Seven kadın seni her zaman düşünür sana bisey olucak diye ödü kopar senle çok kavga eder bazen konuşmadığn zaman trip gibi bisey atar ama aslında çok konuşmak istediğindendir sana bakınca gözleri parlar senin icin bahanne değil her zaman müsait zaman yaratır zor olsa bile göze alır seven kadın..
Neyse yazayım. Seven kadın elbette kendi işini kendi yapar ama ara sıra sevdiği adama fikir danışıp onun da fikrini almak ister, mesela önceden çok mantıklı olan bir kadın sevdiği adamın yanında saçmalayabilir ya da duygularıyla hareket edebilir, gözlerinin içi parlar ona bakarken hem biraz çekinir hem de buna karşı koymaya çalışır, mesela normalde çok konuşkan değilse onun yanında dili çözülür ya da tam tersi konuşamaz bir türlü ya değişken yani ama şunu söyleyebilirim. Normalde bir erkekle konuştuğu gibi değildir buradan kendini ele verir zaten küçük küçük sinyaller verir karşı taraf okuyabilirse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlgisi, kıskançlığı, olmadık şeylere sinirlenmesi
Genel olarak kıskançlık
Seven kadın seni her zaman düşünür sana bisey olucak diye ödü kopar senle çok kavga eder bazen konuşmadığn zaman trip gibi bisey atar ama aslında çok konuşmak istediğindendir sana bakınca gözleri parlar senin icin bahanne değil her zaman müsait zaman yaratır zor olsa bile göze alır seven kadın..
Unuttum taş kalbim bundan sonra zor sever sısbdusbdhsh hatırlamıyorum nasıl seviliyordu
Neyse yazayım. Seven kadın elbette kendi işini kendi yapar ama ara sıra sevdiği adama fikir danışıp onun da fikrini almak ister, mesela önceden çok mantıklı olan bir kadın sevdiği adamın yanında saçmalayabilir ya da duygularıyla hareket edebilir, gözlerinin içi parlar ona bakarken hem biraz çekinir hem de buna karşı koymaya çalışır, mesela normalde çok konuşkan değilse onun yanında dili çözülür ya da tam tersi konuşamaz bir türlü ya değişken yani ama şunu söyleyebilirim. Normalde bir erkekle konuştuğu gibi değildir buradan kendini ele verir zaten küçük küçük sinyaller verir karşı taraf okuyabilirse
Bir de sevdiği adam için kek kurabiye gibi şeyler yapar bir kere de olsa yapar yani 😂
Sonuncusu müko :D
Ben yapmıştım bir kere kurabiye :') ama değmedi be kardeşim bir süre kimseye kurabiye yok 😂😂
Hayırlısı olsun reis umarım değen birini bulursun sdsdsd
Ona bakarken gözünün içi gülüyorsa sürekli sevdiği adamdan bahsediyorsa aşıktır ona
Tecrübeli arkadaşlar buraya ben bir dal Xper aldım kaçtım
Benimle konusurken gözlerinin içinin güldüğünü gördüğüm an anlamıştım.
Anlamama ihtimali yok ki kişinin 🤷 görmemek için kör olması lazım...
6 yorum var herhangi bir detay verebilen olmadı lskjsd
Yani bu herkeste farklı olur ama herkeste olacak olan seni senden çok düşünür. Seven bir kadının sevdiğini düşünmeme ihtimali yok.
Kadınlara güvenme bu devirde hepsi aldatıcı erkeklerde zaten ahlaksız kadın seviyor seni kastetmedim bu arada
Fazlaca hassaslaşmak bence.. Her konuda..
Hiç gerçekten birini sevmedim
Sevdiği adam yerine ölür ömrünü verir
Bilmem hiç kadın arkadaşım olmadı
Kaybetmekten koruması kıskanması
anne gibi davranıyorsa