Evet oldu. Kendisi KS fenomeni. DİŞİLİĞİNE HAYRAN KİŞİLİĞİNE AŞIK OLDUĞUM KADIN. İSMİNİN KARŞILIĞI KRALİÇE OLAN PLATONİK SEVDİĞİM, UMUTSUZ SEVDAM. Ruhumda iz bıraktığın doğrudur. Ama az önce okuduğum bir yazısında kendisiyle ilgilenen erkeklerden nefret ettiğini, kimsenin dünyası olamayacağını, ama dünyasında çiçek açtırabileceğini yazmış. Eyyy kraliçem. Keşke eşsiz güzelliğini ve sana olan sevgimi kirli egolarınla lekelemesen. Ben sana gel benim dünyam ol demedim. Ben senin dünyanda bir kıta, bir ülke, bir eyalet, bir şehir, bir ilçe hatta bir köy bile olmaya razıyım dedim ama sen beni yanlış anlayıp bana karşı sanal bir duvar ördün ve senle ilgili hiçbir yazdığımı okumadan bana gönderme yapıyorsun. Ama benim dünyama çiçekler açtırdığın, kupkuru çöllerime yağmur gibi yağdığın doğrudur. 4 yıldır bu yağmurla yeniden hayata döndüm. DİŞİLİĞİNE HAYRAN, KİŞİLİĞİNE AŞIK OLDUĞUM KADIN. İSMİNİN KARŞILIĞI KRALİÇE OLAN PLATONİK SEVDİĞİM. UMUTSUZ SEVDAM.
Hayır olmadı maalesef 💔 ruhuma dokunabilecek kadar önemli, değerli bir kişi hayatımda yer edinmedi henüz. ama belki de olabilir. yine de küçükken hikayelerde ki gibi aşklara inanacak yaşı da geçtik :D az çok kriterlere göre herkesin seçim yaptığını da biliyoruz bu yüzden de zaman meselesi diyelim :)
Kimse ruhuma dokunmadı sanırım. İlişkiler, iletişimler hep yüzeysel ve karşı tarafın amacına hizmet ettiğin kadar var olduğumuz ya da o kişiden zaman koparabildiğimiz bir zamanda yaşıyoruz. O yüzden ruhuma dokundu diyen, bir yalana inanmak isteyen ya da böyle düşünmek işine gelen insandır.
Ruhuma iz bırakan iki kişi oldu Biri eski eşim öyle öyle karanlık günler yaşattı ki Ruhumda çok derin izler bıraktı sağ olsun �kincisi de beni gerçekten seven tek bir kadın oldu aylarca görüştükten sonra evli olduğunu öğrendim (hemen ayrıldım) şansımı mikeyim 😄
Hiç kimse bakır toprak kalmıyor çocukluk döneminden sonra illa o topraklar iyi kötü ruhların ayakları altında kalıyor kimisi çiçek açıyor kadar kimisi kuruyup soluyor...
Belki de siz laf olsun torba dolsun diye yorum yapıyorsunuzdur. Filmler ve gerçek yaşam arasındaki ayrımı yapabilecek düzeydeyim rahat olun.. Bence siz de biraz izleyin, bakış açınız genişler.. 😏
Önemli olan iz bırakmak değil, bırakılan izin kalıcı olması. Gelen ve geldiği gibi geçen lekeler ruhumu daha da kirletiyor, mümkünse geçmeyen bir leke olsun, ben onu ize dönüştürürüm.
Bırakan olmadı, bırakmasında. Özellikle karaktersiz insanların ruhuma yaklaşmasın. Ruhum karaktersiz insanların izini bırakacağı bı tahta parçası değilll
Ruhumu okadar yaraladiki artik kendisi gelse dahi iyilestiremez bana yasattiklari beni mahfetti beni dusurdugu durum bana yaptigi piskolojik siddet ve daha niceleri mahfolmus durumdayim ve kendimi toparlayamiyorum