Sevdiğim hep görüldü atiyor ben onunla arkadaş olmayada razıyım ama ne yazsam görüldü sizce ne söylersem cevap verir
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Görüldü atıyorsa demek ki umurunda değilsin sen de onu engelle boş ver
Hayır engeliyemem
Peşini bırakıp onu önmesemediğini gösterdiğin zaman sana ilgisi çoğalır
Him yani sadece özel günlerde yazim diyorsun o zamanlar görüldü atsa gene okey doğru mu anladım?
Hayır hiç yazma konusunda unuttuğunu düşünsün
Aa peki dönmezse? Ben bunu 5 ay önce falan denedim olmadı..
O zaman gerçekten unut gitsin ne diye zorluyon
Zorlamak değilde gerçekten seviyorum onu rahatsız etmeden dinir etmeden sadece özel günlerde yazıyorum...
İlgisini çekecek tek sek cinseliktir erkeklerin ama sana ilgili değil kendini kullandirirsin
Hayır cinsellik istemiyorum...
Ben istiyorsun demedim zaten
Yani affedersin senlik değil öyle anlık tepki verdim
İstersen çık kahveye okey yapalım de 4 lazım 😂
Erkeklerin ilgisini çekip dikkatini çekmek gerek
Sbxbxhxhxh iyiydi bu okey konusu ve haklısın dikkatini çekmek gerekte nasıl
Acaba erkeklerin dikkatini neceker himm 🤔 çok zor soru kizzz neye bakar kirlenir acaba ya offf zor yaa bulamadım
Ben hep belden aşağı ya bakanları gördüm bide göğüs hizasii😂😂
İşte ben onun dışındakileri kastetmiştim ama bence yok..
Bak biraz gösterişli Olcan disiligini gösterip kadınlığını hissetircen dikkatini giyiminle makyajında hafif firikikle cekicen ama fazla yaklaşımıyla hani gösterip vermemek veryaa
Peki mesajla nasıl çekicen
Zorrr. Büyük ikramiye çıktı de çıkan parayı sevgilim olcak kişiye bagisliycam de
😂😂
NEEE
Şaka yaptimm
Belki cidi bı konuştuğu vardır oyuzden donmuyodur
Olabilir unut gitsin
Neyi kız unutuyum
Yani konuyu
Okkk
Sağol
🙏🙏🙏sende sagol
Ben bir şey yapmadım ama Rica ederim
Zamana birak Ilgın olduğunu belli et sana bı sans verecektir işte ozaman etkilenir belki baglarsin onu şimdi birak özgür kalsin canim
Nezakettendir canimm
Engelledi beni hemde az önce
Ay sağolun sizde
Himm
Beni eklesene bişe dicem
Ekliyemem ben özür dilerim ama o ben ondan başka bir erkekle konuşamam yani özelden falan ben rahat edemem
Ama burada soyliyebilirsin
Ben senin için çabalarken taktiğin şeye bak ben anonim senin ne başka erkeği flortum etcez sandin
Neysee
Ya hayirr öyle düşünme nolur ama alışık değilim... Lütfen burdan söyle
Önemli değil boş ver sen kendine dikkat et yeter sana mutluluklar
Sağol... Sende
Sana bir şey sormak istiyorumm de merak etsin yazma bir süre sonra vazgeçtim de gebersin meraktan
Bddbdbdbdbdh iyiymisss
Yazmak istese görüldüyle bırakmaz yazar...
Haklısın ama bilmiyorum yani yazsa ne olurki nasıl cevap verdirtebilirim
Diyelim ki yazdı ve seninle güzel güzel konuştıu ama amacı sadece kandırmak ve seni elde etmek buna razı olurmusun... bir insanın içinde yoksa onu var edemezsin.. gönül işleri iki tarafın istemesiyle ayakta durur...
Bana şans bile vermiyor beni tanısa inan arkadaş olmakla yetinmez aşık olur... Ama tek istediğim dostu olmak o benim ilk aşkım
Karşındaki sana şans vermiyorsa ilgsi yok demektir ilgisi olmayan biriyle yola çıkarsan sonunda hüsrana uğrayan sen olursun... ilk aşkım diyorsun ama karşılıksın olunca aşkın kıymeti olmaz... zorlada aşk olmaz..
Haklısın... Teşekkür ederim 😔😔
Sinir edecek bir şey de
Nasıl yani engelerse
Yani aslına bakarsan ben yanıt vermesem de sinir olduğum için o an yanıt verirdim
Savunma mekanizmam devreye girerdi. Onda ne etki eder? Bilemem. Bence görüldü atıyorsa üstüne düşme.
Aşağıda gizemli diye bir üyenin yapmış olduğu yoruma katılıyorum. Aynı şeyi çoğumuz yapıyoruz hatta ben de yaparım. Bu da benim hatam. Unutma, vazgeçtiğin an vazgeçilmez sen olursun.
Onu seviyorum sadece iyi mi diye merak ediyorum
Haklısın o zaman bir şey yazmamamk daha iyi..
Seni anlıyorum ama bazen böyle yapmak daha mantıklı oluyor. Yoksa sonuç ortada yani. Hem koskoca adam. Ne olabilir?
Bir şey olamaz inşallah haklısın ama.. elimde değil onu merak Edip özlüyorum
Bırak da o da seni özlesin
O zaman onu hiç bir zaman gormicem neyse unut gitsin sağol
Onu zaman sana gösterecektir.
İnşallah
Ayrıca aramaz yazmazsa da bırak. Kendi kaybeder kendini cidden seven birini. Bu zamandaki insanlar da zevzek.
O kaybeder kendini seven bir kişiyi.
Haklısın ve çok teşekkür ederim çok iyi ve tatlısın ama o kaybetse ben 6 yıl üzüldüm ve çokta taktığını soyliyemem ama olsun ben dua etmeye devam edicem.. inşallah bir gün
Öncelikle teşekkürler. 🙄🙄6 sene çok uzun bir zaman. Yani bunca zamandır sevmiş olduğunu fark edemiyorsa cidden onun kaybı olur. Yine de her şey gönlünce olur umarım.
Ricaaa ederimm ama çok ilgilisin yani elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorsun falan biliyor zaten sevmiyor ama uzaktan sevmeme sıkıntı yapmiyor ama arkadaşı olmak istiyorum en azından onu özlediğim de arkadaş babında nasılsın falan yazarım içindekiler değişmese bile
Muhatap oldukça daha çok alışırsın. Bir de bu yönden bak. Yeni birini hayatına aldığını gördüğünde de üzülürsün.
Evet ama en azından beni daha yakından tanir onun yanindan hep kalicagimi anlar
6 senedir bunu anlamıştır diye düşünüyorum.
🫠🫠🫠
seni sallamıyor genelde tam tersi
Nasıl
ayrıl benimle konuş
Yok sağol ayrıca sevgili değiliz onunla
seni takmıyordur
Doğru... Ama cevap versin istiyorum insan gibi konusalim ne varki bunda