Sevgilinizin size hangisini alması sizi daha mutlu eder?

Çiçek
Ayıcık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilinizin size hangisini alması sizi daha mutlu eder?

Bence fark etmez yani kişiye göre değişir bazı kadınlar çiçek sever bazı kadınlar da oyuncak ayı sever bazı kadınlar gerçek ayıları sever maalesef :D
Cevap
12Cevap
İkisini de alırdım - böylece çiçeklerin ölmesini izlerken sarılabileceğim bir şey olur.
Kendimi bir kadın yerine koyuyorum... Çiçek 3 gün sonra solacak, ama ayıcık benim için başka işe yarayabilir 😉😂
ayıcık çok çocukça geliyor valla ayı mayı istemezdim ben çiçek hoş ve zarif
Ay imkanı varsa ayıcık tabii ki ama çiçek de güzel olur sonuçta ondan geliyor :)
Sevgilim yok açıldım hep red yedim tipsiz olduğum için ömür boyuda olması imkansız
Bakımlı ve özenli ol. Bir de kızları etkilemeyi öğren yeterli.
Bakımlı olsam ne olacak 178 boyum var tip kötü kızlar hep red ediyor bakım yapmaya giyinise tonlarca para harcadım benim ortamimdaki yakışıklı adam hiçbir şey yapmadan bütün kızları götürdü ben herşeyi yapsamda hep red yedim
Kısa degilsin ki ortalamasın?
185 e uzun değil diyen kız dolu ortalık ayrıca boyum ortalama bile olsa tip yok burnum Antep patlıcanı gibi kızlar beni anca arkadaşı olarak görüp yakışıklı erkekleri anlatıyor
Karakterinle etkilemeyi deneyebilirsin. Bu dunyada sadece yakisiklilar ya da zenginler kıza ulasmiyor.
Karakterim iyi diyorlar zaten kızlar ama sevgili olmuyorlar. kimse. cekici bulmadıgi biriyle sevgili olmaz karakteri çok iyi olsa bile
Dumduz iyi kalpli olman yetmez cunku. Dedelerimiz ninelerimiz de iyi kalpli ama tutku veriyorlar mi? Ya da heyecan? Demek ki eril dengeyi tutturamiyorsun
Eril denge neymiş peki anlat bileyim
24 yaşına geldim hiç olmadı senin ve sevgilinin bile bir sürü manitasi olmuştur ben hala 1 tane bile değil
Daha erkeksi davranıslar diyebilirim.
Maskulen bir görünüş yoksa olmuyor işte olsa 24 yaşına kadar olurdu senin sevgilin tipi iyi uzun boylu senin gibi bir kızla sevgili olmuş bana senin yaşındakiler sadece abi gözüyle bakıyor
Sen de daha az bakımlı biriyle ol o zaman? Hic mi dunyada seninle olacak bir kız yoktur yani? Cidden uğrasmamak icin kızları suçluyorsunuz 🙂 Iyi aksamlar
Benim çıkma teklif ettiğim kızları görsen yok artık dersin hepsi genelde kilolu sivilceli tiplerdi. Bir tanesi beni kimse sevmiyor intihar edicem diyordu ben 3 kere çıkma teklif ettim red etti hep o bile yakışıkli istiyor güzel kızlara zaten çıkma teklif etmem çirkin kabul etmiyor daha
Bu garip işte..
Istisnaya denk gelmişsin demek ki.
6 kıza açıldım hep red yedim bundan sonrada olmaz zaten yaşım gelmiş 24 e tipsizlik yüzünden yalnızlik kaderim olmuş ilerde zaten kadınlar diyecek bana senin hiç sevgilin olmamış sorunlusun tecrübesizsin diye dahada ezecekler
Her kadın tecrübeli istemiyor bile. Üstelik okuyup arastirarak da öğrenebilirsin.
Her kadın tecrübeli ister yorumları tek tek okudum burada sorup. Keşke şu an ölsem de şu işkence bitse
Alakası yok bu arada. Erkekler kadın için emek harcamamanin bahanesi olarak "tecrübesizim" kelimesini kullandıgından bu algı var. Ama bakir erkek isteyen kadinda çok. Iyi aksamlar, umudunu yitirme.
Ben yine avuntu mu aldım gidiyorum sanada iyi geceler
İkisi birden olsa çok hoş olur
aycıkkkkkkkk kalp kalp kalp
Daha anlamlı şeyler bulunabilir.
Direk para vermek kanka 😊
tanga almak, kond0m almak bence
Bu soruya bu görüş...
o da hediye o da hediye kankam
mastürbasyon için ayı
Ayıya da o gözle bakıyorsan camdan atla
yapan sizsiznz
hmcnslern diyor