Arkadaşlar sizde de oluyor mu? Böyle durumlar?

Arkadaşlar beni intgramdan birisi ekledi. Ben beğendiğim için kabul ettim. Önüne geleni kabul etmiyorum. Ama onu beğenmiştim. Adamın amacı belaltıymış meğer. Adam 5 gün uğraştı benden o konuda açık bulamayınca yazmayı kesmişti. Ama ben onu sevdim yazmaya başlayınca. Sonra o İstanbul’da oturuyor ben oraya gezmeye gidiyorum dedim ki gelince ben terminalde buluşalım dedim. Bize gelcen mi dedi yani benimle belaltı için buluşmak istiyor. Ama sevgi var ya bende intgramdan çıkaramadım. Biz diye blr şey yok olmaz ben istemiyorum evlenemeyiz dedi defalarca istemiyorum olmaz dedi benim tabi canım acıdı. Tanımak görüşmek isterdim. Ama o benim tenime değer verıyor. İsterdim ki öyle birisi çıkmasın. Bana bağlanma istemiyorum dedi her konu açıldığında. Dün yine konu açıldığında benim sinirlerim bozuk bir kaç gün konuşmayalım ben kendime gelince sana yazacağım dedi. İsterdim ki böyle birisi çıkmasın ama belaltıcı çıktı ve bana da istemiyorum bana bağlanma dedi. Benimle de belaltı için görüşmeyi kabul etti. Ben asla yapmam demem o ki sizde de oluyor mu çıkarmanız gerekirken tuttuğunuz kişi?

Arkadaşlar sizde de oluyor mu? Böyle durumlar?