1 yılErkek arkadaşım her defa yanıma geldiğinde bana bir şeyler alıyordu. Bu bana kendimi kötü hissettiriyordu. Acaba bende bir anormallik mi var diyordum. Çünkü daha önce gördüğüm, tanıdığım insanlar hep para gözlü, erkek arkadaşını kullanma, ona pahalı hediyeler aldırma, onu kendini değerli hissettirmesi için birtakım hediyeler almasını talep ettiğini görüyordum. Bunları gördüğüm için acaba ben anormal miyim diye düşünüyordum. Şimdi burada bir çok hemcinslerimin hediye almasına gerek yok, hediye alması bana kendimi kötü hissettirir, hediye alırsa mecbur hissetsin istemiyorum gibi yorumlar yazması benim doğru yolda olduğumu gösterdi ve içim rahat etti. Aslında bu biraz da insanın kendini eğitmesiyle alakalı bir şey. Bazı insanlar tok gözlüdür, bazı insanlar da açgözlü. Ve şunu da çok iyi biliyorum ki, kendi tecrübelerime dayanarak açgöz insanların hep fakir hayata mahkum kaldığını, hep onun, bunun eline bakmak zorunda kaldığını, tokgöz insanlarınsa hep Allah yanında olduğunu gördüm. O yüzden gerçekten yüce Rabbim kime ne vermesi gerektiğini o kadar biliyor ki. Yüce Rabbimin adaleti hiçbir zaman şaşmaz, yanlış yapmaz. Sorunun cevabına gelince ise ben sevdiğim adamın bana en güzel hediye olduğunu düşünüyorum. Onun bana verdiği sevgiyi, şefkati, beni düşünerek yanıma gelmesi, beraber zaman geçirmemiz, bunlar benim için çok değerli ve kıymetli şeyler. Hediyelerin hiçbir önemi yok. İçinden geldiği için ufak bir şeyler alması bile beni mutlu eder ama bir yandan da ya parası yoksa, buna kendini mecbur hissettiyse diye düşünmeden edemem. Ben zaten istediği her şeyi elde edebilen güçlü bir kadınım. Yani uzun lafın kısası sevdiğim adam bana zaten hediye. Bu hayatta sevgi kadar değerli ve kıymetli şey yoktur.
24 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel anlatmışsın Vala bana diyecek söz kalmamış umarım çok mutlu olursun. 🙏
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim. Çok bundan sonra seveceğimi zannetmiyorum. Ben galiba o defteri gerçekten kapattım.
Ama şöyle bir şey de var, geçenlerde Danla Biliç‘in YouTube kanalında Adil Yıldırım verdiği röportajda erkekler emek verdiği kadınları kolay kolay bırakamazlar. Yani pahalı hediyeler aldığı, ona jestler yaptığı kadını kolay kolay bırakamazlar, çünkü ona emek vermişler. Böyle şeyler de var. İşte böyle şeyleri görünce acaba bende yanlış bir şeyler mi var diye insan kendini sorguluyor. Ama oysaki biz kadınlar erkekleri anladığımız için, onu zora sokmamak için böyle yapıyoruz. İşte erkekler de pahalı hediyeler aldığı kadınları bırakamıyormuş, bu da bir gerçekmiş. Ben de adil Yıldırım’ın röportajında öğrendim. Yanlış hatırlamıyorsam Damla Biliç‘in YouTube kanalında bu konuyla ilgili konuştu. İşte böyle şeyleri gördükçe soğuyorsun, sevmek istemiyorsun - 1 yıl
Seni hak etmeyen biri için aşka küsme daha iyileri hep var
- 1 yıl
İllaki vardır da, o da bize denk gelmez
En İyi Cevaplar
1 yılNe çiçek ne pahalı hediye... Sevdiğim adamm bana önce aşkını versin, içten sevgisini, yanında huzurunu hissettirsin. Çünkü gerçek hediye, yanında hissettiğin o tarifsiz güven ve sevgi lann bana en büyük armağan, sevdiğim adamın yüreğinden bana aktardığı gerçek aşk, içtenliği ve huzurdur. Çünkü kalbim, geçici güzelliklerle değil; yanında olduğumda içimin nasıl sakinleştiğiyle, gözlerimin içine baktığında hissettiğim güvenle, sessizce dokunan o derin bağlılıkla dolu. Hediye, nesnelerle ölçülmez; ruhun dokunuşuyla, yüreğin sevgisiyle yaşanır. Benim için en kıymetli şey, sevdiğim adamın bana gerçekten kendini vermesi, yanında olduğumda huzur bulmam Çünkü gerçek sevgi; ne gösterişle ne de maddiyatla ölçülür. Yanımda olduğunda kalbim rahat ediyor, o bana yeter. İşte benim en değerli hediyem bu.”
20 Yorumla
u 1 yılÇiçek, almasın, çiçek 🌻🌷dalında güzel. Pahalı hediyeler almasın, küçük sevinçler , hediyeler kâfi. Bazen sevdiğin kişinin senin için ➡kilometrelerce yolu arşınlaması, seninle vakit geçirmesi, seni anlayabilmesi, küçük bir tebessüm bile en güzel hediyeye bedel.
13 Yorumla- 1 yıl
Ah ah nasıl düşüncelisin ya maşallah 😇
- 1 yıl
Teşekkürler🙏 😇
- 1 yıl
Eic için teşekkürler 😎🦋
Çiçek alsın daha iyi. Pahalı şeyleri pek önemsemiyorum önemli olan ince düşünüyor olması olur benim için
13 Yorumla- 1 yıl
Sen romantik kızsın seni mutlu etmek için düşünceli olmak yeter 😇
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBakar mısın, fotoğraftaki şirinliğe!😍 Tam da çiçeğin kıymetini anlatan bir kare olmuş, çok hoşuma gitti. Benim gönlüm kesinlikle çiçekten yana! Çünkü çiçek almak, para harcamaktan çok daha fazlası… O anı özel kılıyor, tabii ki bir buketle gelen minicik bir mutluluk bana paha biçilemez geliyor. Pahalı hediyeler elbette güzel ama o samimi duygu, içtenlik, düşünülmüş olmak her şeyden değerli bence. Sen de böyle ince bir düşünceyle karşına çıkarsan, gönülleri fethedersin, emin ol! 💐✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
u 1 yılMutlu olsun yeter hediye istemem
10 Yorumla
1 yılO an içinden gelen manevi değeri olan her şeye kabulüm pahalı hiçbir şeyi kabul etmem ama manevi değeri büyük olan her şeyi severek ve mutlu olarak kabul ederim
12 Yorumla- 1 yıl
en doğru seçim
- 1 yıl
🌸
İçinden gelen bir şey yeterli ne olduğu pek önemli değil hediyeye yüklediği anlam önemli
12 Yorumla- 1 yıl
Bir ince insan daha 😇
Hediyelerden hiç hoşlanmam ve haz etmem hiç bişey almasın durduk yere gerilmek istemem 😂😂
11 Yorumla- 1 yıl
Hediyesiz de olmaz yahu 😂
Pahalı hediyeler göz boyamak gibi geliyor bana, parayla etkilemeye çalışıyormuş gibi..
Ve maddi şeylere tav olacağımı düşünüp hediye almasını hakaret sayarım kendime. 😃
Hem düşünülmemiş ve anlamsız.. bir çiçeğe anlam yükleyebilirsin ama tutup bir telefona anlam yükleyemezsin vermiş parayı almış.10 Yorumla
1 yılBen ona alırım o sadece aldığımda aşırı mutlu olsun, enerjimi okşasın yeter.. böyle beslerse ben onu pamuklara sarıp sarmalar buzluğa koyar. Beni daha çok zorlayacak başka birini bulurum.
Bu cümlenin sonu böyle bitmemeliydi ama hayatın gerçeklerine birinin dokundurması lazım...
10 Yorumla
1 yılNe çiçek ne pahalı hediye alsın.. Dalından bir adet çiçek ve ufak bir çikolata getirsin. Ve bana en içten cümlelerini, sevgisini, ilgisini cömertçe sunsun.
20 Yorumla
1 yılPahalı hediye takıntım hiç olmadı sevmem de içinden gelsin bana değerli olduğumu hissettiren şeyler alması yeterli kendini mecburmuş gibi şunu bunu alayım demesini istemem.
10 Yorumla
1 yılPahalı hediye almasına gerek yok çiçek severim güzel olur yani o da yoksa bana sarılması ve yanımda olması bile yeter zaten
10 Yorumlaahaha valla buradaki cevaplara bakınca insanın evlenesi geliyor.. gerçek hayata bakınca da vurkaç yapası...
10 Yorumla
1 yılÇiçekler için de gerek yok ama çiçekler olsun pahalı ve abartılı hediyeler sevmem
20 YorumlaPahalı hediye almasın sonra karşılık bekler. İnsanlar gönül kazanma derdinde olmuyor ki iş ticarete dökülüyor. O yüzden çiçek olur
10 Yorumla
1 yılikisi de değil, anılara sebep olacak şeyler yapsın. konser bileti alsın misal.
10 Yorumla
1 yılÇiçek alsın onun çiçek almasını daha çok isterdim
10 Yorumla
1 yılÇiçek de sevmem pahalı hediye de... Ama yolda önünden geçtiği bir dükkanda görüp beni hatırladığı, seveceğimi düşündüğü ufak bir şeyi alabilir... Bu bir tatlı bile olabilir mesela 🙃
20 YorumlaÇiçekciğim çiçek alsın😍
16 Yorumla- 1 yıl
Hangisi
- 1 yıl
O hangisi yahu bakayım merak ettim 😂
- 1 yıl
Hah şimdi oldu her şey tamam😂
1 yılSevgilim olsun djdjjf
14 Yorumla- 1 yıl
Hahah olur olur iyi kızsın sen
- 1 yıl
Elimi sallasam sıfırı ndndjf
- 1 yıl
Bence yüz tanesi 😇
- 1 yıl
Şapşal xhchch
1 yılKocaman papatya buketi fena olmazdı 😄
19 Yorumla- 1 yıl
Alsınlar söyle hemen 😇
- 1 yıl
Kime
- 1 yıl
Sen de mi yahu 😇
- 1 yıl
Sağlık olsun 😂
- 1 yıl
Amaaan seni kimse hak etmemiş demek 😇
- 1 yıl
Tam olarak bende bilmiyorum 🙄
- 1 yıl
Bence öyle iyi bir kızsın sen bekle bulacak seni 😇
- 1 yıl
Ahaha bekliyorum zaten 😅
- 1 yıl
Hahaha şansın açık olsun rast gele 😂😂
Yanımda olsun yeter, hediyelere hiç önem vermedim. Sevdiğim insan bana en büyük hediyedir zaten….
10 Yorumla
1 yılBen kırmızı gül çok seviyorum o yüzden gül alsın
14 Yorumla- 1 yıl
Alırlar sana bol bol 😂
- 1 yıl
İnşallah 😂
- 1 yıl
Sen çok iyilerini hak ediyorsun 😇
- 1 yıl
Teşekkür ederim sende :)
1 yılçiçek güzel bi hediyenin yanında gelen eşantiyondur tepki verilecek bişi değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYazı nergis kokusuyla anımsardım eskiden. Şimdi hiç görmüyorum. Şöyle nergisler arasında ışıl ışıl parlayan zümrüt fena olmazdı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılozel bir gun icin mi?
14 Yorumla- 1 yıl
Normal bir gün 😇
Cevap sahibi1 yılyani normal bir gun icin cicek cok fazla bence, minik bir cikolata da is gorur cok icinden geliyorsa
- 1 yıl
Fazlasında gözü yok kızımızın 😇
Cevap sahibi1 yılsevdigini hissettirsin de bir sey almasa da olur, maddi seyler gelip gecer. o cicek iki gune solacak onemli olan askin taze kalmasi
1 yılBugatti alacak parası yoksa çiçek alsın.
10 Yorumla
1 yılSizin kadinlarla derdiniz ne ya :D
12 Yorumla- 1 yıl
Paran varsa ister pahali hediye alirsin ister cicek alirsin, sevdigin kadina deger verdigini bi sekilde gostermek istersin zaten.
Niye kadinlari para avcisi gibi konusuyosunuz anlamiyorum.
Kaldi ki erkeklerin cogu kadin olsa neler yapacaklarini ve nasil davranacaklarini az cok tahmin eder herkes :D - 1 yıl
Parasiz yasayabilen gidip de sogan ekmek yiyebilir bu arada... su parayi ve kadinlari boklayip para pesinde kosan, para icin deliren erkek kafalarindan gina geldi.
1 yılPahalı hediye alayım 🤣
10 Yorumla
1 yılÇiçek ya pahalı hediyeler kötü hissettiriyor
11 Yorumla- 1 yıl
🥰🦋🌹
Yasemin alabilir. Çok güzel hissettiriyor bana.
10 Yorumla
1 yılOrkide alsın çok severim
10 Yorumla
1 yılÇiçek yeter mutlu etmek için
21 Yorumla- 1 yıl
İşte mutlu olmayı bilen insanlardan 😇
1 yılHediyenin sonu yok , birlikte anılar biriktirelim
26 Yorumla- 1 yıl
Vay vay vay helal
- 1 yıl
Yaaa o minik kalbinden öpüyorum 😘
- 1 yıl
@gizemgizo1 😘✨️
- 1 yıl
İnşallah seni gerçekten hak eden birini bulursun. Çünkü hediyeye değil, sevdiği adamın anılarına, kendisine kıymet veren insanlar mutluluğu sonuna kadar hak ediyor 🦋
- 1 yıl
@gizemgizo1 dileklerin için teşekkür ederim ve güzel sözleri yaşaman dileğiyle ✨️
- 1 yıl
Hep beraber yaşayalım. Her zaman sevgiyle kal
Gül alsın 😇
14 Yorumla- 1 yıl
Kırmızı mı
- 1 yıl
Güzeldir ama 😇
Bır kılo erık alsın
13 Yorumla- 1 yıl
Hangi erik 😇
- 1 yıl
Sen bu işi biliyorsun 😇