Güncellemeler
+1 yıl
Cok korkuyorum boyle yapinca ister istemez ama napayim disarda tanismaliyim baska carem yok ki
Tanimadigim birine tam acilacaktim pesine gidecektim ama sirf beni sapik diye bagirir falan diye pesine gitmek istemedim inanin ki insan cok buyuk strese giriyor. sonucta tanimadan takip ediyorsun kizi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Dikkat et biri peşimden geldi aklım çıktı o gun bir sey yapacak diye biraz daha yaklaşsa polisi arardım korkunç oluyor. Bence pesinden gitmek yerine bakışma varsa, sana adim attiysa sende instagramini pardon rahatsız etmiyorsam instagramini alabilir miyim falan dersin
Herkesin icinde kiz utanip reddeder diye dusunuyorum
Pekiz kiz benden hoslansa yinede rahatsiz olur mu polisi falan arama icin
O hoslanirsa bakisma olursa gene de takip etme mesela bi yerden cikarken yanina gidebilirsin pardon diyerek durdur. Ama asla pesinden gitme bazilari da ego tatmini yapiyo zor isin
Kusura bakma da ben asla herkesin icinde konusmam cunku kizlar herkesin icinde gevsek gevsek acilanlari sevmez ben anliyorum bu isten sen bir kizsin tamam mi herkesin icinde seninle bir erkek konussa onun hakkinda kotu dusunmez misin?
Sakin öyle yapma. Beni seven bi çocuk vardı beni takip etti gerekten o gün hayatımın en kötü günüydü sakın ha öyle bir şeye girişme. Madem duyguların var git adam gibi konuş karşısında takip etmek nedir casus musun sen
Yani insanlarin icinde konussam bu sefer kiz kabul etmezse cunku kizlar yalnizken tavlanir
Mektup yaz kıza ver kaç
Senin dedigin mantikli gelmiyor bir kiza herkesin icinde konusulmaz. eger herkesin icinde yaparsam bu sefer gevsek biri diye dusunup reddeder boyle seyler gizli olur ama numarami kagida yazip verecem birdaha begendigim biri cikarsa eger rahatsiz olup bagirirsa ne yapacam?
Kıza düzgün bir dille onu beğendiğini yaz eğer olumlu düşünürsen numaram aşağıda yaz ama yok hayır istemem dersen kağıdı yırtıp at aynen böyle yaz
Olur yapmak zorundayim napayim baska sekilde ben kiz bulamam kiz basimi belaya soksa bile yapmak zorunda baska sansim yok dayanamiyorum da artik bir kiz olsun istiyorum
Mal mısın sen bu ne biçim bi kafa dayanamıyorum ne? Kız sana olumsuz tepki verebilir buna da hazırla kendini şimdiden ve kız seni hiç tanimiyor bide ailesi baskıcı bir aileyse abowe
Evet herseyi goze alip verecem o kagidi. kotu tepki verirse diyecem ki lutfen bagirma ben rahatsiz etmeyecem seni
Yas kaç senin bide bu kizi yolda mi gördün sen
Evet yolda gordum bekledim otobuse bende binecektim korktum binmek istemedim
Begendigim biriydi
Yas 26
Olur aynen oyle yazdim bakalim biriyle olumlu olursa verirsem haber edecegim
Direk verip gidecegim birsey demeden. 😂
ya tanimadigin birine neden aciliyosun
Tanidigim kiz varda ben mi konusmadim
Cevremden bir tanidigim kiz vardi onunla evlenmek istedim erkek arkadasi var diye evlenmedi
Ask tesadüfen meydana gelince guzel olur emin ol akışına bırak
Dayanamiyorum ama kiz istiyorum ben 😀
Aferin
Dayak da yesem kiz bagirsa da numarami verecem begendigim kiza cunku artik sabrim kalmadi. insallah kabul edecek biridir