Aranız iyi diyelim baya..
Açılır mısınız yoksa korksr mısınız
En doğru yol nedir
Aranız iyi diyelim baya..
Açılır mısınız yoksa korksr mısınız
En doğru yol nedir
Ben olsam garantici oynar ve şöyle bir konuşma yaparım.
''Hayatımdaki her türlü varlığın benim için çok kıymetli, ama seninle ilgili arka planda dönen hayaller ve acabalar olduğu için sürekli bir gerilim içindeyim. Bu gerilime katlanma nedenim de seninle sıfatlardan bağımsız aramızdaki ilişkiye zarar gelmesinden korkmam. Bunu olgun ve açık bir şekilde konuşup çözmemiz gerektiğini, aramızdaki bağın ve iletişimin bu konuşmayı kaldırabilecek kadar güçlü olduğunu düşünüyorum. En büyük dileğim ve motivasyonum bana karşılık vermen değil, ne olursa olsun aramızdaki iletişimin zarar görmemesi. Bunu bil bana yeter''
Bayıldımm. Tam anlatmaya çalıştıgım şey. Böyle bi konuşmaya ihtiyacım var. Çok güzel yazmışsınız.
Kesin görür. Çok güzel anlatmışsınız edebiyatçı mısınız😁
Ne kadar güzel.. Takip etsem sizi.
Teşekkür ederim
Açıldınız mı acaba sonuç ne oldu? Ben de aynı durumdayım
@Pandora_5455 evet. İlişki düşünmediğini hayatının belirsiz oldugunu söylefi
Evet teşekkür ederim. Önüme bakabiliyorum en azından. İçim rahat
Ben de söyledim aynı cevabı aldım. Peki arkadaş mısınız halen?
@Pandora_5455 ya biz aslında en başta sevgiliydik ayrıldık yıllar oldu işte. Ama konuşuyorduk her gün. Ben tekrar söyledikten sonra 2 3 gün konuşmadık. Mesaj attı sonra küs myüz diye. Yok dedim. Canım sıkılıyo üzülüyorum dedi o duruma. Bir daha açmam merak etme dedim. Sonrası konuşuyorz yazıyo bazen yine.. ama tabii onunla ilgili tüm hayallerim gitti. Kesin olarak olmayacagını gördüm
İstemiyorsa neden hala seninle konuşsun ki demek ki var onda da bir şeyler
@Pandora_5455 ama bunca yıl bi iması olurdu. Ya da ne bileyim konuştugumda bir şeyler söylerdi. Bekle derdi bi şeydi. Hisleri olsa eliyle başkasına itmezdi.
Ayrılmasına bekle dememesine rağmen ben bekledim ki gördü de bunu.
Galiba arkadaş olarak görüyor anlaşıyoruz tanıyoruz birbirimizi
Tip olarak mı beğenmiyor amaç ne olabilir? Sen arkadaş olarak görmüyorsun gerçekten istemiyorsa yanına da tutmaz anlayamadım
@Pandora_5455 ben de yıllarca böyle düşündüm istemese konuşmaz diye.
Galiba duygusu yok ama her şeyi paylaşıp güvenebileceği biri olarak görüyor.
Ayrıca ben hariç de birini istemiyor yıllardır. Bu sürede yalnızdı zaten hep. Şu an da böyle istiyor. Ama bekle benim için değerlisin zaman veer vs de demedi yani.
Ben daha ne kadar hayatımı heba edebilirm
Haklısın ne göze alabiliyor ne gözünü hesabı. Bu şekilde beklersen daha çok yıpranırsın en iyisi durumu iyice açıklayıp kesin cevabını alman. Ve ona göre davranman
@Pandora_5455 cevabı aldım zaten ben.
Çok sevdiğimi bile bile ayrıldı. 3 hafta falan konuşmadık ben mesaja ttım uzunca o zaman da istemediğini söyledi kararlıydı Sonrasında konuşmamı devam etti biliyodu sevdiğimi zaten. Çok zaman geçti belki unutmuştur demiştir ama ben yine ışık yaktım. Ayrılmasaydık falan dedim. Ama ona rağmen yine istemiyorum dedi isteyen adam en azından zaman ver der ya. Benm 5 yılım geçti onu sevmekle. Boşboş geçen yıllar. Üzülüp yolunu bekledim başkasıyla olmadım. Bana da yazık. Biri çıkarsa tanışıcam konuşucam.
Yoksa bu gidişle 50 60 yaşa kadar böyle giderim
Özel değilse neden ayrıldınız? Belki de sevgili olarak uymadığınızı düşünüyor
@Pandora_5455 mesaj atıp anlatsam
kabul edilmeyeceğini bildiğin bir durumda olsa
en doğru yol acılmaktır
insan yanlış bir karar verip yaptığından pişmanlık duyabilir
ama yapmadığı bir şeyden duyduğu şey daha ağırdır. keşke yapsaydımder
yapsaydı ne olacağını bilemediği için unutamaz.
acıl ve sonucu gör
hem insan sosyal bir varlık
soslyal olarak içine kapanık olmak ise cok kotu
konuşursan daha az içine kapanık biri olursun gelecek için faydası olur
Teşekkür ederim çok
Eğer ona olan duygularınız bitmeecek ve o kişiyle beraber olmadığınız için sürekli üzülecekseniz evet kaybetmek pahasına da olsa söylemelisiniz. Çünük siz onu arkadaş olarak görmüyorsunuz. Zihniniz onu duygusal birlikteliğim varsa benimle, yoksa zaten benimle değil onu kaybetmiş gibiyim diyor size. Bu yüzden eğer hiç arkadaş konumuna geçmeyecekse söylemelisiniz.
Güzel bakış açısı. Çok doğru
En doğru yolu olduğu gibi kalbini dökmek, duygularını ifade edebilmek için neyi bekliyorsun Usd'nin düşmesini mi bekliyorsun, olur veya olmaz içinde biriktirdikçe kendini tüketirsin cesur ol ve dile dök olsa mutlu eder, olmazsa boşuna yıpranmamış hislere sahip olursun
Çok haklısınız. Bir şey belli etmeden yaşamak zor
Cevap
31Cevap
Keşke yapsaydım demektense içimden geldiği anda söylerdim
İstiyorsanız açılabilirsiniz.
Genelde korkulur ve ben de zaman zaman bazı konularda sevdiklerime açılmayı korkutucu buluyorum. Ama kaybetme pahasına da olsa söylenmeli, konuşulmalı, anlatılmalı. Kaybedilmesi gerekiyorsa kaybedilmeli ki kaybedilmemesi gereken insanları bulmakta zaman kaybetmeyelim değil mi?
Evet çok haklısınız.. ben bir daha konuşamazsak sonrasında diye korkuyorum. Böyle de yaşayamaıyorum zor oluyor. Cesaretsiz de biriym
Ok o zaman sana bir alıştırma. 21 gün boyunca her gün, yüzünü yıkadıktan sonra aynaya bak, dik dur ve muhakkak sesli bir şekilde, “Ben çok cesur bir kadınım” de. Bunu gün içinde her aynaya baktığında yapabilirsin. 21 gün sonra bana yaz, konu hakkında konuşalım. Emin ol durumu çözmemiz daha kolay olacak.
(Allaaam çok heyecanlı umarım yaparsın) 😂🥰🥰🤗
Deneyeceğimm 😀 işe yarar mı bakalm
Bu biraz kişinin kendisi ile alakalı bir durum. Eğer karşılıksız olduğunu bile bile söylemek seni rahatlatacaksa, içimde kalmasın diyorsan paylaşabilirsin fakat olumsuz geri dönüşlere kendini hazırlamak lazım. Sonuçta dünyanın sonu değil, insanlar birbirini sevebilir, sevmeyebilir.
Korkmam. Kimse de korkmasın, olmazsa "denedim olmadı" dersin. Hayır cevabı almak insanın yüreğini rahatlatır. Sevilmek istersin ama korkarsa hergün ölürsün.
Evet her gün ölüyosun
İçimde kalamaz mutlaka söylerim ama öncesinde biraz onu denemem cevabını tahmin etmem lazım ona göre bir yol çizerim...
Nasıl deneyeceksin mesela..
Onda pek duygu olmadıgını anlarsan sonucunda
Duygu yoksa bu karşılıksız demektir zorla güzellik olacak değil vazgeçerim...
Karşı tarafa küçük küçük su sızdırma gibi yapsanız iyi olur, fakat bana göre korkmamak en önemlisi, çünkü korku evleri yakar, seviyorsan ona bunu söylemen iyi, ama söylerken bi şey demeni unutma: seni seviyorum, sen beni sevgili gibi görmezsen bile benim için kıymetlisin , kabul etmemen konuşmamızda ben taraftan hiçbir sorun yaratmaz) iyi geceler
Risk varsa açılınmaz, mevcut mesafe korunur. Şartlar olgunlaştığında durum yeniden gözden geçirilir.
Peki risk almadık. Yine yıllar geçti. Karşıdakine belli bile etmedik. Bir gün başka bi kızdan bahsetmeye başlsrsa ya da biriylr olursa o durumu onları görmüş olursun. Konuşsan belki sana bu konularda konuşmaz ya da mesafr koyar başkasıyla görmezsin
Veremiyorum karar uzun zamandır işte. Neyse
Şahsen ben kaybetmekten korkarım ve büyük ihtimalle bu yüzden açılamam, ama buna cesareti olan, bunu göze alabilen kişiler açılabilir.
Açılmasan da içinde kalıp pişman olabilirsin ve ileride kolunda sevgilisi ile görürsün
Dediğim gibi onu kaybetmekten korkmayan, bunu göze alabilen kişiler rahatça açılabilir.
Açıkçası çok fazla aramız iyiyse ve aşk olarak karşılık olmayacaksa uzak durmak daha iyi
Uzak duramıyorum işte
Zamana bırakın
Zamana bırakmıştm ama çok uzun zaman oldu. Değişmedi durum
Herşeyin hayırlısını iste üzülme
Açılmam ben boğarım, benim olmayacaksa kaybetmetmeyi seçerim.. hiç olmazsa bu şansı başkası alır..
Açılmamak büyük pişmanlık getiriyor. Nereden biliyorsun diye sorma😢
Hepsi çok korkutucu ya
Onunda sana karşı bir duygusu olduğunu hissediyorsan açıl bence. Benim yaptığım hataya düşme.
Duygusu yolsa açılmayayım mı
Açılma bence.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Bir umutla bir ömür geçmez açıl açık açık konuş ne olacaksa olsun bitsin herşeyin hayırlısı
Haklısınız çok
Evet
Açılmalı en fazla red yer bu şeyler gözde büyütülmeli
Büyütülmemeli evet de sonrasını düşünüyor insan. Uzaklaşırsa diye
Kazanmadığın şeyi kaybetmek olmaz. Önce denemek lazım şansını.
Haklısın. Ama aradaki arkadaşlık bozulur iletişim biterse
Açılmak derken? Geçmişle alakalı asla anlatmam
ama kaybedecek isem de edeyim açık olmak iyidir
Acılmazsan zaten bişey olmuyorki ama acılır san her şey meydana cıkar
zaten senin olmayan bir şeyde kayıbın olmaz o yüzden açılmak mı istiyorsun açıl
içimde tutup bana dert olacağına, söylerim duyana dert olsun ndndnd
En doğru yol açılmaktır. İçinde kalacağına sıkıntı yapacağına at gitsin
Açıklamak lazım ya, sonra ya hevesin kaçıyor ya fırsat.
Karşı taraftan adım bekle. Sen zaten kendinden eminsin. Seviyorsun. Ondan da emin ol öyle adım at.
Ben hiç kimseye acilamadim ya çekingen olduğum icin. Ama açılırdim bence denerdim
Aramız iyi bozmamak için açılmam çünkü olmayacağını biliyorum
Nasıl eminsin. Ne zamandıe böyle devam ediyosun peki
Karakterini biliyorum çünkü ve öyle bir şey olacak olsa kendisi açılır, o samimiyetimiz var. Çok olmadı aslında 1 ay kadar
Ben de senin gibi düşünüyordum. Ama bu şekilde yaşamak da zor..
Senin daha uzun süreli ve güveniyorsan açılman mantıklı da olabilir. Benim test etmek için biraz daha vaktim var🙈
Benm çok uzun süre oldu. Çok umutlu değilim ama. Yoruldum
O zaman açıl yani içinde kalmasından iyidir. Umarım dilediğin gibi olur 🌸
Çok teşekkür ederim
Açıldın mı sonuç ne oldu çok merak ettim ben de aynı durumdayım.
Gerektiğinde hayır, gerektiğinde evet
kaybetmek istemiyorsanız açılmayın o riski goze alarak acilin
En doğru yol çekilmek zaten hoslandıgını söylemekten çekindiğin biriyle yürümez tecrübe konusuyor
O kişi sizin arkadaşınızsa eğer en iyisi açılmayın aranız bozulur değilse bir deneyin..
Açılmadıysan zaten kazanamamışsınki neyi kaybedecen
açılırım. sonra pişman olmak istemem.
Arkadaşlığınız biterse
kötü dusunmem ya o da benı sevıyosa? zaten seviyosan arkadas kalamazsın yarın öbür gün gidip baskasıyla olursa zaten ondan uzaklasıcaksın en iyisi açılmak.
Evet öyle bi ihtimal de var. İleride başkasından bahsedecek sevgilisiyle göreceksin. En iyisi konuşmak diyosun
evett bana guven pisman olmıycaksın :))
Teşekkür ederim tatlım
baskasıylada olursa keske acılsaydım diyip pisman olcaksın ve zaten arkadaslığınıda bitiriceksin.
Aynen sonu o o zaten
Bende bu durumu yaşadım , sonra da çözüldü
Nasıl sonuçlandı
Kazanamadığın bir şeyi kaybetmiş olmazsın.
Evet haklısın. Ama şu an onla konuşabiliyorm. Ya konuşamazsam naparm diye düşünüyom
Bence doğrusu o
Hoşlanıyorsam direk açılırım. neyinden korkacam :D
Açılırım içimde dert etmem
Sonrasında üzülmek de olsa açılmak en iyisi galiba
İçimde kalıp dert olacağıma dışıma vurayım mert olsun kafasındayım ben yapabilecek bişey yok yarın bir gün al bu senin enişten olayını yaşamak istemem
Offff deme ya çok kötü bi şeyy. En korktugum şey
Hayatın gerçekleri bazen bişeyler erken olmak zorunda vakit kaybetmek gereksiz
Evet
Acilll
Açılmamalı
Açılmak şart eğer seviyorsan
Sevgi varsa elbette
Ben olsam açılırım
Yapmadan önce açılması lazım
Aynen acil
Evet
Bilinmezlikten kurtulursun ac