Ne yapmaya calışıyor bu erkekler neden böyle zor neden bukadar zor her şey kafam çok karışık? Ya hoşlanıyormu hoşlanmıyormu?

Yanaslında baya o cabalaadı bana gösterdi ilgisini bakmalarla iltifatlarla falan sonra ben hayatında birisi olduğunu öğrendim ve hemen uzaklaştım aramızda zaten bir şey olmadı flört gibi birşeydi iş yerinde sokra malum iş hayatı olduğu için ben öyle sert yapamam merhabalığımız sohbetimiz normaş devam ediyor ama hani bana iltifat falan etmiyor eskisi gibi herşeyi kesti ama o gözlerini cekemiyor üzerimden bugün geldi ben birisiyle sohbet ediyordum fark ediyorum kıskanıyor geldi bana benimle göz göze geldik o an ne nasıl oldu anlamadım ben gülümsüyordum zaten o diğer arkadaş komik bişey diyordu ve o geldi birbirimizde kilitli kaldık gözlerle hemde gülümsedik böyle sonra o bana sen gülümce hayra alamet değil dedi ve bana cak yaptı eliyle ve gitti daha sonra aradan 3 dk sonra yine bize bakmıyormuş giib yapıp yanımızdan geçti şimdi bu napıyor benden ne istiyor neden acık acık konuşmuyor ben anlamıyorum anlatsın bana acık acık kafasındakini ne istedigini neden bunu yapamıyor?

Ne yapmaya calışıyor bu erkekler neden böyle zor neden bukadar zor her şey kafam çok karışık? Ya hoşlanıyormu hoşlanmıyormu?