Şimdi buket alınsa solar saksıda alınsa abez kaçar.
O yüzden en romantiği hamburgerli ya da yenilebilir çiçek olanı hele ki aç bir insansa en romantiği o olur.
Yanına soslarda koyarsan Master romantik olunur bence ama sen beni yinede dinleme sonu kötüde olabilir. 😊20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Buket almak bence. Saksı yüklenmek istemediği bi çiçek bakma sorumluluğunu emrivaki yüklemek demek.
00 Yorumla
+1 yılSaksıda almak daha romantik ve güzel olur ona kendim bakar büyütürüm buket günden güne solup kupkuru olacak ama o her gün yeniden çiçek açacak daha romantik 😊🌺🌺
10 Yorumla
Bilmiyorum bana alınanlar genelde buket böyle daha romantik ama saksıda alınsa daha uzun ömürlü olurlar
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılBuket çiçek daha romantik sanki saksı da çiçek ne öyle ya😂😂
22 Yorumla- +1 yıl
hihi canem😂😂
+1 yılMerhaba. 🙂
Bence buket çiçeğin ömrü daha kısa olduğu için saksıda olması daha güzel olur diye düşünüyorum.
Çiçeklerin dalında güzel olduğu bir gerçek.
Bir de şöyle düşünün, buket çiçek kısa süre içinde solup gidecek ama saksıda çiçek sürekli çiçek açacak ve ömrü devam edecek.
İyi bayramlar dilerim. 🙂00 YorumlaÇiçek dünyanın en saçma hediyesi bence. İlkel insanlar doğada bulduğu çiçeği birbirine vermiş diye bunu bu zamana talımanın manası ne 😂
22 Yorumla
+1 yılSaksı çiçekleri hep daha çok sevmişimdir. Hem solup gitmiyor, emek verilerek canlı tutulabilen güzel bir hediye.
10 YorumlaŞahsen ben saksı çiçeği tercih ederim uzun ömürlü. Bakarsan seversen yaşar ömür boyu. Kurutup öldürebilirsin tabii öyle de bir seçenek var.
10 YorumlaBuketler daha zarif duruyor gibi gelse de, orkidenin zerafeti bir başka. Gidip menekşe alma ihtimalini düşünmedim yani.
Saksı diyorum.10 Yorumla
+1 yılkadınından kadınına değişir. Anaannem saksı çiçeği romantik bulur. Arkadaşım bir demet gülü romantik bulur. Çiçek demeti taşırken eli terleyen ben, saksı çiçeği kurutmamayı başaramayan ben. Öpülmeyi romantik buluyorum kati suretle.
00 YorumlaBuket daha romantik ama saksı alınmasını isterim yazık oluyor çiçeklere
10 Yorumla
+1 yılBuket çiçek almak daha romantik bence. Öbür türlü kaba oluyor biraz. 😅
10 Yorumla
+1 yılSaksıda , bakımı kolay, solmayacak bir çiçek daha romantik
10 Yorumla
+1 yılSaksı çiçeğini daha çok seviyorum, beni daha çok mutlu ediyor
10 YorumlaÇiçek dalında güzel, kadın da çiçektir bunun farkında olmak daha romantik.
10 YorumlaSaksıda tabi ki☺ Bana saksıda çicek alınsa ona her baktığımda, suladığımda hediye edeni düşünür mutlu olurum. Ayrıca dalından koparılmamış çiçek daha anlamlı ve güzel.
00 Yorumla
+1 yılÇiçek gelince benim aklıma ki genellikle bütün kızların aklına buket olarak gelir. Ama mesela ben sevgilimin bana çiçek almasını bi yandan isterim bi yandan istemem. Çünkü o çiçek solucak ve bi anlamı kalmayacak. Ama saksıda çok daha mantıklı. Böyle her suladığında bi gülümsiceksin şöyle aklına gelicek mutlu olucaksın vs. Bence saksıdaaa
00 YorumlaBence çiçekler solmasın ya saksıda getirmesi onun ne kadar düşünceli olduğunu gösterir ve böyle daha romantik olur..
10 Yorumla
+1 yılSaksıda çiçek almak daha romantik, sevgiyle bakar büyütürsün. Buket de solup yok olur sadece 3 gün göze güzel görünür o kadar.
10 Yorumla
+1 yılÇiçek almanın romantik olduğunu düşünmüyorum. Dalında güzel olanı elime veren bana göre öküz yapmasınlar yani.
20 Yorumla
+1 yılCanlı çiçeğin değerini anlayan insana vermek lazım ben canlı çiçek hediye etmesini daha çok seviyorum ama tabi solup gitsinde istemiyorum
00 YorumlaSaksı elbette ama elinde saksiyla da gezemezsin eğer evinin bir köşesinde saklar hem de kurumaz derseniz saksı ideal
00 Yorumla
+1 yılRomantik olmak için hiçbir hediye almana gerek yok. Bakan iki göz varya onu çözebilen zaten orda kaybolup kalır 😉
00 Yorumla
+1 yılKoparılmış çiçekleri sevmiyorum, dalında yaşatmak daha güzel
10 YorumlaBen saksıda canlı çiçeği tercih ederim. Diri canlı her zaman daha güzeldir. 😎🌸
00 Yorumla
+1 yılsaksısında icabında kafamda kırabilirsin diye not yazarsın
00 Yorumla
+1 yılMinyatür meyveli saksı çiçekleri , kumkuat GB mesela aşkın meyvesi tadinda 😉enfesssss
00 YorumlaTercih meselesi karşıdakin ne sevdiğini bilemeyiz genelde buket tercih edilir.
00 Yorumla
+1 yılBence romantik olan objeler değil kalptir ruhtur bazen içten bir gülümseme bile en romantik şey olur
00 Yorumla
+1 yılBen saksı çiçeğini seviyorum her zaman bakabilirim baktıkça onu hatirlarim solmaz ölmez hep var olur
00 YorumlaBenim için saksı da çiçek daha anlamlı çünkü büyütüyorsun onu da sevginle emeğinle
00 Yorumla
+1 yılBen saksı olmasını tercih ederdim. Baktıkça hediye eden kişiyi hatırlarım açıkcası.
00 Yorumla
+1 yılSaksı sanki geçmiş olsun ziyaretine gidilmiş gibi, bence buket daha romantik
00 Yorumla
+1 yılBen saksı olmasını tercih ederdim. Baktıkça hediye eden kişiyi hatırlarım açıkcası.
30 YorumlaBence saksı. Buket güzel görünür ama saksı sürekliliği vardır. Seninle ilgilenir gibi onunla ilgilenir
10 Yorumla
+1 yılAnnem saksıda gerçek çiçek sever ister solsun istemez çünkü Annem için saksıda başkaları için yapay buket çiçekler daha romantik olabilir
10 Yorumlabuket çiçek geçicidir hemen ölür, kısa vadeli düşündüğün ilişki içindir. saksı da çiçek veya diğer türlü bitkiler ise uzun vadeli.
10 Yorumla
+1 yılsaksıdakiler daha uzun süreli yaşıyor. diğerleri 2 güne ölüyor.
10 Yorumla
+1 yılİnce ruhlu kadınlar saksıda bakmayı sever. Ama ara ara bukete olmalı
10 Yorumlakesinlikle saksı. hem ona baktıkça bakımını yaptıkça alan kişşyş hatırlatır. buket çiçek solar gider
10 Yorumla
+1 yılSaksıda kaktüs isterim ben daha iyi
20 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye farkeder ama bence o çiçeğin solup gitmesindense bakıp büyütmek daha hoş. bu yüzden saksıda en güzeli
00 Yorumla
+1 yılBuket çiçek daha romantik görünüyor ama saksı çiçek daha uzun ömürlü olması açısından manidar bir hediye olabilir.
00 Yorumla
+1 yılbana saksıda çiçek almalı hem ölmez hep bakarım onu suladıkça ve gördül. çe aklııma gelir ince düşünceli bir hareket
00 YorumlaBen saksıda sevıyorumm
10 Yorumlamerhaba, buket daha romantik bence
10 Yorumla
+1 yılBuket çiçek daha romantik.
10 YorumlaSaksıda çiçek bence ❤️
10 YorumlaBence saksıda olan çiçek
10 YorumlaBir Buket Çiçek Almak Tabikide
10 YorumlaBence saksıda çiçek daha güzel, çiçeği suladıkça sürekli bana çiçeği veren kişiyi düşünürüm.
00 Yorumla
+1 yılbuket çiçek daha romantik bence çünkü saksı biraz daha resmi gibi geliyor pek anlatanadım ama neyse.
00 Yorumla
+1 yılyapay plastik çiçek istiyorum bol boyalı olanından :D
00 YorumlaSaksıda tabiki öldürülen bir çiçek beni mutlu etmez
00 YorumlaSakcı çiçek tabiki bi çiçeği öldürmek mi yoksa başka bir çiçeğe can vermek mi
00 Yorumla
+1 yılBuket çiçek daha romantik oluyor saksı birazbdaha kladiğe kaçıyor
00 Yorumla
+1 yılSaksı daha mantıklı, buket daha popüler
10 Yorumla
+1 yılİkisi de romantik değil
01 Yorumla
+1 yılbence çiçeğe ve saksının tasarımına göre değişir
10 Yorumla
+1 yılsaksı da daha iyi bence
00 Yorumla
+1 yılSamimi olununca saksı daha iyi