Sizin için tahammül sınırlarını genişletiyor ise gerçekten seviyordur.. hatırını gözeten kadını kaybetmeyin...

Sizin için tahammül sınırlarını genişletiyor ise gerçekten seviyordur.. hatırını gözeten kadını kaybetmeyin...

Bence bir kadın gerçekten seviyorsa kalpten sever yani kolay kolay vaz geçmez ve hataları kolay affetmez çünkü sevdiği değer verdiği kişi bir hata yaparsa o buna çok ağır gelir yani kalbi kırılır ve kalbi kırılmış bir kadın da kimseyi affetmezdi hızlı bir şekilde. severse ağlar ve acılarını içine atar sürekli. Ayrıca seven kadın Sevdiği kişiye karşı empati duyar, onun duygusal ihtiyaçlarını anlar ve onunla birlikte olmanın keyfini çıkartır yani onunlayken çok mutlu olur.
Bir kadın eğer diyalog kurmaya çalışıyorsa susmak yerine iletişim kurmayı deniyorsa değer veriyordur, susan kadından korkmak lazım. Bir kadın gözlerimizin içine bakıyorsa zaten seviyordur, böylesini bulmak da zor bulanlar değerini bilsin.
Bir kadın nelerden vazgeçiyor, sana baktığında gözleri nasıl parlıyor ve hele ki yaralarını gösteriyorsa gerçekten sevmiştir. İlki aklın, sonraki kalbin sonra ki de ruhun delili.
Biz erkekler bazen çok aptalız. Böyle seven kadını kaybettim.
Neden kaybettin? Yapmam gereken neyi yapmadın?
Anlatmaya gelince çok kısa maalesef 'Olmadı'.
seversem ona herkesten farklı davranırım benim sevdiğimi karşımdakinin anlamama imkanı yok hani bir söz var ya ; ‘beni benden öğren , herkese aynı değilim!’
Cevap
4Cevap
Üstüne düşüyorsa, ilişkisini sahipleniyorsa, özlediğini belli ediyorsa, gelecek hayallerine dahil ediyorsa, susmuyorsa seviyordur o kadın.
İlişkiyi sahipleniyor ve mücadele ediyorsa..
Çok basit, bakış. Seven sevdiğine öyle bir bakar ki kim görse anlar kalbiyle gördüğünü ~ ℳ
@merakettimmiste soruyu okuyunca o söz aklıma gelmişti..♥️
hangi söz kız 🙄
Şu aşağıdakiii yazdığın kız..🤦♀️
he tamam bende başka söz mü vardı ki dedim 🥺
Romantizmimizi hiç ettin..😂😂
ama hastayım ya ondan kafam basmadı hemen 🥺
Çok geçmiş olsun canım.. 🥺
sağolasın cancağızım 🥺
Çoğu sahtekar 🙄
Erkekler kadar olunmaz
Seb biliyorsan öyledir
Ben değil dünya biliyor 😬