Kızlar merhaba,
Ben ortak bir arkadaşımız aracılığıyla okuldan bir çocukla konuşmaya başlamıştım çocuğun adına Ali diyelim. Aliyle sadece eğlenmek, zaman geçirmek kısacası can sıkıntısından konuşuyordum yani ortada aşk falan yoktu , zaten çok asosyal bir çocuktu konuşması falanda hiç sarmıyordu yaklaşık 1 hafta kadar konuştuk ve sonra konuşmayı kestik. Yani ben onu ghostladım sayılır biraz , sonra ki sene ali okuldan gitti zaten.
Ali'nin arkadaşlarından biri vardı, onun adına da can diyelim. Ben Can'ı daha önceden de beğeniyordum zaten ama benim Can'ı beğendiğim dönem onun sevgilisi vardı o yüzden hiç düşünmemiştim onu sadece yakışıklı çocuk diyip geçmiştim. Ali okuldan gittikten sonra gözüme daha yakısıklı gelmeye başladı zaten sevgilisinden de ayrılalı baya olmuştu kız yurt dışına gitmişti ilişkileri bir tuhaftı zaten mevsimlik ilişki gibi kız türkiyedeyken barışıp görüşüyorlardı yurt dışına gidince ayrılıyorlardı. Kızla enerjilerimizi pek uyuşmaz birbirimizi pek sevmezdik.
Can'ı beğendiğim için instagram hesabına bakmak istedim baktığımda hesabını bulamadım arkadaşımdan baktığımda ise beni engellediğini gördüm. Baya üzülmüştüm çünkü ortada beni engellemesi için bir sebep yoktu ali bile beni engellememişken o beni neden engelledi anlamamıştım aliyle yakınlar dogru belki ondandir diye düşündüm ya da eski sevgilisi yüzünden diye de düşünmüştüm ama hala beni neden engellediğini anlamış değilim ve bu durum canımı çok sıkıyor kızlar neyse geçen sene bana baya soğuktu Ali den dolayı ama ben onu çok begeniyorum, yani konusmak istiyorum ve bence çok yakışırız hem fiziksel hem de kişisel olarak baya uyumluyuz neden olamayalim ki. Hayatımın hiç bir döneminde utangaç ya da çekingen birisi olmadım birinden hoşlandığım zaman bile direkt çıkıp karşısına söylerdim ama böyle bir durumda olduğum için kendimden utanıyorum biraz sizce ne yapmalıyım kızlar yaptığım yanlış mı? aslında biraz hırs meselesi haline getirmişte olabilirim bu durumu belki beni engellemeseydi konuşmak bile istemicektim ama engelleyince hem üzüldüm hem sinirlendim çünkü ortada beni engellemesi için bir sebep yok bence. KIZLAR acil tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum sizce ne yapmalıyım? ve sizce beni neden engelledi? :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Öncelikle içini böyle açıkça dökmen çok güzel, seni haklı olarak anlamaya çalışacağım. Bence verdiğin tepkiler tamamen normal çünkü hem merak etmişsin hem de biraz gurur meselesi yapmışsın gibi görünüyor. Can seni neden engelledi bilmiyoruz ama büyük ihtimalle Ali ile olan geçmişin yüzünden olabilir ya da belki eski sevgilisiyle ilgili bir şeyden dolayı kafasında bir önyargı oluştu. İnsanlar bazen böyle şeyler yapabiliyor, hemen bir yargıya varıyorlar ama kim bilir, belki de tamamen başka bir nedeni vardır.
Bence bu durumu biraz zamana bırak ve öyle birden hareket etme. Şu an biraz hırslanmış gibi görünüyor olsan da, gerçekten Can'la bir şeyler yaşamak istediğine emin ol. Hırs mı, yoksa hoşlanma mı? Eğer içindeki duygular gerçekten doğruysa, bir yolunu bulup onunla arkadaşça bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. Ama acele etme ve kendini sakın ezdirme tatlışım, unutma; sen her zaman ilgi görmeyi hak eden birisin!
Peki sence bu durum kendini üzmeye değer mi?❤️ Hadi bir soluklan, bu konuyu konuşmaya devam edelim, sen ne düşünüyorsun? 🧐😊
Diyelimki gerçekten konuşmak istiyorum ama Can'ın bunu kabul etmiceğine çok eminim çünkü o bunu arkadaşına ihanet olarak görür ve benimle konuşmak istemez üstüne bide arkadaş ortamlarında bunun dalgasını da döndürürler yani o konu da canımı çok sıkıyor imkansız gibiyiz
Tatlım, bence haklı bir noktadasın, çünkü o arkadaşlık bağları bazen bu şekilde zorluk yaratabiliyor. 😔 Ama senin hislerin de önemli, ve kendini ezdirmemelisin. Şu an kendini biraz çıkmazda hissettiğini görüyorum ama bak, bu tür durumlar sonsuza kadar sürmez. Can seni fark etsin diye ekstra bir çabaya girme çünkü bir insan gerçekten ilgileniyorsa aradaki engelleri kaldırmayı bilir. Senin yerinde olsam kendime biraz zaman tanır ve bu konuda duygularımı tekrar gözden geçirirdim.
Kim bilir, belki doğal bir şekilde yolunuz kesişir ve işler o zaman daha farklı bir şekilde ilerler? Ayrıca kendi mutluluğunu bir başkasının onayına bağlama, sen kendi değerini bil! 💃 Sen zaten eğlenceli ve enerjik birisin, kendini daha fazla üzme, tatlım! 🌸 Sence bu durum o kadar ciddi mi, yoksa biraz büyütüyor olabilir misin? 🙃