Erkekler kadın ruhundan anlamıyor mu?
Sana yanlış bahsetmişler o işler öyle değil be canım 💅

Erkekler kadın ruhundan anlamıyor mu?

Mümkün tabi ki de ama kadına göre değişir ya da sevgiye göre yani bir kadın ve erkek birbirine gönülden aşıksa zaten bakışlardan bile anlaşırlar ama ortada sevgi yoksa ya da çok zıt iki karakterse muhtemelen birbirini iterler ve iletişim kuramazlar tabi ki de. zaten bu devirde gerçekten seven ya da uyumlu olan kişi bulmak da zor.
Ben bunu ruhsal bağlantıya bağlıyorum. Herkesin ruhsal bağlantısı aynı değil, ruh eşi bağlantısında olan bir erkek, kadının derdini iyi anlar. Bağlantı ruh ikizi ise aralarındaki derin bağlantı sayesinde derdini bilir. Çünkü ruh ikizleri arasında anlık telepatik bir ilişki vardır
Erkeklerin anlamaması ile ilgisi yok. Kadınlar derdini anlatmayı beceremiyor, hiç umulmadık bir şeyden arıza çıkarabildikleri için anlamakta zorlanıyoruz. Biraz kendinizi sorgulayın. Gerçekte ne istiyorum diye.
Ayrıca, açık ve net şekilde derdinizi anlatmazsanız neden anlamamızı bekliyorsunuz? Zihin okuma becerimiz var da bizim mi haberimiz yok?

Anlamaya çalışıyoruz 😂😂😂
😂😂😂 Yolun uzun gibi iyi çalışmalar
Cevap
13Cevap
Erkekler işine geleni öyle de bir anlıyor ki :D
Kadınların derdini anlamaya çalışan erkeği anlayamıyorum
Kadının derdini anlamayan erkek de yaşamasın bir zahmet ya
Anlatınca anlamıyoruz ki anlatmadan nasıl anlayalım😄
Asgari olarak da anlasak, kafi gelebiliyor.
😊
Anlayan anlıyor geneli işine geldiği gibi davranıyor
Anlatmadsn nasıl anlayalım. Şu var, çok iyi tanıyorsam, ses tonundan, yaşadıklarından ne kadar etkileneceğini kadar anlarım
Ben karşılıklı olan enerjiden bu durumun değişebileceğini düşünüyorum. Ne kadar vakit geçirirsen bu durum artacaktır
Erkeklerin işi zor, kolay gelsinn yani kadınları çözmek yetenek gerektirir diye düşünüyorum ben hala kendimi çözrmemişm nxoxnxpcl
Anlayan anlıyordaaaa , anlayanlarda kadir kıymet bilmiyor 🙄🙏🍀🦋☕
Anlattığın halde anlamıyorlar. Anlatarak sadece içimizi boşaltıyoruz bence 😂😅
Ben derdimi anlatamıyorum 🙃
Beklentiyi bırakın kısa öz anlatin
Mümkün değil ruh öküzüyuz çünkü biz
Mümkün deģil, ancak azan kadını bakışarından anlıyorum.
Ya bence her iki tarafında birbirini anlaması gerek.
Degil
Derdinizi anlatmazsanız nerden bileceğiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?