İnsan sevdiği biri için kapanır mı?

Erkek arkadasımla yaklasık olarak 10 aydır beraberdik.Ben acık bir bayanım baslardada zaten bu konuda sıkıntımız olmadı birkaç ay sonra evlilik kararı aldık.Fakat erkek arkadasım ailesinin kapalı bir gelin istedigini acık olmamamın onun için birşey degiştirmecegini söyledi.Ailesiyle konustu babası red ederek evden ayrılmıs.Olmaz acık bayan diye Memleketi olan sinop'a kacmıs bir kaçmış birkaç günde gelmeyince erkek arkadasım beni sucladı.Kapan dedi.Bende bunu red ettim ayrıldık.Fakat görüşüyorduk her gün bu süreç içinde ilişkimiz tekrar basladı görüşme iş amaclıydı.İlşkimiz tekrar alevlendi.Bu arada ailesi ona kapalı kız bakmaya devam ediyordu.Hatta bi ara nişanlanma mevzusu bile oldu bu durumu kabul edemem dedim.Nişan günü gelenleri kovmus.Bu sırada ailenin kapanma baskısı sürdü.Erkek arkadasımda bu durumdan etkilenerek bende kapanmanı istiyorum dedi.Sen kapanamazsın biz ayrılalım dedi.Onu cok sevdigimi ama kapanmak istemedigimi söyledim.Ben 24 yasındayım.Bu zamana kadar acıktım.Ve şu an onun ailesi kapanmamı istiyor diye kapanamam içimden gelirse öyle kapanırım.Aile benim fikrime saygı duymadı zaten erkek arkadasımda ana kuzusu ve yengeç burcu olunca durum bu sekilde oldu.ve ayrıldık.Ama bu ayrılık zarfında konusuyorduk iş için ben onu cok seviyordum.Bu yuzden ailesi ona baskı yapıyor diye tamam dedim kabul ettim.Ama sartlarım vardı.Sadece sal takıp.normal bi sekilde giyinecektim.pardesü istemedim.Bide gelinligim acık olacaktı.Aradaki ayrılık uzun sürmedi .Barıstık ailesiyle tanıstım annesi babası kız kardesi erkek kardesi sıraylan Erkek arkadasım cok kıskanctı kimseyi selamlamamı onun yanında kkonusmamı istemiyordu.Yakın zamanda askılı yerine tşört giydim sırf o üzülmesin banada bagırıp kızmasn diye Fakat sonra annemin alt katında oturalm dedi.Ordada anlaşamadık cünkü aile herseyimize karısıcaktı.Fazla dısarıya cıkamayacak,Annesiyle daha önce hiç gitmedigim sohbetlere gidicektim.İşten ayrılıp ona yardım edicektim.Bu istemedim cünkü ben şu ana kadar hep calıstım.Tanımadıgım biyer ailemden uzak hep evde hapis olmak istemedim.Oda hergün bni aileme getiriceginin sözünü verdi.Çalısmam konusunda zorda olsa uzlaştık ama ben orda oturmak istemiyordum hala oda bana kiraya cıkarsak gecinemecegimizi bir müddet o sekilde oturup para biriktince baska yere geçiçegimizi söyledi bu sekilde kabul ettim.İşde sonra işin renginin degiştigi yer beni daha cok sıkmaya basladı dar koy giyme tunik giy evlenince hiç alısamazsın annemleri acık gelinlikte ikna edemedim.Çok para harcamak yok annemlerde yemek yiyip kendi evimize ineriz.İstekler peşinb sıra arttı.Denize ben girerim sen bklersin annemde girmiyo.vs .bir keresinde onun yanına sıfır kol ile gittim.Beni dükkandan kovdu birdaha gelme dedi herkezin içinde sinirli diye cıktım baktm aramıyo etmio ertesi gün yanına gittim.Benim geldigimi gördü calısan içeriye saklandı erkk arkadasım.O yok dedi balıga gitti bekleme gelmicek dedi .Aradım teli kapalı bian diger odaya daldım orda yatıyordu konusmaya calıstım yüzüme bakmadı
Güncellemeler
+1 yıl
Beni iterek artık benim yüzümü görmek istemedigini söyledi.Lavaboya gidiorm dedi cıktı orda onu bekledim.Bir iki saat elemanla gizlice konusuyordu.Anlıyordum.Gelmicek o dedi git dedi gitmem dediim konusmadan sonra mesaj attm ona gelmicem git sana gelme demiştim diye yanıt geldi.Israrla gitmem dedim.Baktı gitmiyorum geldi.Konusmaya calıstım.Herkeze soruyorum insan sevdigi için herseyi yapar dedi.Sen acık giyinmeye calısıyorsun dedi.Seni üzücegini düşünmedim dedim özür diledim olmaz bidaha dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Hayır dedi.İstemiyorum seni artık git dedi.Peşinden koştum gitme diyerek sokakti tüm esnaf buna sahit oldu arabaya bindi tam bende binicekken bastı gaza gitti.Çok üzüldüm hem gurumum incildi.Hemde sevgimin bi degeri olmadıgını düşündüm sokakta avare avare gezerken o aradı nerdesin dedi suraya gel dedi 5 dk geliorm dedim 2 dk sonra yine aradı.İşim cıktı gelme kocaeliye gidicem.Hayal kırıklıgına ugradım.ama sans benden yanaydı telefonunu kapatmayı unutmustu bende kapamamıstım sesi dinleyerek
Güncellemeler
+1 yıl
oldugu yeri saptamaya calıstım.Ve bulmustum sahildeydi balık tutucaktı hemen bi taksiye atlayıp herzaman gittigi yere gittim.Baya bir dolastıktan sonra onu bulamadım taksicide anladı durumu utandım.Eve gidelim dedim.Üzgündüm kırgındım ertesi gün tekrar gittim askın peşineden kosmaya durumu kabullenmş gibiydim.Sordum madem istemiyorsun dün neden beni üzdün dedim.sinirlerim bozulmustu aglamaya basladım bunları hak etmiyordum.Herkeze rezil olmakla kalmadım benimle oynadın dye gel deyip sonra gittin
İnsan sevdiği biri için kapanır mı?