Ferhat ile şirin, Aslı ile Kerem, Leyla ile Mecnun, Romeo ve Juliet vb.

Ferhat ile şirin, Aslı ile Kerem, Leyla ile Mecnun, Romeo ve Juliet vb.

Ben oldum olası Hayalet filmini ve aradaki aşkı çok beğenmişimdir. Sam ve Molly birbirlerine delicesine aşık bir çift. Yeni bir apartmana taşınan çift, yolda serseriler tarafından saldırıya uğruyor ve Sam kavga sırasında öldürülüyor. Ancak Sam bir hayalet olarak yaşamayı sürdürüyor ve sevgilisini tehlikelerden uzak tutmak ve kendi ölümünü planlayanları bulmak için işin inceliklerini öğrenmeye başlıyor. Bu arada insanlarla bir falcı aracılığıyla iletişim kurmayı başaran Sam, adım adım "öteki dünyaya" ilerlerken Molly'e daha çok aşık olmaktan kendisini alamıyor.
Bu film mi dizi mi
Filmi şimdi izledim evet ama Sam o resmi düşürmeseydi eğer Carl mi Carn mi ne o adam Molly öpecekti. Molly karşılık veriyordu o çerceve düşmeseydi eğer
Ama öpecekti Şam molly aşıktı
John lenon ve Yoko Ono💜
@Hüzzambeste yanlış yere yorum yaptınız sanırım 😅
Hajaa evet. 😂Hangi ünlünün aşkını ln benzerini yaşamak istersin demişti biri😘
@Hüzzambeste brn dedim
Ben tabi ki de Joker ve harley quin çizgi romanında ki aşk gibi olsun isterdim. çünkü Jokere çok beniyorum yani kafa yapım uyuyor. :)
Joker ve Harley Quinn'in ilişkisi, DC Comics evrenindeki en ikonik ve karmaşık aşk hikayelerinden biridir. İlişkileri, süper kötü karakterlerin dünyasında yer alan birçok çelişki, şiddet ve bağımlılıkla doludur. Joker ve Harley Quinn'in aşk hikayesi, genellikle Joker'in manipülatif ve şiddet dolu davranışlarına dayanır. Joker, Harley'i sık sık istismar eder, aşağılar ve fiziksel şiddet uygular. Ancak Harley Quinn, Joker'e olan takıntısı ve aşkıyla kendisini sürekli olarak affettirir ve ona geri döner.
bende o ikisi aşkını seviyordum izlemiştim
Evet çocukken de çok severdim güzel anılardı.
Cevap
12Cevap
Safiye Soyman ile Faik Öztürk'ün ilişkisine benzesin mümkünse. Hem biz gülüp eğleniriz, hem başkaları.
Sevimli tehlikedeki 💞
Zarok & zeliş gibi olabilirdi 😄
Ben de Mecnun değilsem başka kim bilemem. Ama benim hikayemde Leyla pek Leyla gibi değildi maalesef
Romeo ve juliet gibi olabilir
Romeo ve Juliet bir aşk hikayesi değil, 13 ve 17 yaşindaki iki gencin, 6 ölüme yol açan, 3 günlük ilişkisinin ölümle sonuçlandığı bir trajediydi. Romeo ve Juilet'in aşkı bile sahteydi. Romeo, Rosaline'i unutmak için Juilet'i kullandı. Juliet de bunu aşk sandı...
Zorluklar, Dağları delmek Tamam, kavuşmalı mutlu sonlu olsun olmaz mı?
Kendi hikayemi yazarım kopyala yapıştır insanı değilim.
kimseye aşık olmadım ama olsa da joker harley quin gibi bir ilişki isterdim herhalde çok romantik ilişkilere gelemiyorum
Benzemez kimseye sevdiğim benzemez aşkımız hiç bir aşka
Benimki kendine has olur
Hiç birine
Kimseye benzesin istemezdim.
Kanuni Sultan Süleyman & Hürrem
cemil ile cemile
Casanova
Onun filmi vardı
Benim tercihim reyyan ve miran gibi
Tom ve Jerry 😄
Polat elif
Keloğlan ve bal kız