Mesela telefonuna bakmadan veya sosyal medya hesaplarına bakmadan anlayamazsınız sizi aldatip aldatmadığını. Ama tabiki bunlar da doğru şeyler değil. Peki nasıl güveneceksiniz?
Nasıl emin olursunuz?

Güven sorunu ruhuna işlediyse bir daha imkanı yok güvenemezsin. Sen unutsan bile ruhun asla unutmuyor o güvensizliği. Kontak halindeyken rahatsızlık hissedersin, huzursuz olursun ve panik atak geçirmiş gibi reaksiyonlar yaşarsın. O yüzden en iyisi ve sağlıklısı güvensizlik yaşadığın kişiden uzak durmak
Sosyal medya şifreleri istemek kadar mantıksız bir şey yok. Bu kişinin fake ya da yan hesabı olamaz mı sanki. Aldatmak isteyen her türlü aldatır. İlla hesaplara da gerek yok. Bugün nişanlısı olan, evli olan arkadaşlarım ücret karşılığı bedenini satan kadınlara gidiyor. Bu aldatmayı nerede ve nasıl kanıtlayacaksınız? Şifreleri aldım, tamam artık aldatamaz, ya da tamam güvendim, bu kişi beni aldatmıyor diyemezsiniz. Hiçkimse Allah değil ve hiçkimse bir kişinin aldatıp aldatmadığını bilemez ama güvenebilir. Büyük olasılık annenize ya da babanıza çok güveniyorsunuz. Ya da bir dostunuz da olabilir. İyice huyunu suyunu biliyorsunuzdur. Bir insanın iyice huyunu suyunu bilmeden o kişiye sevgili diyorsanız bence hata yapıyorsunuz demektir. Eğer bir kişiye uzun bir zaman geçse de tam anlamıyla güvenemiyorsanız ilişkinizde büyük sorunlar var demektir. Bu sorunu çözebiliyorsanız ya çözersiniz ya da bu ilişkiyi sonlandırırsınız.
Zaten aşk varsa güvensizlik de olmaz ki. yani ben seviyorsam tamamen güvenirim zaten kalpten. ama kişi güvenmiyorsa zaten sevgisi sorunlu demektir ama yine de güven sorunu yaşıyorsa biri ona şunları söylerdim. Güven sorunları genellikle iletişim eksikliğinden kaynaklanır. Duygularınızı, endişelerinizi ve beklentilerinizi açık ve dürüst bir şekilde paylaşın. Açık ve sağlıklı iletişim, güveni artırabilir. Geçmişteki olumsuz deneyimler veya güven ihlalleri nedeniyle güven sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Ancak, şu anki ilişkinizi geçmişteki ilişkilerle karıştırmamaya çalışın. Her ilişkide farklı insanlar olduğunu unutmayın.
Hiç öyle kontrollere gerek yok. Bir adamın duruşu , tavrı zaten onun neler yapmaya yatkın olduğunu ele verir. Sadece duruşuna bakın , instaya falan bakarak bir adamın ihanetine engel olamazsınız
Cevap
10Cevap
Eskiden sosyal medya bu kadar yaygın değildi biz rahat rahat yaşamışız ilişkilerimizi valla.. Facebook vardı sadece Whatsapp henüz icat edilmemişti. Hey gidi günler.
Eski kafalı biri olarak söylüyorum, başka bir telefondan bilgisayardan uygulama açar yine aldatır. Bin bir türlü yolu var birilerine ulaşmanın. O yüzden sadece güvenin ve 6ncı hissiniz her zaman yanınızda olsun. Kadınlar her zaman hisseder. Dizi filmlerde görmüşsünüzdür.
Yok olmaz maalesef... o cok istedigim kisi gelsin butun hesaplarımı kapatirim. onun bana açık oldugu gibi ben de ina acik olurjm yarabbim bana nasip etsin insallah amin de lutfen..
Kendi öz saygını ve güvenini oluşturup sağlamlaştırdığında bu durumu yavaş yavaş aşarsın kişisel gelişimi tamamladığında neredeyse kurtulmuş olursun.
Cok basit karsına alıcaksın bana durust ol diceksin ne istedigini söyliceksin sana hic itiraz etmezse yalan söylüyordur
Hayatın karşı tarafa güven üzerine inşa etme... O zaman yanılmazsın.
Çiftlerin birbirlerine açık ve net olmaları gerekir
Bilmiyorum güzelim. Kimseye güvenemiyorum bu konuda, o yüzden bir şeyler sayamam.
Gerçekten sevenler birbirine güvenilirler seven insan güven kirmaz
Pistantrofobi
Kalıcı bi rahatsızlık. Her zaman şüphe uyandırır
Bu konuda benjm de yardima ihtiyacım var çünkü olmuyor yani kimseye guvenemiyorum...
Birine aşık olmuşsam üstüne bir de sevgili olmuşsam güvenmişimdir demektir güven sorunu çok saçma
Güven sorunu hislerle aşılır.
Aşılmıyor, sevince görmezden geliyorsun hepsi bu
Çağımızın sorunu
Aşılmaz Güven sorunu olan biriyle de olmaz.
Davranışları sözleri belli eder
Biraz tanımak lazik
Bakışlarından belli olur o kişinin
Uzak mesafe ilişkisi bunları çok yaşıyor
Güven yoksa o ilişki zehir olur
Aşılmaz
Zaman.
Güven bir kere sorun olduysa aşılmaz.
Aşılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?