Karşı cins argo konuşuyorsa sizin hayatınıza girebilir mi? 😃

Evet direk soğurum ben çünkü argo sevmiyorum ve gereksiz buluyorum birde erkeklerin kullandığı kelimeleri küfürleri etmesi de ayrı itici oluyor. bu yüzden de ben nazik konuşmasını isterdim kesinlikle. kaba kelimeler kimseye yakışmıyor zaten
Cevap
6Cevap
Argo konuşmak bana yer yer acayip samimi geliyor. Olabilir, olamaz edemez diyemem. Ben de yeri geliyor küfürlü, argo konuşuyorum
Sen argo değil, kargo konuşuyorsun 😂
Sensin kargo 😒 sataşma sana küfür ederim djdj
Sen anca ağlarsın 😂😂
Gülerken mi? Oluyor öyle 😒
Kadın dediğin çiçek gibi naif olmalı. Küfür eden, argo konuşan birinden hoşlansam. Amcaoğlundan hoşlanırdım.
Kadınların yanında hepsi konuşmasa da geneli argo konuşuyor..
Argo konuşmak hiç bana göre şeyler değil.. Bence her yerde herkesin yanında da konuşulmaması gerekir..
Eğer yer, durum gözetmeksizin argo konuşuyorsa rahatsız edici olur. Ama günlük yaşantıda olabiliyor, ki bazen daha samimiyet göstergesi haline geliyor anlık.
Kişiye göre değişir
https://www.youtube.com/embed/iHB0NsShcNsŞöyle bi kızla karşılaştım bi ara kendi küfür ediyor arkadaşının yanında ama ben ettiğim zaman ne kadar ayıp diyordu 😂
Sürekli argo konuşan insanlar bana itici geliyor.
Arada sovebilir sıkıntı değil bende sovuyorum çünkü ndndndm hatta samimi bulurum ama her konuşmada argo hoş değil
Bende argo konusuyorum ama bi dozu olmali sohbette olabilir ama şahsiyete söylenince agar gelebiliyo
Argo candır. Tabi harbiden argo biliyorsa 🤔
Samimiyet doğallık kültürdür
Karşı cinsi bırak sinirlendiğimde ben kendim argo konuşuyorum kendimden korkuyorum
Argo neyse de küfür varsa muhattap olmam
Yerli yersiz edenlere ayar oluyorum..🤨
Yani bana 😃
Sana son zamanlarda fazla ayar oluyorum zaten..😅
Ben de sana ayar oluyorum ama 28 ayar 😃
Ayarlarını sıfırlatma..🙄😅
Argo dan kasıt küfürse olmamalı
Azı zarar fazlası karar
Pardon sevmem olmaz
Yerine göreyse olur..
Olur ama aşırısı değil.
Benimle terbiyeli konuşmalı