...
23 yaşında kız ve 44 yaşındaki erkek ilişkisi uzun ömürlü olabilir mi?
...
23 yaşında bi kiz 44 yaşında bir erkekle, ilişkisi ne kadar sürer, normal mi ve Sonu varmidir, bu yaşta ki bir kızı duyduğu aşk gerçek mdr
Bir kaç sene sonra o kadın enerjik olurken, erkek güçten düşecek. Mutlu olmak, enerjik olmak, hayatı yaşamak imkansız hale gelecek. Çok saçma bir yaş farkı var ortada. Kadınların nasıl midesi bulanmıyor, erkeklerin ise nasıl cesaret edebiliyor olduğunu düşününce ayrıca şaşırıyorum.
Neden midem bulansın
Baban yaşında adamdan uzun ömürlü bir ilişki bekleme. şu an her şey güzel gelebilir ama birkaç sene sonra aslında birbirinize uymadığınızı anlayacaksın. O damın sana karşı hissettiği şey sevgi değil mefaat. Ayrıca kızı yaşında birisiyle sevgili olan insanın sapıktan bir farkı yok. 23 yaşında olup bu tür ilişkilerde sevgi olduğuna inanıyorsan çok safsın.
Olgun ve tecrübeli erkek sana olgun davranır, trip atmaz. Nazını çeker, anlayışlıdır. İlgi, şefkat ve sıcaklık gösterir. Sevecen olur ve iltifat ederek seni iyi hissettirir. Saygı duyar ve narin davranır. Hayır demez ve yapıcıdır. Seni cinselliğe tecrübesi ile hazırlar ve yaşatır. Tadını alınca vazgeçilmezin olur.
Cevap
19Cevap
Hayır olmaz ayrıca ömrü mü kalmış ki yani aşk yaşını geçmiş zaten.
Lan bunlari görünce diyorumki ilerde belki sevgili olacagım kiz daha doğmadı belki 🤣 bilmiyorum ama kız olsam asla babam yaşindaki adamla olmam , bana mantiksiz ve sapikça geliyor her iki cins tarafindan.
Kiz da mı sapık skalalalala
Evet , kizdada sapiklar vardir bunu sadece cinsel anlamda dusunmeyin , bkn:tdk. Sapiklik
Tamamen ruhani yasinizla ilgili bu. Kemik yasinin emin ol bi onemi yok. Olgunluk seviyeniz veya birbirinizin guldugu seylerin benzerligi onemlidir. Yas farki cok olunca anlasmak zor olur diye bi sey yok. Bazi yasi buyuk insanlar benden daha genc bi ruha sahip oluyor. Ya da benden daha kucuk insanlar benden daha olgun olabiliyo. Bu tamamen ikinizin karakterine bagli
Ya hadi oradan, bir kendinize gelin 22 iki misli 44 de değil 66 olsa daha iyi senin için sanki...🤣
erkekte tutku oluşur. herşeyin tazesi güzeldir ya.. sende 44 lük için tazesin. doymaz yemeğe..15 sene daha yer. aşk gerçek değildir, dedim ya tutku. heyecan.
Neden aşığım seviyorum diyor peki
ne desin? seviyodur ama aşık değildir..
ya da sevdiğini sanıyodur ya da sana öyle diyodur.. sen onun için fırından çıkmış taze ve sıcak ekmeğin yenen en tatlı yeri yaani köşesi gibisin :))))
Nasıl iletişimi sonlandrablrm
endişeliyim, aramızdaki yaş farkı falan filan.. ne biliim bişii bul.. ama dediklerimi yabana atma yani.. inan buna..
yıpranır, arkadaş ortamlarında bile aklına gelir kendini kötü hissedersin. hatta travma oluşur.
olaki kesmek için vişekişde konuştun.. asla bırakmak istemez ve ikna etmek için elinden geleni yapar.. trip atar, acitasyon yapar, sinir yapr vs. her türlü numarayı dener... belki tehdit bile eder.. aman kanma sakın. hepdi tezgah... bayat ekmeklere geri dönecek tabii istermi?
Ooo cok kez ajitasyon manipülasyon yapti her seferinde aciidm dayanamadim.
Duygularımi nasıl kontrol edebilirim
bak yapmış bile jackallll😏 bu iş zaten yürümez duygu sandığın şeyde sahte. anladığın zaman yıpranmış olucan
Sahte dimi o zaman niye hırs yapiyorum. Bundan sonra ne yapmalıyım
o yşı itibarıyla tecrübeli, senin nasıl tava geleceğini çözmüştür.
bişekilde kes.. onu sen düşün. valla bak, derin yaralar açar sende bu iş. dinle beni.
onun hiç bir arkadasına, seninde tanıdığın tlf numaranı verme. arkadasıda olsa ona giden bizede gelir diye sonrasında taze ekmek yeme peşine düşer seni rahatsız ederler arayıp. hal hatır sorma ayağına
ihtimalde değil, bak ben sana başına gelecek olasılıklardan söz ediyorum.🤷♂️ maalesef gerçekler..
devamı olanaksız , bir süre sonra arkadaş ortamlarından da dışlanırsın. alıp adamı ortama sokacak halin yok, zaten istemezler.
güncelledin? gelişme yokmu?
Gençlerin soyu mu tükenmiş babası yaşında adamla takılıyor
Aynen katiliyorum burdayim
Aynne sofi hanım
Ortalik cakal dolu sanki kiz yaziyor daha bize yorum yapmamış
La engelle engelle bitmiyor la bu erkekler
Sofi hanım özel mesaj için tşkler
@matraxs876 🤣🤣🤣özel mesaj mı atmışım
At diyoruz iste da
Tamam kizlar sizden hayir yok ben manitayi yaptim kactim
@gecekusu55 hqhahahahahah noluyo burada
Üç yıl sonra pert.. boşa kürek çekme.. ne işin var baban yaşında adam. dengine bak
Bunu biz nerden bilelim ikiniz anlasip birbirinizi istediginiz sürece sürer
gençsin güzelsin baban yaşında ki adamla nereye kadar genç olucak senin kafanla uyuşucak yaşlıyı ne yapacaksın
İlk dokunduğum oydu
@Cebeufuk o dokundu
bir kac kere yatmayla ve sonrasinda kizin aydinlanmasiyla sona erinceye kadar gider iste
Geçici birliktelik olur kısa süreli yaşanır sonrası ciddi olmaz aşk değil arzulanma olabilir
Dedecigim dedecigim adagshsbxacav😂😂😂
Sjjjajajajj
Gözüme asla 44 yasinda gelmiyor sanırım kör olmuşum sanki ben ondan yaşlı gbiy7m
Evlenince anlarsın bizim bir akraba yapmıştı aynısını kız ile dalga geçiyorlar di hatta bize dedi ki bir şey soruyorum anlamıyor şaka yapıyorum tersliyor yabancı diziler den anlamıyor siz ne güzel sohbet ediyosunuz birbirinizle o sadece bakıyor çok acı bir durum bence kendi fikrim yani 5 6 yaş olur ama senin yaşın genç dedem yolun yarısını geçmiş bile emar çektirmeye götürsün 3 4 sene sonra
Evlilik düşünmüyorum ki onunla
Olmaz.. o erkegın bel agrisinda takati kalmaz.
44 mu amcam yasinda
Iyice saçmaladınız artık.
Adamın hevesi geçince biter.
Yok beee ne aski cinseldir o
En fazla senden erken ölür...
Ergenler Allah akıl fikir versin
Ben mi ergenim
Olur yaşa takılma
Kendini kullandırma.
Çok uzun süreli olmaz
Olgun mu seviyosun
Hayir ilk kez onu sevdim