Sevgilim trip attığım için kırıcı konuştu. Alttan almama rağmen konuyu tekrar açıyor. Bu durumda ne yapmalıyım?

Bugun sevgilimle tartistim. Aslinda hersey cok iyi gidiyordu sonradan 6 saat konusmadik yanlis anlasilmalardan dolayi. O bir gun once arkadaslariyla gezecegini soylemisti. Ben gercekten arkadaslariyla olacagini dusunerek onu rahatsiz etmek istememistim. Sabah da sadece azcik konustuk sonradan isim cikti ve gitmem gerektigini soyledim. Sonrada hic konusmadim bu 6 saat boyunca. Onu merak edip mesaj attim, mesajlarima bakmayinca da aradim. Megersem hic gezmeye gitmemis evde durmus. Bu duruma biraz uzuldum sonra da aramanin sonunda da trip attim. Sonra dayanamayip geri yazdim ona cunku onu merak ettim, fakat benim trip atmama cok sinirlendi... Bende 6 saat konusmamamiza uzulmustum biraz. Tartismanin ortalarinda * senin atarini dedi. Ve hic tahammulu yokmus gibi sabirlar cekmeye basladi. Sonra da istersen ayril benden canini cok * dedi, hic yoktan yere... Ben bu duruma daha da uzulmeye basladim ve soylendim iste. Lafi biraz uzattim cunku gururuma yediremedim dedigi seyleri. Sonradan konusmadik. Yeniden yazdim yine onu merak ettigimden. Yine ayni konu acildi. Trip atmama cok cok sinirlenmis fakat cok kisa suren biseydi. Hem ben pisman olup geri ona mesaj atmistim. Nasilsin napiyorsun diye. Bende bunlari ona soyledim tekrar tekrar ama beni ciddiye almadi. Biraz atarlandi. Ne yapmaliyim? Onunla konusmak istiyorum ama beni anlamiyor ki. Trip atma o zaman trip atma o zaman diyip duruyor. Tamam bende birdaha atmam diyorum ozur diliyorum ama bu cok kisa suren biseydi geri geldim mesaj attim zaten sana dememe ragmen ayni seyleri surekli tekrarliyor. Ve ben aramadayken de gayet iyiydim guluyordum, gulumsuyordum.

Sevgilim trip attığım için kırıcı konuştu. Alttan almama rağmen konuyu tekrar açıyor. Bu durumda ne yapmalıyım?