Tanıdığım insanların yanında komik , heyrcanlı ve eğlenmeyi seven biriyim ama tanımadığım insanların yanında utanganç hanım hanımcık biri oluyorum tanıdıktan sonra yine eğlenceli biri oluyorum.
Nerede nasıl davranacağını nasıl konuşacağını oturup kalkmasını bilmeyen bir kız istemiyorum öte taraftan hiç konuşmayan kendisinin derdini anlatamayan ezik pasif düşükse kağıdı Bir kız daha istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Herkese sert ciddi olan benimle deli dolu heyecanlı olan
Deli dolu coşkulu tutkulu kadın ruhsuz pasiflerle isim olmaz
Guzel alimli cekici deli dolu ve ne istedigini bilen disiligini yansitabjlen kadini severim. Ama oyle kadin kaldi mi bilemiyorum
Kaldı:)
Nerede o
Ben öyle olduğumu düşünüyorum
Herkes. oyle. diyorda sonra baska cikiyor
Ben herkes değilim.
Tanimiyorum
Deli dolu olan iyidir
Fark etmez ya kafamız uyuşsun yeter ama her türlü de heyecanlandıracak biri olmalı
Utangaç hanım hanımcık narin kibar güler yüzlü sempatik neşe dolu kızlardan hoşlanırım 😍Sen nasılsın peki
Tanıdığım insanların yanında komik , heyrcanlı ve eğlenmeyi seven biriyim ama tanımadığım insanların yanında utanganç hanım hanımcık biri oluyorum tanıdıktan sonra yine eğlenceli biri oluyorum.
Hmm anladım güzel 😍
Sevgilin var mı peki
Deli dolu olacak 🤣🤣🤭🤭
Ikisini de beğenmiyorum açıkçası
Neden
Nerede nasıl davranacağını nasıl konuşacağını oturup kalkmasını bilmeyen bir kız istemiyorum öte taraftan hiç konuşmayan kendisinin derdini anlatamayan ezik pasif düşükse kağıdı Bir kız daha istemiyorum
Biri dağda biri bağda iyidir
Deli. Dolu heyecanlı daha iyi
Senin gibi heyecanlı tabikş
Deliyi napalım. Manyak mıyım?
O anlamda değil deli lafın gelişi özünde eğlenceli olan anlamında
Yok abi gevşek olur. İstemem.
Yok be ne gevşeği o ayrı bir konu reis
Ben tercihi hanımdan yaptım. Şımarıklığı kendi içimizde yaparız tabii ki.
Deli iyidir iyi
Sen hangisisin
Sen hangisisin peki