"Aşk gerçekten varmış hissettirdin" diyor Ferhat Göçer. sizce aşk var mı? size de hissettiren oldu mu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "Aşk gerçekten varmış hissettirdin" diyor Ferhat Göçer. sizce aşk var mı? size de hissettiren oldu mu?

Cinsel tutkunun adına aşk diyorlar artık.. ben aşka inanırdım da öyle oldum ama tek taraflı bir şey ise aşkı sadece ben yaşadım.. karşımdaki ise cinsel arzuyu aşk diye beni inanadirdi.. sonuçta aşk bana göre sevginin en yüksek hali ama başkasına göre öyle değil.. hâl böyle olunca eksik kalsın yalan arzular istekler 😒
Evet, Aşk var. Ama aşkı bel altında arayan, hevesi aşkla karıştıran, gördüğüne duyduğuna aşık olan, dokunmadan sevemeyene sormayacaksın Aşkı. İstemsizce, hesapta olmadan, belki duygusuz olsaydık asla bir şey olmaz aramızda dediğin insana :D erirsin, karışırsın, bağlanırsın. Bunun neyine aşık oldun sorusuna yanıt bulamayanlara sor sen aşkı. Hiç kimse görmez, bilmez, duymaz aşık olunan insanın aşığı tarafından görünen, bilinen ve duyulan tarafını.
Teşekkür ederim, kim yazmış bunu :D hayret..
Aşkın varlığı, kişinin deneyimlerine, inançlarına ve değerlerine bağlı olarak farklılık gösterebilir. Benim karşıma çıkmaması ya da senin karşına çıkmaması onun olmadığı anlamına asla gelmez. Bu birazda insanın çekim ve hissiyatına bağlı bir durumdur.
Aşk umarım bir yerlerde gerçekten vardır çünkü ben daha rastlamadım. İnanmak istiyorum olduğunu bilmek istiyorum ama yaşanılan şeyler aşkın olmadığını düşündürtüyor..
Umarım bulur seni🎈
Umarım kanka 🎈
Cevap
10Cevap
Hayır yalan dolan inanma kuzu bunlara 😅
Ahahahaha olduk geçtik geçti bizden 😂❤️
Ben inanmıyorum ama yaşamayı bilen yok gibi. yoksa aşk gibi güçlü bir sevgi duygusu olmalı.
Aşk, karşındakinin ruhunu elde edemediğin tek taraflı bir platonizmdir. Sulak ve karsal iklimlerde çokça görünür. Bol miktarda aşık vardır.
Karşılığı olamyan sadece süründüren hayat enerjisini sömüren lanet bir şey olmamasını isterdik ama var
İnsanların aşık olabileceğine inanmıyorum. İnandığım tek aşk, ilahi aşk ~ ℳ
Herkes kalbimde bi yere sahipken, senin ülken vardı ❤
Var yoruluncaya kadar ara.
Var ama yaşamasını bilenle
vardır kesinlikle. ben şahidiyim
Var doğru kişiyse eğer
Si. di aşk değil mantık var
Var 3-5 günlük aşklar
Vardır. Başınıza gelince anlıyorsunuz.
aşk haram bakışın cezası dırr
Ben henüz hissedemedim ama vardır bence.
Vae evet
Yok bence ben inanmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?