Sevgilim kızımız olursa eski sevgilisinin adını koyacak ne yapmalıyım?

Şimdi ben sevgilimin instagram hesabindan engelledikleri kişilere baktım sonra Melisa adında bir kız buldum ve kız evlenmiş. Sonra reels videoları izlerken M harfli bir videoyla karşılastim ve sevgilimin bu videoyu beğendiğini gördüm sevgilimin ismide M ile başlıyor ondan dolayı olabilir dedim. Geçiştirdim. Ama aklıma takıldı bende bi taktik denedim. Sevgilime dedimki canım K harfiyle isim söyle bana dedim. Alfabeye göre gitmiş gibi yaptım. Niye yapıyoruz bunu dedi bende ilerde kızımız olursa adını ne koyacagimiza karar veriyorum dedim. Sonra M harfine geldi sıra, sordum isim söyle, ilk başta medine dedi. Yok olmaz dedim , sonra Merve dedi olmaz dedim. ozaman Melisa olsun dedi. Bende güzel gibi dedim Ama mervede güzel dedim. Seçim yap dedim. Merve mi Melisa mi dedim. Hiç düşünmeden Melisa dedi. Şimdi ben ne yapicam o kızı tanımıyorum ama tahminen eskiden aralarinda bir şey olmuş belli. Benim bunu sevgilimjn yüzüne nasıl söylemem gerekiyor nasıl onun ağzından öğrenmem gerekiyor ya da nasıl açıklamasıni yaptırmam gerektiyor lutfen acil yardım!!!
Sevgilim kızımız olursa eski sevgilisinin adını koyacak ne yapmalıyım?