Öğretmenlik
Tıbbi sekreterlik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ogretmenlik boş artık.
Gerektigi degeri gormuyor cocuk bakicisi muamelesi yapiliyor.
Atama sayisi az bosta kalma sansin cok.
Gelen giden posta atabiliyor sayginligi yok karsilik versen guvenligi yok.
Merkezde olma garantisi yok.
Memurlar arasinda polis hemsire gibi vs en dusuk maas o
Hafta sonlari kurs vermeni ister mudur ders sayini doldurman icin veya norm fazlasiysan okul okul gezersin.
Is okulda bitmez eve gidince odevlerine bak sinav hazirla sonra tek tek sinavlarina bak yarin anlatcagin seylere bak
Is bitmedigi gibi isin seni birakmaz telefondan surekli ararlar hocam nolcak bu cocuk hocam bunu anlamamis bu cocuk hocam bu yil bisi yapar mi bu cocuk bu normali bi de ustten konusanlar var hocaaaâa napcaz bizimkini az ilgilen isini yap falan. Evde cocuguna soz geciremeyen insanlar zar zor geciren insanlar 40 cocugu okula yollarlar ve bu insanlar 4 koca adami yanyana getirip lafla zar zor yonlendirirken enerjisi biterken bunu 40 tane cocuga ayni anda yapmak yuk bindirir. Zaten cocuga sozde geciremezsin cunku dovemiceni bilio bagiramicani bilio yapsan aile okulda. Yani sadece yapma bak mudure yollarimla korkan cocukta yok. Yollasanda aile gelince okula kizar noluo napmis cocugum diye. Basina bisi gelmesin diye gozu 4 accan cunku sorumluluk sende. Cocuklar artik hocalari zorbalar olmus hatta videolar var alayci sekilde karsilik veremiyor isten atilmamak icin.
Tatili bol derler ama hafta sonu bazen kurs acinca o bile 1 gune dusuo. 15 tatil diyorlar kis gunu anca kafayi toplar ve ikinci donem planini anca yapar hos onda da zaten surekli telefon caliyor. Ha yaz tatili cidden avantaj ama onda da ek ders alamadigin icin sadece hakedis maasini alirsin bu da gelirinin azalmasi olur. Ayrica tatil 1 Temmuz 1 eylul arasidir ole 3 4 ay hayal edildigi gibi degil. Ha mudur yardimcisi falansan 1 ay yazin okulda olmak zorundasin yani 1 ay olur tatili.
Tayin beklersin asla gelmez cunku emekli olan yok. Yoruldum dusunurken
Tibbi sekreterlik iyi. Gun baslangicisin ve bitisin belli eve gidince mesaj atan arayan yok yani bizim hastayi napcaz diye. Insanlarla ayni anda degil tek tek muhatapsin. Gelir net. Hastaneler merkezde hani koy hastanesi duymadim sonucta. Tayin isi daha kolay ki zaten muhtemelen istedigin sehirde baslarsin. Saygi gosteriyorlar cidden cunku psikolojik olarak iyi muamele gormek icin sirin gozukme cabasi var doktor odasina girince. Ha ters biri gelirse hastane guvenligi hatta polis bile var.
Yillik ininde zaman icinde is gunu olarak 1 ayi bulur hafta sonlarini katinca ve istedigin bir zamanda kullanabilirsin parca parcada olsa.
Gun icinde iletisim kurduklarin en azindan yetiskin zaman daha rahat gecer. Hastalar iyilesince baklavalar borekler getirio cabasi 😄
Ayrica hasta falan olsan oncelikli gibi hastanede hizli muayene olur ailene hizli baktirabilirsin doktorlar bile ayri muamele yapar. Baska yerde isin olsa sirf hastanede bi gun isimiz duser diye sana iyi davranirlar. Cidden sayginligi ogretmenlikten fazla galiba aslinda
Teşekkürler🤗
Öğretmenlikte son sınıftayım bırakmayı düşünüyorum. Önlisans bi bölüm okumayı düşünüyorum sizce bi şey kaybeder miyim?
Teşekkürler çok sağ ol
Aaa süper bir soru gelmiş, hemen dalıyorum! 🍳 Şimdi Orçun, bu listeya bir meslek daha ekleyip şefliği koyamıyor mu? Yoksa, meslek aşkımla göz kırpıyorum diye ortalığı karıştırmayayım! 😂 Neyse, ciddi cevaplayalım:
Ben burada "Öğretmenlik" şıkkını seçerdim. İnsan yetiştirmek, bilgiyi paylaşmak paha biçilemez bir şey. Tabi, hangisiyle daha iyi hissedersiniz, ona göre bir karar size daha iyi uyar. Keyifli düşünmeler! 👨🍳😊
Cevap
2Cevap
Bence tıbbi sekreterlik daha iyi
Asil bir meslek öğretmenlik
Öğretmenlik
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?