Aşk gerçekten var mıdır?

Bence yok varsada gerçekten aşık olan seven insanları pişman çünkü bu çift taraflı olan bir şey değil yani hiçbir zaman çift taraflı olmuyor bir taraf eşek gibi seviyorsa diğer taraf umursamıyor ya da bu sefer işte tam aşık olan taraf içinde bitirmeye başlıyor diğeri aşık oluyor ama hiçbir zaman yani kesişme olmuyor aşk diye bir şey yok insanlara verilmiş lanet bir duygu aslında başka hiçbir şey değil
ama ikimiz de dibine kadar hissediyoruz resmen bana seni seviyorum derken eriyor hele ben aynı şekilde gözlerime bakıyor içine insan bi garip oluyor
Aşk değil o elde etme hırsı seni elde edecek 2 gün daha konuşacak ve bırakacak bu kadar basit genelde hep bu senaryo böyle olur yani hiçbir zaman şaşmıyor emin olabilirsin.
kuzum adam 2 senelik sevgilim
ayrıca adamın ailesi benim ailem gibi oldu dillerinden düşmüyorum
5 saat ne konu bulup ta konuşuyorsunuz o kadar
sjlamaşdmlsna buna cidden oturup biz de gülüyoruz ve şaşıyoruz genelde konuyu ben buluyorum dedikodu edebiyat biraz da boş yapıyoruz susmuyoruz kavga edip kapatıp tekrar arayıp yeniden devam ediyoruz agajdhakbd
iki senedir böyleyse bilmiyorum artık sıkılma durumu hiç olmadı şükür
Cevap
14Cevap
5 saat az değil bak devamı hep olursa neden olöadın evlilikte ..
anlamadım
Devamı hep olursa Boyle konuşmamızın neden olmasın diyorum. 🤦🏿♂️
Konuşmanızın...😁
Aşk ne demek bilen var mı? zehir mi yoksa ilaç mı? kimi ağlıyor kimi gülüyor tatsam mı yoksa kaçsam mı 🤔
Evet Aşk Gerçekten Var Ama Aşk Yaşamasını Bilen Varsa Aşkı Bulsun Değer Veren Kıymet Bilen
Var tabi. Sadece sevgiliye ola değil, ilahi aşk var aile aşkı var manevi aşk var iş aşkıvar var oğlu var. Aşk olmasa dünya çekilmez.
Sanmıyorum birine karşı sevgi olabilir ama aşk denilen şeyle aynı diye dusunuorum ve işin içine girdikçe bozuluyor kesin olarak zamanla büyü ortadan kalkıyor
Yoktur. Hayranlık vardır
Evet üzüleceksin ilk gün hep oyle olur
2 senedir
Belki kotu yanlarını evlenmeye bırakıyor
ahahaha aynen aynen
Hersman oyle olur köprüyü geçene kadar oyleler
Okuyormsun
Sanırım sorunlar çözülmez. :D
Şu ara deniz kenarın da bir yerler de
bunu sorgulyorsan hayatinda yoktur
umarım uykusuz kaldığın gecelere değer
Hayır. Baki aşk hariç.