aşık oldum diye çünkü 2 senedir aşık olmuyorum kimseye. Her an aklımdaydı üzülüyordum bu da beni sevmez kesin falan diye. Normal güzellikte bir kızım herkes beni beğeniyor çok tatlısın diyor erkekler ve kızlar. Ama ben kendimi bir türlü beğenmiyorum yüzümde biraz sivilce var çünkü. Onlar beni cirkinlestiriyor bence. Her neyse ben bu çocukla tanıştık mesaj falan attim çocukta çok şey böyle her kıza yanaşmıyor kardeşim değil ve kimseye yüz vermiyor bir de fazla ciddi biri ve baya akıllı. Sonra zorla bildiğin kendimle samimi ettim çocuğu mesajlasarak. Ama köye geldik kurban bayramı oldu ben köyde çocuğun bir gram yüzüne bakamadım ohep bna baktı ben selam falan vermedim çünkü seviyorm yüzüne bakamıyorum bile hatta kardeşiyle tanıştım 8 yaşında falan kardeşi hediye aldım 45 liralik ona. Çünkü sevdiğim çocuğun kardeşi sonuçta. Ve ben onun yüzüne bakmadım diye bana sey dedi istanbula dönünce köyde yüzüme bakmadın bile. Deyip takipten çıkardı ben baya bir özür diledim mal gibi peşinden koşuyorum çünkü değerim de fazla yok o yüzden hep sevdiğim var diyorm bana sorup duruyor kim diye sonrq da "bu kadar korkmani anlamıyorum" dedi sonra işte barıştık faaln 1ay geçti. Biz yine konuşuyoryz hayal kuruyorum gelecekte sevdiğim kişiyle ilgili dedim. Kimleri istersin mesela bizim köyden diyor. Sonrw işte 21 ekimde düğün oldu vebenbununyüzüne hiç bakmadım utanclık yine ve bu sefer bana ddi yüzme bakmadin artık arkadaş değiliz. Ve tamamen küstük o günün ertesi günü. Ben bir sey de diyemedim çünküsevdiimi anlamasını istemiyorm. bu kadar. Ve izmire gittigimde bana aşık olan bir çocuk var bu baya yakışıkli ama yavşağın teki herkes öyle diyor ona zaten. Ve beni gördüğü ikinci gun seni seviyorm dedi. Hala peşimde. sizcebiirncicocuga her şeyi aciklamali miyim. Ya da ikinci çocukla mi sevgili olmalıyım?
Hangisi sevilmeye değer Hangisi sevgimi hakediyor?