Görüldü atan birine ne yazılır?

Selaaaammmss ✌️
Allahmm bana görüldü atanların duasına görüldü at :D
mod :P
*Başım ağrıyor,
*İşim var diyen tayfayla aynı tayfadır.
Görüldü atıyorsan vergi levhan nerde a ib. ne yazılır 😃😃
Alıntılanıp düzenlenen söz de buradan gelir 😃
https://www.youtube.com/embed/A_a9a96DRK4Sjsjsj :D iyiymiş
Öyledir 😃
Görüldü atan birine bence yazılmaz. Yazdıkça daha da şımarıp görmezden gelecektir çünkü. Bence. En iyisi aynı şekilde onu görmezden gelmek ve iletişimi bitirmek.
Çünkü o kim köpek yani 😬🤣 Umursamayan birini umursadıkça onun için görünmez oluyorsun. Ama umursamazsan daha bi saygı duyuyor sanki. Bu hayatın değişmezliği bence.
O kim küüpeeek jsks
Yazana kadar yazılmamalı bence. Hatta geç cevap verilmeli.
Ya bu arada merak ettim, 3 gündür gözlerimiz yollarda kaldı.😂
Merak mı ettin sen beni 😅♥️ işlerim vardı azcık mola verdim
Rica ederim 💞😅
Bana biri görüldü atacak öyle mi , Aşkından gebersem yine yazmam 😀
Oha oha büyük lokma ye sen boş ver :D
Rica ederim
Görüş
61Görüş
Görüldü atan birine kafa atılır :D
Ekrana mı atıcaz, napcaz
Denk gelmez miyiz illa ki 😂
Anında bir şey yapılmalı, denk gelince bir şey daha yapılmalı sonra hdjd
Anında yapilmasi gerekiliyorsa yok mu video çekip saydirip göndermemiz o zaman 😂
shshs ben aslında soruyu sorarken herkesten atarlı giderli sözler bekliyordum :D
Shshs bugün insanlar sakin herhalde o zaman
Olabilir 🤔
KS şaşırtıyor :D
Görülmedi yazılır.
Hiçbir şey yazmam yerinde yeller eser hatta fırsatım olursa bende ona yaparım jfhfhfh
Enaaa intikam diyorsun
İntikam sever :D
😅😅😅 evet haklısın hissetsin sjdj
Bu görüldü olayına bu denli takılan insanları anlamıyorum. Belki mesajını okuduğu anda bir şey oldu ve dikkati dağıldı, başka işe odaklanmak zorunda kaldı. Birisinin mesajını okuyorum iki dakika yanıt vermemişim hemen tripkoliğe bağlıyor görüldü atma diye. Bu sefer ne yapıyorum biliyor musunuz, engelleyip hayatıma devam ediyorum :D Az salın ya, bir rahat olun :D
Bu tarz hareketler yapabilme potansiyelindeki tipleri önemsemem yani kendisinin sandığı kadar değerli olmadığını da anlasın bir zahmet.
Bana 1 adım gelene ben de adım atarım ama bana öyle saçma sapan soğuk yapan insana günahımı bile vermem.
Bunu hayatımda sadece bir kişi yapıyor. Bende mesajlar yazıp siliyorum, onun en sinir olduğu şey sonra ne yazdın diyor, onu sinir etmek için silmişsem cevap vermiyorum. Mesajına görüldü yapıyorum bende ve böyle yuvarlanıp gidiyoruz.
Hahah alıştınız yani :D yapılmazsa tuhaf karşılanır jdjd
O bana ben ona alıştık neredeyse 3 yıldır rutinimiz oldu. Böyle anlaşıyoruz denek ki😎
Demek *
😅🙏
Sohbetin o kısma kadar nasıl geldiğini bilmem lazım cevap verebilmem için 😂 ama o günlük bırakıp başka bir gün devam etmek daha uygun olur.
Veya komik video linki at. O şekilde sıfırdan sohbet başlamış olur 😂
Abooo 😂
Profiline girdim de sen ne tatlıymışsın be abla 😂
Sana görüldü atan hayat bize ne yapmaz 😱😂😂
Yiaaa ablacım işte böyle zalımmm hayat :D
Önce söylerim, baktım hep yapıyor laflarımla döverim. Sürekli yapılıyorsa, o kişi hayatımda yer almaz, alamaz. Sevdiğim bey yapınca deliriyorum. 😄
Sevdiğimiz Adam yapınca dünyayı cehenneme çevirmek saniyeler alır :D sade ve sadece
Aynen öyle canım 😅
O nasıl bir beddua yaa 🤣
Murat'a bak daha şuncacııık 😀
Benim bu konuda çok bir tecrübem yok ama her konuda denge olması gerektiğini düşündüğümden yaşasaydım bunu @Edameda06 'nın yazdığını yazardım sanki 😂
Bunu sorun etmeyen sadece ben miyim? 🙄 Yani verilecek bir cevap yoksa bunu yapabilir, ben de uzatmam. Konu kapanır. Mesajı açmayıp yukarıdan okuyup kaydırmak ve günlerce dönüş yapmamak daha beter bence. Görüldü atmaya bile tenezzül etmeyecek kadar umursamazlık!
Galiba sadece sensin
Ben görüldü atanlardanım. Birkaç gün sonra cevap verdiğim bile olur. Ama özellikle yaptığım bir şey değil, o an konuşmak istememişimdir falan. Cevaplamayı unuttuğum da oluyor o şekilde ama sağolsun sevdiklerim benim bu huyumu biliyor.
Valla helalinden bi el bombası atılır görüldü yapipta yazmayana 😀
Yakışır dhdj
Eh sen de az yavaş daaa..
Görüldü yediğim halde ooo görüldü yedik yazıp tekrar görüldü yemişimdir dldldldldldld
Yok artıııık! 😅
maalesef dldldldlld
Bilerek yaptıysa s. Çarım çarkına , bilmeyerek okundu olmaz zaten 😂
Bilerek tabii 😅
Sinir oluyorum ve o an ne hissedersem söyleyebilirim psikolojime bağlı..
Örnek istireeem :D
Ay çok teşekkür ederim bende iyiyim yazabilirim.. O cvp vermeme durumunun acısını çıkarırım kaçış yok 😅😅
Helal :D jsks
🤣🤣
Engelle 🤣 daha görüldü atacak durumu olmasın gören yerleri kurusun
Önce bir şey yazmalı yaratıcı olun az jsksk
Görüldü atan eline köpekler işesin yaz 🤣
Iyyy :D
Bunu yapan sensin yani 🤣🤣
Yazılmaz madem görülmüş sende gör geç önümüzdekiler ile dewam kcjcj
Dimi erkek mi yok sşfleşskf
Yani 8 milyar insan yaşıyoruz gerisinde dördü erkek bunun biri olmazsa biri olur 😂👊
Görememmm kör oldum hdjsjs
Defalarca olduğunda iki çift lafım olur o insana tutamam kendimi. 😅 Geç yazmak cevap verememek olabilir. Ama okuyup yazmamak kötü hissettirir karşıya. Dikkat etmek lazım.
Hiçbir şey yazılmamalı kardeşim.
Yazmak isteyen yazar , görüldü atmak umrumda değilsin demek , böyle bir şeyi de elinde telefon, uzaktan izlemek ise içler acısı.
Yazmam. Ego, kalpsizlik bunlarda üst düzeyde hiç takmamak en güzeli popiş kaldırmaya gerek yok ölülermiş gibi davranıyorum bende :D inşallah onlara defalarca görüldü atan birileri olur
En İyi Görüş