Gizli Üye(30-35)+1 yılpatronun sana kalmadı emin ol. ha alacağını alır, onu baştan çıkardığını sanırsın, elde ettim dersin ama istediği her şeyi tattırdıktan sonra ya seni işten çıkarır ya da sadece seks partneri olarak ihtiyacı olduğunda yatağına çağırır. patronlar için sekreterleri sadece seks köleleridir. evli bir adam eğer sana karşılık verirse onun da yuvası yıkılsın, ikiniz de mutsuzluktan geberin.
08 Yorumla
Soran+1 yılcanim yaa derdim onu elde etmek degil bastan cikarmak isim olmaz evliligiyle falan ben onun delirmesini istiorm :)
Cevap sahibi+1 yılama neden? sana nasıl bir faydası olacak? maaşın mı artacak? yerin garantiye mi alınacak neden sebebini istiyorum?
Soran+1 yılcanim oyle istiyor
Cevap sahibi+1 yılama onu baştan çıkarırsan aklı sana kayar ve evliliği zarar görür bunu ister misin? bekar bir zengin bulup onunla takıl ya bırakın bu patron takıntınızı.
Soran+1 yılama cok egleniyorum yorumlarla ahaahhah herkes bir namus bekcisi olmus :)))
Cevap sahibi+1 yılyok ben değilim ama yazık karısına ya.
Cevap sahibi+1 yılşoktayım ya patron denen kişinin bu kadar insanüstü bir varlık olarak görülmesine. sadece soran için söylemiyorum sekreter veya herhangi bir çalışan olsun çoğu kadın patronunu veya müdürünü etkilemek için 40 takla atıyor.
En İyi Cevaplar
melisa sen mısın yavrum. nedır derdın kızım. ben evlıyım. senı becerır gecerım kızım. kac kere soyledım benden uzak dur dıye.. her yanan her dolan kızı ben sonduremem bosaltamam kı ama yavrucum. hadi yasıtlarınla takıl sen
02 Yorumla
Soran+1 yılseni o tiple kim ne yapsin hahaba
+1 yılOff sizin gibilerden nefret ediyorum evli bir adama nasıl yaklasmak istiyorsun ya? Ya siz delimisiniz milletini yuvasini yikacaksınız? Namus bekçın değilim orası öyle ama bu kadar terbiyesizlik de olmaz !!!
02 Yorumla
Soran+1 yılhahabababa optum
- +1 yıl
Beyinsiz şey seni
Soru da alay ediyosun ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılSonunda bir akilli cevap verdi kocaman alkislarrr :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDar etek gömlek giy odasına bir şekilde gir masasına otur koltuğunun karşına kadar gel sonra gömleğini aç kucağına otur hey Allahım ya sen onunla ne yapmak istiyorsun metresi mi olacaksın onu seviyor musun yoksa para mı amacın ne? Önce onu bilelim ben sana tüyo vercem 😉
14 Yorumla
Soran+1 yılhicbiri sadece bastan cikarmak
Cevap sahibi+1 yılSenin ki tutku anlaşılan. Kadınlığını kullan. Gözüne bat niyetini belli et ama açık açık değil. Düşünsün biraz arzulasın sonra amacına ulaşabilirsin. Neyse şaka yapıyorum ben anlamam bu işlerden çoluklu çocuklu bir baağyanım ben bol şans adam evliyse nolur yapma böyle bişey
Soran+1 yılen iyi cevabi oku :)
Cevap sahibi+1 yıl👍👍 sevindim dalga geçtiğine
Masasına dosyaları bırakırken dekolteni iyice az. Sonra seni bir güzel miksin. Mk gevşeği.
11 Yorumla
Soran+1 yılbir kacgundur yapiorum bunu :)
+1 yılAklıma bu geldi...
https://i.hizliresim.com/5RbAVR.jpg80 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Mini eteği giyersin.. İkide bir odasına gidersin.. Yanında rahat hareketler yaparsın.. Sonrasını o halleder zaten..
10 YorumlaYuksek biryerdeyseniz camdan atlayabilirsin. atlamadan oncede askina dayanamiyorum artik felan de sonrada birak kendini asagiya. eger gebermessen belki etkilenir dene bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSurekli gozlerinin icine bak, yanindan gecerkende göğsünü degdir :D aklima baska birsey gelmiyor,, iyi sanslar :)
12 Yorumla
Soran+1 yıloptumm kokuluu
Soran+1 yılsaol baby :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıliç çamaşır giyme, mini etek giy. patronuna evrak götürdüğünde yanlışlıkla yere bir şey düşür ve eteğini sıyırarak domalıp onu almaya çalış. tabi önce anüs ve vaginana pembe ruj sür.. sonra alamıyorum yardım etsene de.. zaten ondan sonra vazgeçsen bile yapacak bir şey yok artık geç kalmışsındır.
02 Yorumla
Soran+1 yıldenicem
Cevap sahibi+1 yıldene tabi.. ateşin sönmezse soru aç burada sana bir at yaarağı bulalım
www.kizlarsoruyor.com/.../q2054854-ks-de-ben-m-lim-diye-kategori-acilsa-da-sapla-saman-ayrilsa-nasil :) Ucuz etin talibi çok olur bence gözünü daha yükseğe dik :)
00 Yorumla
+1 yılköylü kızı böyle giyin gerisini o getirir birşey yapmana gerek yok :))
https://i.hizliresim.com/dqpz9Q.jpg04 Yorumla
Soran+1 yılciplak olunca herkes bastan cikar onemli olan kiyafetle yapmak keko
- +1 yıl
Bana keko diyorsun da bir dişiliğini gösteremiyorsun gelmiş bize soruyorsun ah benim yawru caylanım :))
Soran+1 yılerkeklerin icinde bastiriis kadinsi duygulari cikariyorum fenami askim :)
- +1 yıl
en iyisini yapıyosun :D
Bence senin öneri almana gerek yok. Ruhunda bunu bererebilecek kadar kaşarlık var. Evli olduğunu gülerek söylemende ahlaksızlığının kanıtı.
07 Yorumla
Soran+1 yılhahahah vah vah cok etkilendim yorumundan
Soran+1 yılahahahhs ulan ne parcaladiniz kendinizi versem gepiniz nefessiz yaparsiniz :)
Soran+1 yılsenden once evet bebegim
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Evliden sonra gulucuk koymanda asiri manidar olmus.
20 Yorumla
+1 yıldön arkanı kaldır eteği vur kalçana şaplağı o şaplak seni ya baştan çıkarır ya işten çıkarır hepsi bu :)
10 Yorumla
+1 yılilgi göster mesela kahve yap götür çoook yüz yüze gelmeye çalış tamam dır ilgi gösterdigini
belli etmen yeterli olur yani00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. nasıl o* olucağını git başka yerde araştır. birde utanmadan patronu evliymiş.. allahın belaları.
20 Yorumla
+1 yılSen kadın olarak burada bu soruyu soruyorsan, patronunu baştan çıkartmaktansa önce kendime güvenimi nasıl sağlarım demelisin, kendine güvenen her kadın her şeyi yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılsizin gibi sazanlar varken jendimi yoramam baby
- +1 yıl
Sana yazılmadım basit kadınlar ilgi alanıma girmiyor, sormuşsun söyledik, terbiyesizliğin gereği yok
https://d.haber3.com/gallery/13821/6.jpg böyle giyin sonra dudağına yakınlaş. Nefesini hissettirince baştan çıkacaktır :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbiraz candan ol yakın davran ama asla verme verecekmiş gibi yap ama ileri gitmesine izin verme iş dışında ufak tefek raslantılar yarat yanında biraz rahat takıl ama ne yaparsan yap asla çabuk verme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben patronum, sekreterim beni kesinlikle ben istemediğim sürece baştan çıkaramaz. anca ve anca onu ben kullanmak istediğim ya da benim bir kadına ihtiyacım olduğu zaman baştan çıkarım ben...
06 Yorumla
Soran+1 yıloyle bir dunya yok iste kandirma kendini. butun erkekler mevkileri durumlari konumlari ne olursa olsun soz komusu o seyse hepsi aynidir. farkli degilsin sende cirpinma
Cevap sahibi+1 yılpatronlar senin gibileri anca kullanır, var öyle işte öyle bir dünya, sadece sen ve senin gibiler farkında değiller...
Cevap sahibi+1 yılsenin gibiler baştan çıkarttım sanır, halbuki kullanıldaklarının farkına bile varmazlar aybalam
Soran+1 yıldikkat et de sen kullanmak isterkn b*k yoluna gitme :)
Cevap sahibi+1 yılkimler geldi kimler geçti, baştan çıkartığını sanıp da bol bol kullanılan...
bence sen dikkat et hani düz asfaltta yürürken tozlu yollara girmeyesin... oralarda yevmiyelerde azdır
Soran+1 yılhahab olur askm
Adam bide evliymiş hayır yani amacın ne ya? Çok sinir oldum şu an marifetmiş gibi bide buraya yazıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılsinir ol diye yazDim sazan
+1 yıl:) bir profil varmış canı sıkılan :) kaç kişisiniz şimdi pc başında :D güzel kafa kırılıyor mu gençlik :)
bir kadın hayal edin patronunu baştan çıkarmak istiyor :) bunu başaramayacak kadar beceriksiz ki nette nasıl yaparım diye soruyor :) te allam ya :D04 Yorumla
Soran+1 yılsen belki miktirmisdir diye fikrini alaym dedim bebgim
- +1 yıl
yazmayı başarabilseydin belki biraz daha anlamlı yazabilirdin :) ama neyse olsun bakalım... Benim fikrim şu şekilde Çok Verirsen MAL'dan Az verirsen Candan :)
Soran+1 yılvenim yazmam degil senin anlayabilmen onemli beyinsiz :)
- +1 yıl
:) haklısın da hakaretvari konuşman senin üstte olduğunu göstermez.. tabi pozisyon gereği üstte olmayı seviyor olabilirsin o da tercih meselesi beni ilgilendirmez :D
+1 yılNeden temızlıkcı degılde patronu ayartmaya calısıyorsun?
Bılıyorum derdın para degıl gonlun kaydı demı10 Yorumla
+1 yılsekreterlilkten istifa et karhaneye git orda çalış bence daha iyi bir pozizyon olur senin için kodumun orsbusu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen evli olsan kocan patron olsa, sekreteri de kocanı ayartsa nasıl olurdu? sekreter kocanın altında inliyor sanki seni sikiyormuş gibi hissetse acaba?
04 Yorumla
Soran+1 yılsuperr
Cevap sahibi+1 yılsende süpersin eminim kendi mecraında, aklınızı başka işlere kanalize edin lütfen :(
Soran+1 yılah uzulme kiyamam bosuna ellerini yorma ne yaptigimi biliyorum baby
Cevap sahibi+1 yıl:D :D
Sana akil verilmeye gelmez. İpin ucu kacmis hani. Metres olacaksin yani. Kendi tercihin. Kiskirt bakalim. Hayirli isler.
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler sazancim
Senin gibilerin ahlaki sürümlerinde defo olduğu kesin.
10 YorumlaKaşarlık Nasıl Bir Meslektir? Bu soru üzerinde çalışma gerçekleştirdiğin bir ofis sanırım.
00 YorumlaSekreterini baştan çıkartmak çok kolay zahmete gerek yok zaten kaşar oluyorlar. Patronun içinse bol şans.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmini etek giy içine bişey giyme domal önden arkadan kaysın sana yersen akıllanırsın belki kaşşar
22 YorumlaSen içine hiç bişe giyme bir domal malını görsun zaten yalarim seni
10 Yorumlaaferim bu yolda devam et kocanida baskasi bastan cikarir sonra buraya yazarsin kocam beni aldatiyo mu acaba?
00 YorumlaBu hesap fake değilse varya senin durum yasaklı filmlerdekiyle aynı. Git bak oralara var orda taktikler.
00 Yorumla
+1 yılsiyah mini etek ve gögüs dekolteli gömlek.. off ben bile azdım
04 Yorumla
Soran+1 yılgomlek pembe olabilirmi?
- +1 yıl
olur ama dar gömlek olsun..;) memelerin belli olsun iice
Soran+1 yılic camasiri giymesem belki dahabii olur
- +1 yıl
iç çamaşırı giy.. hatta dantelli olsun ;)
https://i.hizliresim.com/EEonPA.jpg
Şu hareket yeterlı olacaktır00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kaşar nasıl olunur bn nie orsbuyum annem bni böyle dogurmayı nerden öğrendi?
43 Yorumla
Soran+1 yılannenden aldim taktikleri :)
Cevap sahibi+1 yılaa d-öl israfı konuşabiliyor da
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılUtanmadan bide evli diyor sonrada gulucuk koyuyor ahlaksiz
10 Yorumla Crazy Secretary 3 ...
Revenge of the Horse :DD::D:D:d:d
Coming soon10 Yorumla
+1 yılProvayı bende yap, becerirsen patronunda denersin.
162 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAh be Xper sen nelere kadirsin
24 Yorumla- +1 yıl
aynen yaa!
millet sirf onun icin kendini namussuz yapiyor. - +1 yıl
Gerçekten anlamıyorum bir insan nasıl bu kadar düşebilir.
Soran+1 yılhahahahah sazan baliklari sizi
- +1 yıl
Sazan? ooo olmaktan iyidir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBukadarida pes dedirtir insana. canım sen fazla film izliyorsun galiba ne dersin?
01 Yorumla
Soran+1 yılonu istiyorummm ywterince netmi !!
+1 yılTam kaşar sın 5 para etmez merdinven alti olanlardan
00 Yorumlagir odasına gec kapısının arkasında soyun ! sende yadırgama bence bu yorumu
00 Yorumla
+1 yılMini Etek Giy altına kilot giyme akarsısına Geç Bacaklarını arala Birşeyler olacaktır emin ol :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. sekretersin ve bunu beceremiyon meslegini degistir bir an once
10 YorumlaPatronunu başatan cıkarmak istiyorsan bol bol firikik ver... ama sonuclarına katlancan;))
00 Yorumla
+1 yılDosya al odasina git yanina kırbac almayida unutma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Oooo fanteziye bak :)))
21 Yorumla- +1 yıl
Daha dogrusu fantezi yapmaya tecrubeli destek istiyo :)
tek bişey diyorum yeter eteğin altına siyah çorap giy iş tamamdır ama o fotoyu bana da yolla fikir oluşturim :)
00 Yorumla
+1 yılPatronu nasil baştan cikaracagini soyleyeyim dekolte giyinip yanina gidiceksin veya konuyu bir sekilde esi ile olan sexs hayatina getireceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. babana sor
102 Yorumla
Soran+1 yılyakalaaaa
+1 yılMini giy üstteki rafları iki de bir düzenli erkekse zaten olduğu yerden uzatır sen merak etme
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıll*n olum gay misin nesin la sen, babanlamı yakınlastık kucukken basına ne haller geldi senin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan arkadaş ben elemanıma aşık oldum elemanım bana yüz vermiyor... milletin elemanı patronunu tavlamaya çalışıyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurada önemli olan patronunun kişiliği ters tepebilir. Mesela babamın sekreteriyle 3aydır düzenli bir seks hayatımız var, ama eminim benim yerimde babam olsa yapmaz. Ben rahatım küçük beyim daha :)
00 YorumlaDar alanda sürtün dar seksi elbise giy açık giyin sürekli önünde domal
00 Yorumla
+1 yılseksi giyinebilir frikik verebilirsin vücudun güzelse tabi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sekreterliği meslek grubundan çıkartmak lazım :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzel bir parfüm,2 düğmesi açık gömlek, altına tayt ve bilekte topuklu bot giy
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılNamus bekçin değiliz de, P***venk miyiz?
22 Yorumla
Soran+1 yılhahahah degilsen burada isin ne bebegim
- +1 yıl
Gerçek profilinle gel bak, baştan mı çıkıyor baş mı çıkıyor bir paslaşalım. Senin ücretlilerini çok tanıdım ben kuzum.
Kucagına otur :)))))
21 Yorumla
Soran+1 yılonce delirtmek lazim
+1 yılFikrim geldi... git genelevde çalış.
10 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar