• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Güzel bir kızın neden sevgilisi olmaz?

alanurkandemir
alanurkandemir Takip Et
Xper 2 Yaş: 21
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
18
Yapay Zekaya Sor
Neden yalnızlığa kapatır kalbini yüreğini?
Güzel bir kızın neden sevgilisi olmaz?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Çalışman güzel OK iyi hoş normal pozitif..
    Aşağıda sana yorum yazan 25-29yaşındaki kişiyle yorumları gördüm ,
    konu evlenmek değil , siz halaa anlamamışsınız ya da genel olaral bu ülkenin hayal dünyasında yaşayan kadınlarıyla aynı mantıktasınız ikinizde.
    Bu ülkede sorun kadınların erkeği sevmemesi , erkek gelsin beni sevsin bende aşkta sevgide hazıra konayım mantığıdır ! zaten çoğu kadın bu mantıkla yaşadığı için duygusal olarak duvara tosluyor ya da yalan dolan itt pisslik erkeklerden başkasını bulamıyor.. pardon onlar bulmuyor zaten kadınların hiçbir çabası yok çünkü erkekleri köpek olarak görüp kendileri hiçbir çaba göstermeden bakmadan ilgilenemeden hatta birde bakan ilgilenen erkeklere "abaza banba bakıyor diye hakaretler ede hakaretler edip birde zorla ayaklarını gelecekler diye bekliyorlar. Düzgün hiçbir erkek istenmediği yerde DURMAZ ! düzgün hiçbir erkek seninde bir çaban yoksa zorla sapııkk gidi senin üzerine saldıramz bu ülkede ! bu ülkede TVde sabahtan akşama kadar artık erkeklere hakaretler pislik aşağılık laflar ediliyor.. kaatilll saaapıık tacizcii vs vs bunları tüm erkekler görüryor ve duyuyor haberlerde magazin programların propaganda içeren pislik yerli dizilerde. Aşk sevgi pizza pide değildir zorla ayağına gelmez ! Pizzayı pideyi bile "SEN" sipariş edersin bir çaban olur ve öyl eayağına gelir ama Türk kadınları yapılan yalan dolan akıl hastası propagandalar ve yanlışa yönlendirmelerle erkeğe saygısız sevgisiz ilgisiz alakasız hattaa aşağlıyarak davranıyor.. ben kendim görüyorum , suratına bile bakmayan hatta bakınca küfreder gibi bakan kadınlar, kulaklık takıp kimseyi duymak sitemeyen tipler, telefondan erkek kovalamakatan başka bir hayat amacı olmayan yarım akıllılar, gözlük takıp kime baktığı belli olmasın isteyen kadınlar.. bunlar akıl hastası insanlar (evliyse sözlüyse nişanlıysa TAMAM ozaman normal bakmasın ilgilenmesin vs vs ama bekarsa AKIL HASTASI bunlar) .. insanın tanışmaya bir çabası olur , seviyorsa karşısındaki insanla ilgilenir HAYVAN olmaz İNSAN olur ama bu zaman İNSAN yok sorun o.. Akıl hastası kel gay , ya da kendisi SAP bir b0k olamamış aptal tipler kendileri ilişki uzmanı vs vs tanıtıp kadınlara akıl veriyorlar , bir tanesini izledim baktım kafasında saç yok dangalağın GAY gibi boşboş gülüyor abuk sabuk şeyler söylüyor ve kadınlar buna teşşekürler ediyorlar.. Adamın anlattıklarını hayretle dinledim.. adam resmen erkekleri KARALIYOR KÖTÜLÜYOR AŞAĞLIYOR , erkeklere hayvan isimleritakmış ! ve kadınlar teşekkürler edip sizden çok şey öğrendik bundan sonra uygulayacağız diyorlar.. bunları beynimi yaktı delirdim bu ülke nasıl akıl hastalarıyl adolu bir ülke diye !!! KeL GAY , kendisi adam değil sevgilisi sevdiği bir kadın bile yok ailesi yok ama yıllarca bir kadını sevmiş , yıllarca aile hayatı yaşamış gibi erkekleri KÖTÜLERİP KADINLARI ÖVÜYOR tek amacı takipçi ve PARA.. bunun için kadınlara YALAN hikayeler anlatıp duymak istedikleri YALANLARI döylüyor ve kadınları yalanlarla mutlu ediyor.. Yok erkeklere kötü davranacakmışsın aramayacakmışsın sormayacakmışsın hatta erkekleri görmezden gelecekmişsin ondan sonra ÇOK KIYMETLİ İNSAN , ÇOK DEĞERLİ KADIN oluyormuşsun :-) arkadaşşşşş sizler hangi tımarhaden hangi akıl hastanesinden kaçtınız? bu ülke nasıl bir ülke.. kims eistemediği yerde durmaz , düzgün aklı olan ahlaklı normal bir erkekte ASLA AMA ASLA butür saygısız sevgisiz davranışlar yapan abuk sabuk akıl hastası kadınlarla MUHATTAP olmaz, kazayla tanışrısada terkeden arkasına bile bakmadan kaçar ya da dinsiz imansız ahlaksız modern medeni şehir hayatı yaşayan günlükk kısa ilişki peşinde bir itt ise ozamanda sadece köprüyü geçene kadar bu duruma katlanır önce yağcılık boyacılık yapar sonra yatıp kalkıp terkeder ! %100 Garanti terkeder. Ne ekersen onu biçersin bu haytta , sen hiçbir çaban yokken bakmıyorsan ilgilenmiyosan sana düzgün bri erkeğin durup dururken gelmesini bekleyemezsin.. zorla gelip kadınlarla zorla tanışanlar sapııklardır , ve bunu her kadına yapıyorlar , senin ne özelliğin var? söyledim aşk sevgi pizza pide değildir, sen çaba gösterirsin bir adım atıp pizzacıyı pieciyi ararsın ve sana pizza pide getirir.. dururpdururken kapına pizza gelse yermisin? EVET Türk kadını yiyior hemde afiyetle yiyior , ohh ne güzel hazıra kondum aik sevgi ben uğraşmadan ayağıma geldi diyorlar.. kibir ukalalık şımarıklıık.. belki o pizza ZEHİRLİ , belki getiren HIRSIZ? ve genel öyledir %80 - %90 ! %10 düzgün bir erkek ise sen zaten onla ilgilenmedği n bakmadığın hiçbir çaban olmadığı için "bu kadın beni istemiyor, başkasını bulurum" der bakan bakar senden bir yeşil ışık bir çaban görmediği için döner arkasını çeker gider.. FAKAT akıl hastası ilişki uzmanlarına göre erkekler sapıık olmalı ve ZORLA sen bakmasanda ZORLA gelip senle ZORLA tanışmalıymış VAAAaay BEEEE ne dünya ! gerçek hayatta bunu yapan bir erkek bu ülkede başına bela alır polislik olur.. Kaç defa TVlerde gösterdiler , sevdiği kadının tanışmak için peşinden giden erkeğe sapıık tacizcii vs diyorlar bu ülkede ! bunu düzügn hiçbir erkek ARTIK yapmıyor yapmaz ülek bozuk arızalı sorunlu belalı.. ve eğer SEN bakmıyorsan belkide EVLİSİN? belki sözlüsün belkide sevdiğin başka biri var.. düzgün bir erkek bunu düşünür. Bu kadın benimle ilgilenmiyor demekki başkasını seviyor ya da benden hoşlanmadı beni sevmedi ki benle ilgilenmiyorder döner gider NORMALİ BU. ÖZET= sevmeye aşka çaban olsun

0
    1 Yorumla
    • _ipekk
      _ipekk
      +1 yıl

bazı söylediklerine çok katılıyorum ama sakin ol yani o kadar uzun ve sinirli yazmışsın ki bir süre sonra insanın kafası almıyor. sonuçta tüm kadınlar böyle değil ya, umarım bir gün karşına çıkar öyle olmayan biri.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Neden olmaz birincisi çok seçiciler karşı cinsin kolay kolay yüzüne bakmazlar ikincisi aşırı egoistler ben merkezli ve kendini beğenmiş oluyorlar nasıl olsa elimi sallasam 50 si düşüncesi olup keyfinden ödün vermezler nasıl olsa bana bakmayan erkek yok düşüncesindeler üçüncüsü zamanında yaşadığı bir olaydan ötürü olmuş olabilir ki en nefret ettiğim şey başkaları yüzünden her insanı aynı kefeye koyuyorlar düşünmüyordur. Şahsen ben 24 ünden sonra güzel kızlar ile konuşmayı bıraktım çünkü hiç şansım yok en azından çirkin kızlar şans verme ihtimali yüksek zaten evlilik konusunda çirkin kızların şansı kimsede yok

0
    0 Yorumla
  • Slim_Shadyy17
    Slim_Shadyy17 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Egosu fazladır önüne gelene yukardan bakıyordur

0
    23 Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Ön yargı..!

Yorumla
    • Slim_Shadyy17
      Slim_Shadyy17
      +1 yıl

Çoğu öyle

Yorumla
    • Slim_Shadyy17
      Slim_Shadyy17
      +1 yıl

Sende günde 50 erkekten mesaj alsan seninde ego tavan olur

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Gecmişteki acıları yüzünden güveni kalmamıştır

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

O kız zaten benim

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Bu benim sorunum

Yorumla
    • Slim_Shadyy17
      Slim_Shadyy17
      +1 yıl

Alla alla mesaj fırlat bana

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Neden?

Yorumla
    • Slim_Shadyy17
      Slim_Shadyy17
      +1 yıl

Kalbine çiçekler açtırmam lazım

Yorumla
    • Slim_Shadyy17
      Slim_Shadyy17
      +1 yıl

Yazamiyom sana xper yetmiyo

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Benimde xp yetmiyor

Yorumla
    • Slim_Shadyy17
      Slim_Shadyy17
      +1 yıl

Neyse az kaldı dört olunca yazcam sana beni bekle

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Peki

Yorumla
    • Slim_Shadyy17
      Slim_Shadyy17
      +1 yıl

İnsta var mı

Yorumla
    • Slim_Shadyy17
      Slim_Shadyy17
      +1 yıl

Telegram ya da

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Telegram var

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

@nejlakb

Yorumla
    • Slim_Shadyy17
      Slim_Shadyy17
      +1 yıl

Baktım çıkmıyor TG de

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Nejlakrb

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

İsim değiştirdim

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

KS uygulamasını sileceğim hesabı yani

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Nejlakrb telegram ismim

Yorumla
    • Slim_Shadyy17
      Slim_Shadyy17
      +1 yıl

Buldum yazdım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bebegim hep bende senin gibi dusunurdum once okucam sonra calisip parami kazancam aileme yardimci olcam derdim. Cok sukur iyi kotu okudum ve iyi kotu aileme maddi desteklerde bulundum ama gel gor ki 30uma yaklastim nerdeyse tum arkadaslarim evlenip cocuk yapti ama benim su an duzenli bi iliskim bile yok. Sosyal medyaya girince moralim bozuluyor herkes kocasiyla cocuguyla mutlu huzurlu yuvasini kurmus ben halen ailemle yasiyorum eve gec saatte gelemiyorum. O kadar doluyum ki bu konuda keske 20li yaslarinin ortasinda birini bulup evlenseydim diyorum en azindan bi yuva kurmus aileme muruvvetimi gostermis torun sahibi etmis olurdum. Simdi evlenecegim adaylar ya yasi cok fazla oluyor ya da evlenip ayrilmis oluyor. Allahim korusun kotu bi karar vermekten cok korkuyorum. Yani isin ozu bende cirkin bi kiz degilim heleki evlenen arkadaslarimin yaninda hem daha guzel hem daha kulturluyum ama her sey bununla bitmiyor. Bu devirde kezbanlar el ustunde tutuluyor. Oku is sahibi ol ama ask hayatinida bir kenara atma sonra benim gibi bin pisman olursun

1
    4 Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Keşke bunu yapabilsem mesleğim var zaten bay bayan kuaförü yüm Ama iş yeri acıyoruz ablam ile ortak kariyerim tamam ama aşktan korkar mı bir insan sevmekten değer vermekten korkar mı ben korkuyorum keşke evlensem biri cıksa karşıma direk evlensem ama o da yok :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İste bende ayniyim guven problemim var ve hep bunun acisini cektim. Su yasima kadar cevremden birsuru adilik gormesem bule duydum. İster istemez daha bilincli bi hale geldim. Simdi evlensem bile hep aldatilacam korkusuyla yasiyacagim. Cok kotu bir his gercekten

Yorumla
    • fikrimisöylicem
      fikrimisöylicem
      +1 yıl

Kendini arkadaşlarının yanında daha kültürlüyüm daha güzelim şeklinde ayrım yaptığın için ve bir erkeğe güvenmeden eril enerjini tavan yapan sadece kariyere odaklandığın için maalesef kaldın evde senin o Kezban dediğin kızlar senin algı biçimin ve böyle düşündüğün için hayat seni hep yalnızlıkla sınayacak geçmiş olsun

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

Yorumlara bakarken gördüm , aklında birsürü şey dönüyor ve erkeklerde arıza sorun hata arıyorsun kendine bakmadan , kimbilir senden NE SORUNLAR NE ARIZALAR VAR.. düzgün bir erkek seni seçmediyse sen onlara güven vermediğin ya da saygısız sevgisizi UKALA KİBİRLİ ŞIMARIK KENDİNİ BULUNMAZ HİNT KUMAŞI davrandığın içindir genelde. ya da sevmeye aşka hiçbir çaban yoktu ve karşındaki erkekleri köpek olarak gördün zorla onlar seni sevecek zorla onlar peşinde koşacak sandın ve YANILDIN. Etraf akıl hastası gay başında saç kalmamış dangalak kendini ilişli uzmanı sanan tımarhane kaçkınlarıyla dolu, onları dinleyip erkeklere abuk sabuk saygısız hareketler ve oyunlar yapıyorsan zaten enbaştan kaybediyorsundur. Erkekler butür oyunları yanlış saygısız davranışları kaldırmazlar sevmezler ve farkederler en azından düzgün ve aklı olanlar böyle yapar ama amacı kısa süreli lişki olan yatıp kalkıp terketme amacında olan erkeklere tripte atsan hakarette tsen şımarıklık saygısızlıkta yapapsan onlar onursuz grursuz şrefsiz itt oldukları için senle köprüyü geçene kadar sana tamam derler ama kadınların anlamadığı ve kafasını basmadığı esas nokta budur.. düzgün bir erkeğin onuru gururu varken , playboy yalancı sahtekar önüne gelenle yatan kalkan sırıtıp duran sürekli gülen gecehayatında akan bir erkeğin amacı ciddi olmadığuı için sana katlnacak yaptığın yanlış hareketlere yanlış demeyip seni dürekli pohpohlayıp mükemmelsin süpersin deyip sonunda tekmeyi basacaktır.. Saygılı ol , ahlaklı ol , karşındaki erkekle tanışmaya çaban olsun , sendebak ilgilen 1adım at vs

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

20

Cevap

40

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.

Güzel olmadığı içindir ya da çok seçicidir yani kriteri çok vardır. ya da a sosyal de olabilir ya da adım atmıyordur.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Güzel bir kız olarak cevap veriyorum 💅🏻. Olmadı kimse daha önce ve olsun da istemiyorum. Nedeni de benimm ilişkiye bakış açım bir çok insandan farklı ve hayatıma duygusal olarak birini almaktan önce hayatımda kendime yetebilecek maddi manevî gücü elde etmek amacım ve bu amacımı gerçekleştirmeden de kimseyi hayatıma almayı düşünmemem

5
    47 Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Bak bak kendinden tam emin 😊 Peki yaklaştın mı hedefine?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Biraz daha zamana ihtiyacım var. Önce iş sonra eş. Eş her zaman olabilir ama iş için geç kalamazsin kariyer çaba ister.

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Okul bitti mi? Ne okudun ya da?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Mühendislik henüz okuyorum ,

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Allah kolaylık versin. Eş işten çok daha önemli bunu unutma. Ama sıralamana ve bakış açına saygım var. Bunu yanını revize edersen tabi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Ben teşekkür ederim 😊

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Konuşmak ister miydin 😊 uyku kucağını açmış seni mi bekliyor yoksa 😊

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Peki 😞😞

Yorumla
    • SSvermiştim
      SSvermiştim
      +1 yıl

ileride pişman olacağını düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Neden pişman olacağımm

Yorumla
    • SSvermiştim
      SSvermiştim
      +1 yıl

kariyer iş peşinde koşan kadınlar 30 yaşına yaklaştıklarinda evlenemedikleri için bunalıma girebiliyorlar. cünkü annelik duyguları ağırlaşıyor anne olmak istiyorlar. 30dan sonra kadınların beğenilme oranı düsüyor. iş ve kariyer peşinde koşması gereken erkeklerdir. kadınların kendini bu konuda yıpratmasına gerek yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şair Özdemir Asaf'ın çok güzel bir sözü vardır "Bir kadının en tehlikeli zamanı, otuzundan sonrasıdır. Hem halâ genç ve güzeldir hem de bir aptal değildir artık." Ki hayat 30 dan sonra başlar diye düşünen kesimdenim. 30 yaş evet önemli bir yaş ama kişinin olgunluğa gerçek anlamda eriştiği artık konun aşktan çıkıp yol arkadaşlığı olduğunu anladığı yaştır. Annelik duygusuna gelecek olursam her kadın annelik duygusunu zaten taşır zaman zaman dediğiniz gibi ağır basar o zaman da evlenmek ve çoluk çocuğa karışmak ister ama bu yaş 30 değil kadının kendini anne olmaya hazır hissettiği yaştır. 35 yaşında olayım hazır olmadıktan sonra ne yapayım ki annelik basit bir şey değil. Kariyer konusuna gelecek olursak kariyer peşinde koşması gereken sadece erkek asla değil kim kendini nasıl bir hayatta görmek istiyorsa o hayat için çabalar bunun kadını erkeği olmaz. Yıpranmaksa yıpranırim ama o kariyeri elde ederim.

Yorumla
    • SSvermiştim
      SSvermiştim
      +1 yıl

kendinizi kandırmayın. bir kadının en tehlikeli yaşı 30dan sonrası değil. 35 yaşına gelip iş güç kariyer sahibi bir kadın oldun diyelim fakat 20 yaşındaki genç bi kızın senden daha fazla ilgi gördüğünü fark edince hayal kırıklığına uğrayacaksın. hiç gördün mü olgun bi iş adamının 35 yaşındaki bir kadınla evlendiğini. erkeklere sor bi bakalım olgun kadın isteyen kaç kişi. 20lik genç ve guzel kızları elde edemeyen erkekler diğer alternatif seçeneklere yönelirler. bi kadının en tehlikeli olduğu yaş 20li yaşlardır. haberlere bile çıkıyorlar görmüyo musun evli adamı boşatıp kendi evleniyor.

Yorumla
    • SSvermiştim
      SSvermiştim
      +1 yıl

bir kadının güce ihtiyacı yoktur. kadınların güzelliğe ihtiyacı var. bu yüzden güzellik salonları kadınlarla dolu. spor salonları erkeklerle dolu...

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Sen yaşlarla o yaşlara yüklenilecek misyonları karıştırıyorsun. Anne olmak evlenmek kendin olmaya engelmiş gibi. Ya da olduğunu sadece yaşta arıyorsun. Bunun bunlarla ne alakası var? Doğru zaman doğru adam. Mesele bitti. Ama doğru zamanda illa yaş illa işten sonra olmalı demek değil. Sen olgunlaşmayı bilirsen doğru zaman erken gelmiş olur senin için. Ve şunu unutma. O aptallık dediğin olmazsa insanlar evlenemezler. Evlilik için bir insana tamam demek için o heyacandan o %100 mantıktan uzak kalan duygulardan hepimize ihtiyaç var. Adım atarken prensiplerinin olması acele etmemek güzel ama bazı noktalarda abartmış gibisin bunu. Ev seçer gibi eş seçeceksin sanki mübarek 😊

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Soğuk oluyor böyle kızlar. Bayan mantık adeta. Bu kadın fıtratına çok yakışmıyor. Çoğu zarar duygunun ama bunun ortası yok mu? Ve esnek birine de pek benzemiyorsun. Katı çizgilerin var gibi. Şartlanmışlık hatta adeta.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

35 yaşına gelip ilgi görmek isteyeceğim ne malum belki ilerleyen dönemde hayatımin sonuna kadar evlenmek istemeyeceğim hayatıma birini almak istemeyeceğim daha şimdiden kesin yargılarla konuşmak ne kadar doğru. Her erkekte aynı değildir artık şu genelleme kafasından çıkmalıyız çünkü hep bı genelleme yapıyoruz emin olun 35 ine kadar kariyerine yatırım yapmış bir kadını beğenen bir hemcinsiniz vardır olacaktır. her insanın bir hayat planı vardır ve benim hayat planım bu emin olun bu hayat planına sahip bir çok hemcinsim , hemcinsiniz vardır. Ben istemedikten sonra şu yaş bu yaş mevzusunun pek bir önemi kalmaz bunu ifade etmek istiyorum. Hayatımda birini istemiyorum çünkü kendimi buna hazır hissetmiyorum ve hayattimda öncelik verdiğim durum farklı tüm mevzu bu

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Saygı duyuyorum ne diyelim. Aykırı düşündüğünü bil ama hemde fazlasıyla 😂 Bir lise aşkı bile sende bu sertliği kırarmışta bakma 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anne olmak evlenmek beni engeller diye düşünmüyorum bu tür bı düşünceye sahip olduğumu da belirtmedim. hatta seçtiğimiz insan çoğu zaman bizim her konuda en büyük destekçimiz olur bizi 1 derecesinden 10 derecesine çıkarır belkide tam tersi bunu hayat belirler. Bı yerden sonra bende buna müdahale edemem ne olacaksa olur. ama şu an hayatım hakkında her şeye karar verebilecek yaşta ve olgunlukta olduğum için kariyerime öncelik vermek istiyorum. Ben aptallık demiyorum aptal farklı aptallık farklı , ki sözdekj aptallık evlilikle şunla bunla ilgili değil" aptal değildir artık" kastıni nasıl değerlendiriyorsunuz bilemiyorum ama bizim okuduğumuzda aklımıza direk gelen durumdan bahsetmiyor. Ve evet esnek biri değilimdir arada bayan mantık olduğumu da düşünmüyor değilim :)

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

😂😂😂

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Bu kadar kariyer vurgusundan sonra profesör olmanı bekliyoruz 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ayrıca kadınin neden güce ihtiyacı yokmuş gücün güzelliğin cinsiyeti olmaz. Güçte fizikselle sınırlı değildir. biz sadece güzelliğimizle fark edilmesi gereken insanlar değiliz. İnsan sadece güzelliği ile veya gücü ile fark edilmesi gereken bı varlık değildir. Güç ve güzellik gibi kavramlar cinsiyetle sınırlı ve ona özel değildir insana ozeldir. Kadında erkekte insan olduğuna göre hepimize özeldir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne yapalım âşık olmadık belki de evrenin bir bildiği vardır 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bakalım nasip kısmet neden olmayalım bı profesör neyimiz eksik

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

:) :) Allahın de bari

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Bölüm tam ne?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Makine

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Zor bölüm cidden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Her şeyin bı zorluğu vardır muhakkak

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Öyle :)

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Konuşmak isterim de kaçıyorsun işte bayan gizli 😊

Yorumla
    • SSvermiştim
      SSvermiştim
      +1 yıl

sen kendin bilirsin ben hayatın gerçeklerini söyledim. pişman olacak olan sensin. kariyer bir kadını çekici yapmaz ki. senin kariyerinin olması hic bir erkeğin umrunda değil.

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

İşine gelmeyince nasılda susuyor 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sabahtandir neyden bahsediyoruzz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben kariyerimi bı erkek için yapmıyorum ki kendim için yapıyorum.

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Onu bununla karıştırma ama 😂 Konuşmak başka bir şey 🙂 Onu bile başka yere çekiyorsun 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sabahtandir neyden bahsediyoruzz 'u kriminal kalp adlı kullanıcıya yazdım

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Yorum bile Arap saçına döndü 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ssvermistim kullanıcı adlı beyefendi, teşekkür ederim düşünceleriniz için ve tavsiyeleriniz için bu teşekküru gerçekten içten ve samimi bir şekilde ediyorum. İlerleyen zaman muhakkak ki doğruyu yanlışı gösterecektir bana bende bı yerden sonra zamanın gösterdiği doğruyu seçeveğimdir. şu an düşüncelerim bu şekilde ama bunlar belki değişecektir belki değişmeyecektir. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Her şeyin hayırlısıni dilemek en doğrusu olacaktır her zaman için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kriminal kalp kullanıcı adlı beyefendi sizee de yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Ve önceki yorumumdakileri aynen size de iletmek istiyorum

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Peki bizlerde sana teşekkür ederiz o halde. 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

:)

Yorumla
    • SSvermiştim
      SSvermiştim
      +1 yıl

rica ediyorum. hayatta başarılar dilerim sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

teşekkür ediyorum

Yorumla
    • _Burak63
      _Burak63
      +1 yıl

yorumların bir kısmını okudum Allah san yardım etsin kızım. seni5 sene sonr ağlayan biri olarak görüyorum haberin olsun.

Yorumla
    • pistantrofobist
      pistantrofobist
      +1 yıl

30 dan sonraya kalırsan zorlaşır evlenmen

Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Çünkü olsun diye olsun istemiyordur. Kendi için doğru olanı beklemeyi tercih etmiştir

2
    0 Yorumla
  • Butterflythelittle
    Butterflythelittle Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Güven sorunu vardır. En çok yara bırakanlar en değer verdiklerimizdir ve ondan sonra bunu yapmamayı öğreniriz. Benim için bu en azından

3
    2 Yorumla
    • Zevkli_Temas
      Zevkli_Temas
      +1 yıl

@Butterflythelittle en güzel açıklayıcı görüş senden gelmiş 😊👍
      Kesinlikle katılıyorum sana 😎👍

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Benim olayım da bu işte teşekkür ederim doğru bir yorum hemde sonuna kadar benim hayatımın özeti

Yorumla
  • executor10
    executor10 Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Güzel bir kızın neden sevgilisi olmaması pek çok farklı faktöre bağlı olabilir ve genel bir açıklama yapmak zor

1
    0 Yorumla
  • Saturnwomen
    Saturnwomen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Banada bunu çok soruyorlar güzel kızsın neden sevgilin yok diye 😅

2
    2 Yorumla
    • necdko
      necdko
      +1 yıl

E neden işte onu sormuş 😂 cevaplaması gereken sensin

Yorumla
    • Saturnwomen
      Saturnwomen
      +1 yıl

@necdko hahaha bazen olmayınca olmuyor bunun net bir cevabi yok

Yorumla
  • Paradigman
    Paradigman Takip Et
    Bilge Yaş: 46 , eic 102%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.

Güzel olunca sevgilisi olması gerekiyorsa çirkin olunca sevgilisi olmaması lazım. Her iki önerme de yanlış. Dolayısı ile bu soru yanlış. Sevgilinin olmaması güzellik ya da çirkinlikle açıklanamaz.

0
    0 Yorumla
  • geenager
    geenager Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 84%
    +1 yıl

Hayal kurmuştur ama hayalleri bir bir yıkılmıştır Canı çok yanmıştır artık dayanacak gücü kalmamıştır bir daha yıpranmak, acı çekmek istemiyordur yeniden kalbini açıp incinmeyi göze alamıyordur

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
    • Nerede nasıl davranacağını bilmez.
    • Yabanidir
    • Uyumsuzdur
    • Çok utangaçtır
    0
    1 Yorumla
    • Wecna
      Wecna
      +1 yıl

+ Zebanidir 😻

Yorumla
  • Tk1923
    Tk1923 Takip Et
    Yoda Yaş: 51 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı.

Çünkü güzel kadınlar herkesi kendilerine layık görmezler beyaz atlı bir prens beklerler kusursuz ve onu masal dünyasında yaşatacak

0
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Normal ya çok öyle. Kız istemiyordur, utsmgaçtır vs bir de karşı taraf çok güzel diye yansşmıyordur. Bu kız bana bakmaz diyordur.

0
    0 Yorumla
  • cafecrown
    cafecrown Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Soğuk duruyordur, ya da egoludur. Karakter olayıda var ama netice de kendi gibi bulabilir o yüzden bir kriter gibi sayamam :)

0
    0 Yorumla
  • corapci4242
    corapci4242 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.

Yaparsan olur tatlm gerçekten güzelsen insanlar sana pek yanaşmayabilir bu bana bakmaz diyerek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

İstemiyordur, korkutuyordur, bana bakmaz diyolardir

1
    0 Yorumla
  • Legalpainn
    Legalpainn Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

İnsan gibi biri denk gelmediği içindir bence.

1
    0 Yorumla
  • evlimutsus
    evlimutsus Takip Et
    Bilge Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl

Erkekler güzel kıza açılmaktan çekiniyorlar red edilme korkusundan dolayı

0
    0 Yorumla
  • strongmen0
    strongmen0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Türkiye şartlarında çoğunlukla egodan dolayı çoğu kendini güzel zanneden kız böyledir::))

0
    0 Yorumla
  • esmerimbiciiim
    esmerimbiciiim Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Her güzel kizin sevgilisi yok
    Bazen yalnizlik da iyidir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

gelinen zamanda sevgili anlayışının neler olduğuna bakılırsa ya doğru erkeği bulamamışın seni bulan olmamıştır ya da bazı şeylere hazır değilsindir

0
    4 Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Allah nasip etsin bana ama benim gözüm korktu sanırıö

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

nasip derken bazı şeyleri sınırlara dayalı yaşanan bir sevgili arzusumu

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Hayır anlattım hesabımda nedenini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hesabınıda nedeninide bilemem ama bazen biz insanlar farklı arzular taşıyıp verilecekle yetinecek birilerini arzulayabiliriz özellikle bir kız için geçerli bazı durumlar

Yorumla
  • Melisanormst
    Melisanormst Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Bende kendimi beğeniyorum ama sevgilim olmuyor kimseyle buluşmak istemiyorum en uzun flortum bile 6 gün bazen senin elinde olmuyor ya da net bende hata var ki olmuyor diye düşünüyorum

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Utangaçtır veya psikolojisi bozuk olabilir, ailesi çok baskıcı olabilir benim ailem gibi

1
    2 Yorumla
    • Zevkli_Temas
      Zevkli_Temas
      +1 yıl

Sende mi güzel olmana rağmen yalnızsın ailen yüzünden 🤔

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Zevkli_Temas güzel olduğumu düşünüyorum ve hep öyle derler bana. Ama ailem çok baskıcı ve her açıdan sorunlu bir ailem var bu yüzden içime kapanigim. Sevgiliyi falan yasakladılar bana zaten bana yasak.

Yorumla
  • OnurYurt16
    OnurYurt16 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Kesin sevgilisi vardır dediğimiz için olabilir 🥹

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tanışmak isterim eğer sen de istersen ne dersin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadınlar hiçbir erkeği sevmez. Güzel bir kızın da alternatifi çoktur ondan istemez.

0
    0 Yorumla
  • geçmişiolmayanadam
    geçmişiolmayanadam Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Bu kız güzel buna yazan eden çoktur diyip kimse yanaşmaz genelde

0
    0 Yorumla
  • ThisİsOnly
    ThisİsOnly Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl

Terkedilmiştir

3
    0 Yorumla
  • omer_r
    omer_r Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Güven önemli olduğu için bence

1
    0 Yorumla
  • X_ruh
    X_ruh Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Yakışıklı prensini bulamamıştır henüz

1
    0 Yorumla
  • Honeeey
    Honeeey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Güzeller havalı olur kimseyi beğenmezler ondan dir ,

0
    0 Yorumla
  • Ferhatçelik35
    Ferhatçelik35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

Aynısı güzel yürekli adamların değilde başıboş ve sytr gençlerin sevgisi olması gibidir.

0
    0 Yorumla
  • Lafebesi12
    Lafebesi12 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 36%
    +1 yıl

Neden ilişkiden korkuyorsun?

0
    4 Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Gecmişte yaşadıgım bir ilişki yüzünden

Yorumla
    • Lafebesi12
      Lafebesi12
      +1 yıl

Bunun üzerinden geldiğin anda ilişkilerin yoluna girecek

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Yalnızlık belki de kaderimdir deyip önüme bakacagım artık

Yorumla
    • Lafebesi12
      Lafebesi12
      +1 yıl

Doğrusu bu mudur, yoksa geriye dönüp, bu ilişkide sorun bende değildi yi kabul edip yoluna devam etmek mi?

Yorumla
  • Parçalayıcı
    Parçalayıcı Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Korunuyor olduğu için

0
    0 Yorumla
  • EskiBirYoda
    EskiBirYoda Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Hevesi kırılmıştır üst üste

0
    0 Yorumla
  • Ahmetbüyükbaş
    Ahmetbüyükbaş Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.

Tam olarak gerçek seven karşınamçıkmadığı için

0
    0 Yorumla
  • Lordseyfo
    Lordseyfo Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Kafa dengi yok diye

0
    0 Yorumla
  • ageof2
    ageof2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bana bakmaz derler işte gel sevgili olalım jsns

0
    0 Yorumla
  • fikrimisöylicem
    fikrimisöylicem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 86%
    +1 yıl

Travmaları vardır

0
    0 Yorumla
  • UcanCereyanKablosu
    UcanCereyanKablosu Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 55%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı.

Heyecan uyandıracak birisi olmamıştır.

0
    0 Yorumla
  • paranox_s
    paranox_s Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 98%
    +1 yıl

güzel olduğu için seçicidir

0
    0 Yorumla
  • BoşdünyanınBoşişleri
    BoşdünyanınBoşişleri Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 98%
    +1 yıl

demek ki itici bir tarafı var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bir darbe yemiştir

0
    1 Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Ağır bir darbe..!

Yorumla
  • tugcenur705
    tugcenur705 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Kader kısmet bu işler

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Güzel kızzzz güzel kızzzz var burada 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

O bilir bu soruyu ama

0
    0 Yorumla
  • respectemir
    respectemir Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.

Beni tanımadığı içindir

0
    0 Yorumla
  • ozgurolmakask
    ozgurolmakask Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Neden neden bu kiz yalniz

0
    12 Yorumla
    • ozgurolmakask
      ozgurolmakask
      +1 yıl

Bende yalnızım bu arada

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Yalnızlık alışkanlık yaptı bende

Yorumla
    • ozgurolmakask
      ozgurolmakask
      +1 yıl

Sanal da kabul bende

Yorumla
    • ozgurolmakask
      ozgurolmakask
      +1 yıl

Huhu

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Nasıl anlamadım

Yorumla
    • ozgurolmakask
      ozgurolmakask
      +1 yıl

Sanal sohbet edelim mi diyorum

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

XP seviyem dm atamıyor sen de xp 1 de sin

Yorumla
    • ozgurolmakask
      ozgurolmakask
      +1 yıl

Çözümvar

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Nasıl

Yorumla
    • ozgurolmakask
      ozgurolmakask
      +1 yıl

laleli58j

Yorumla
    • ozgurolmakask
      ozgurolmakask
      +1 yıl

Instg

Yorumla
    • alanurkandemir
      alanurkandemir
      +1 yıl

Bu nedir

Yorumla
  • Sinirliyimgerginim
    Sinirliyimgerginim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

Karakteri bozuktur

1
    0 Yorumla
  • Şehireski_26
    Şehireski_26 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24
    +1 yıl

Her şeyin bir zamanı var

0
    0 Yorumla
  • Anki06
    Anki06 Takip Et
    Yoda Yaş: 54
    +1 yıl

Erkek korkusundan

0
    0 Yorumla
  • Tendenönceruh
    Tendenönceruh Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Tercihi öyledir

0
    0 Yorumla
  • TꪊƝiȿ10
    TꪊƝiȿ10 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Kısmet

0
    0 Yorumla
  • Nes2mvarhayattta
    Nes2mvarhayattta Takip Et
    Xper 7 Yaş: 103 , eic 91%
    +1 yıl

Guzel olmadigi icin

0
    0 Yorumla
  • Tudor010101
    Tudor010101 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

Atari vardır ondan

0
    0 Yorumla
  • Zevkli_Temas
    Zevkli_Temas Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

Secicidir

0
    0 Yorumla
  • AtınıArayanKovboy
    AtınıArayanKovboy Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 54%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.

Sen misin o

0
    0 Yorumla
  • Herhangibiri20
    Herhangibiri20 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Belki de düşündüğü kadar güzel değildir

0
    0 Yorumla
  • GentlemanBoyss
    GentlemanBoyss Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Guzel oldugu için

0
    0 Yorumla
  • Tanrininkussy
    Tanrininkussy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Güzel olduğu icin

1
    0 Yorumla
  • Düşünen__Genç
    Düşünen__Genç Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Kader kısmet 🥰🥰

0
    0 Yorumla
  • Wecna
    Wecna Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Çünkü bacım

0
    4 Yorumla
    • Wecna
      Wecna
      +1 yıl

LAN ÇÜNKÜ bacım YAZDIM

Yorumla
    • Wecna
      Wecna
      +1 yıl

LAAAAN

Yorumla
    • Wecna
      Wecna
      +1 yıl

bacım

Yorumla
    • Wecna
      Wecna
      +1 yıl

BACİMİ SİKEYİM

Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Güzel bir kızın neden sevgilisi olmaz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Güzel bir kızın neden sevgilisi olmaz ? 31 cevap verildi
Çok güzel bir kızın neden sevgilisi olmaz? 138 cevap verildi
Güzel kızın neden sevgilisi olmaz? 14 cevap verildi
Güzel kızın neden sevgilisi olmaz? 11 cevap verildi
Güzel bi kızın neden sevgilisi olmaz? 18 cevap verildi
Güzel bi kızın neden sevgilisi olmaz? 28 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gün içerisinde tatlı krizleriniz ne zaman tutuyor, nasıl bastırıyorsunuz?
  • 65 yaşında ki sevgilim bana evlilik teklifi yaptı sizce kabul etmeliyim?
  • Biraz abarttım galiba ben şimdi bunları nasıl günlere paylaştırıcam?
  • Sevgiliye yiyecek hazırlamak fazla mı romantikleştiriliyor?
  • Film izlemek sevgiliye yazmamak için geçerli bir bahane midir?
  • İlk buluşmada bekleten biriyle ikinci buluşmayı yapar mısınız?
  • Haketmediğin o sözleri unutabildin mi?
  • Hiç arkadaşı olmayan biriyle sevgili olur musunuz?
  • Flört etme yeteneğin nasıl?
  • Soğuk görünen insanlar aslında daha mı duygusaldır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨