• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Sizde de böyle durumlar oluyor mu ?

r_engarenkyollar
r_engarenkyollar Takip Et
Master Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
05
Yapay Zekaya Sor
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_
    _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et
    Yoda Yaş: 103 , eic 99%
    +1 yıl

Çokça yaşıyorum önceden tektek mesaj atıyordum ama artık atmıyorum. O değil cumaya gelmeyen arkadaşım bile atıyor 😃
    Bende ona en son farz olan cumaya gelmek cuma mesajı atmak değil dedim. Hatta wp den durum yapmıştım. Cumaya gelmeyip cuma mesajı atan arkadaşlar sizinde cumanız mübarek olsun dedim. Ama kime anlatıyorsn 😃

1
    3 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Aynen öyle cuma sabahı bir kalkiyorum teli elime aliyorum 15 20 tane cuma mesajı ya da videosu eskiden bende cevap yazardım ayıp olmasın diye şimdi artık vermiyorum birde durumlara atıyorlar 😂 arkadaş madem duruma attın bana niye atıyorsun ben bakınca durumda görürüm zaten

Yorumla
    • _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_
      _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_
      +1 yıl

Tuhaf insanlar 😃

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Aynen öyle 😂😂

Yorumla

En İyi Cevaplar

• İST34MLT44
    İST34MLT44 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı.

Hiç sevmiyorum ne atarım kimseye nede uygularım zaten mesaj atanlara ya da sosyal medyada durum yaprak çoğunluğu göstermeklik dostlar pazarda görsünler cuma haftanın ayın diyer günleri gibi bir farkı yoktur olsaydı 24 saat olmazdı ya da 23 ya 22 olurdu

0
    0 Yorumla
  • HeadSh0t
    HeadSh0t Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Alıştık onlara ya hafta içi herşeyi yap cuma günü dualar mesajlar sanırsın otekileri yapan o değil 😊

1
    35 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Aynen öyle valla çok haklısın mesaj atmakla bu işler oluyorsa ben hergun atayım ozaman kalplerinde fesatlıktan gösterişten , başka bir şey yok cuma günü imana geliyorlar bunları yapana kadar madem öyle cuma günü ibadetini yap , bir sokak hayvanını besle , bir ihtiyaç sahibinin naffi ya da manevi ihtiyacini karşıla , sadaka ver , bir hasta ziyaretinde bulun , birisine gülümseyerek selam ver halini hatrını sor bir hayır duası alnaya bak. Benim düşüncem budur

Yorumla
    • HeadSh0t
      HeadSh0t
      +1 yıl

Doğru düşünce de budur zaten biz dini günleri bir mesaj ile eda edebilecegimizi düşünmeye başladık artık acı ama gerçek bu maalesef

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Aynen öyle ama kim ne yaparsa kendine yapar herkes niyetinin ekmeğini yer bunu unutma yapacak hiç bir şey bulamıyorsanız da kendinizi kötülük yapmaktan zarar vermekten korumak ta bir ibadettir bir hayir duası alamiyorsanda en azından bir beddua da almazsın kimsenin göz yaşına sebeb olmazsın diye düşünüyorum ama insanlara bakıyorsun 6 gün fitnelik fesatlık peşinde kosturuyorlar cuma günleri başımıza hepsi alim kesiliyor ben buna kızıyorum işte

Yorumla
    • HeadSh0t
      HeadSh0t
      +1 yıl

Allah'a havale ediyorum ben öyle insanları

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Şunu asla unutma bir insan çok namustan , sereften , ahlaktan dinden bahsediyorsa o insan şerefsizin ahlaksızın , namussuzun önde gidenidir

Yorumla
    • HeadSh0t
      HeadSh0t
      +1 yıl

Onu biliyoruz zaten o hayatımızda bir numaralı Kural oldu bizim o yüzden öyle insanlara ben sadece gülüp geçiyorum onlarla konuşmak onlara fikir vermek bile seni ahlaksız ya da kötü duruma düşürmüş oluyor

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ya benim bu konuyla alakalı bir anım var bu seninle paylaşmak istiyorum bu fikre zaten ondan sonra inandım diyebilirimm

Yorumla
    • HeadSh0t
      HeadSh0t
      +1 yıl

Tabiki dinlemek isterim

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Şimdi benim ablamın bir arkadasi vardı aile dostumuzdu bu kadın evli çoluk çocuklu annesi ve o umrelere filan gitmişlerdi beş vakit namazlarında olan insanlar biz her görüştüğümüz de ben açık bir insanım bana sürekli nasihatler veriyorlar , eleştiriyorlar açığım diye şöyle günah böyle günah vss bende saygı gereği inşallah bir gün nasip olur kapanırim filan derdim beni açıgim diye yerden yere vuruyorlardi ağızlarından kuran din namaz düşmezdi neyse bu tesettürlü kadın evli ama 12 yıldır sevgilisi varmış ve hatta hep evinde buluşuyorlarmıs ablama anlatmis durumu ablamda tabi ona çok kızıyor yaptığım doğru değil yanlış yapıyorsun madem koçanı sevmiyorsun boşan ozaman birde evinde buluşuyorsun kocan görse duysa ne olucak kendine gel o adamı bırakmadan da ne evime gel nede evine çağır beni birdaha diye tartışıyorlar ablamla araları açılmıştı birde ablam diyorki okadar ar damari çatlamış ki ben kadına nasihat ediyorum anlattıklarından rahatsız oldum kadın oturmuş trendyoldan elbise bakıp gosteritor bana beni dinlediği bile yok diyor. Birde neler neler anlatmış bir görsen burada yazamıyorum neyse ablam ilişkisini kesti onunla görüşmeyi filan aradan biraz zaman geçti kocası bundan şüphelenmis eve kamera takmış herşeyi görmüş vss Allah tan adam aklı başında bir adam mis kötü bir şey yapmıyor sadece boşanma davası açıyor birde 100 milyar para blce evdeki eşyaları vermiş kadın gitmis kocasıyla karşılaştık bir gün yolda öyle ayak üstü konuşuyor uz adam bitmiş bir vaziyette ablam da hakkında hayırlısı olsun sen en doğru olanı yapmışsın filan dedi adam diyor ki öldürmemek için kendimi zor tuttum çocukları düşündüm diyor bende hatta dedimki nerden anladın da eve kamara takmak aklına geldi diye sordum iki kere diyor kultablası yatak odasındaydi biz yatak odasında hiç sigara icmiyorduk birde içindeki sigaranın markası farkliydi diyor ilk gordugumde bir arkadaşı filan gelmiştir burada belki bir şey bakıyoruz diye icmislerdir

Yorumla
    • HeadSh0t
      HeadSh0t
      +1 yıl

Vay arkadaş ya biz kime guvenecegiz ya

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Diye düşündüm diyor baktım sonraki günde gördüm şüphelendim diyor birde her gün sabah aynı saatte birisi zile basıyor kimo diyorum ses yok balkona cikiyorum ses yok dahada suphelenmeye başladım diyor bir gün karım annesine kalmaya gitti bende eve kamera yerleştirdim sonra herşeyi gördüm izledim diyor ertesi günü eve gelemedim gece yarısına kadar sokaklarda dolaştım parklarda oturdum eve gidersem elinden bir kaza çıkar diye eve giremexim diyor

Yorumla
    • HeadSh0t
      HeadSh0t
      +1 yıl

Adam sabırlı imiş gerçekten

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Neyse ablam ona biraz nasihat etti o onun günahı Allah'a havale et sen önüne bak vss adamin gözleri doldu ağlayacak utanmasa benim yüzümü yere eğdi diyor insan içine çıkamaz oldum diyor falan adamın haline okadar üzüldük ki anlatamam neyse şimdi boşandı herseyini almis boluya annesinin yanına taşınmış adam orada işyeri açmış

Yorumla
    • HeadSh0t
      HeadSh0t
      +1 yıl

Adam kurtulmuş resmen ya

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

İşin garip tarafı bu kadın iyi kocasını aldatıyor tm anladık birde sevgilisini de aldatmış mahallede bir çiğköfte yapan bieyere ise başlıyor mutfakta çalışmak için adam buna yüzük tek taş filan Almus ablam diyorki ben de şaşırdım hatta ama kötüye yormadim diyor ya bu kadın yeni ise başladı nasıl patronu buna yüzük alıyor diye sasirmistim biz yillardir köpek gibi çalışıyoruz bize patronumuz hiç tek taş filan alan olmadı diyor ama aklıma da kötü bir şey gelmemişti diyor meğer adamla da birlikte oluyormuş oyuzden adam buna yüzük Almıs bunuda bizzat kendi söylemiş onunla birlikte oluyorum diye öyle deyince ablam buna daha da çok sinirleniyor tabi hadi kocanı sevmiyorum diye aldattın onu anladık ee sevgilini niye aldatiyorsun ozaman sen iyice zıvana dan çıkmışsin filan diyor ağlamaya başlamış bende nasıl yaptım bilmiyorum demiş ablam ağzım açık kaldı diyor ne diyeceğimi de bilemedim diyor bu artık yoldan çıkmış buna laf filan kifayet etmez bir daha beni arama dedim çıktım ordan diyor

Yorumla
    • HeadSh0t
      HeadSh0t
      +1 yıl

O kadın demekki tamamen yoldan çıkmış daha da iflah olmaz yani alışmış kudurmuştan beterdir derler o kadın tam öyle olmuş

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Yani kısacası biz açık insanız diye sigara içiyoruz diye bizi yerden yere vuruyorlardi onlar çok namuslu namazında niya, ında insanlardi ama biz namussuzduk ahlaksızdik onların gözünde ben açık olabilirim sigara icebilirim ama onun gibi kocamı aldatmadım her önüme gekenin altına yatmadım kimsenin yuvasını yıkmadim en azından sadece açıktım onun gibi namussuz değildim

Yorumla
    • HeadSh0t
      HeadSh0t
      +1 yıl

Sen çok daha namuslu sun boşversene ya

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Millet başına bir başörtü takınca namus abidesi ahlak abidesi kesiliyor başımıza anlayacağın bu kadın birde umrekere gitmiş tesettürlü bir kadın

Yorumla
    • HeadSh0t
      HeadSh0t
      +1 yıl

O kadın nere giderse gitsin ahlaksız olduktan sonra

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ama bizi begenmiyordu kendi iyi bir b. o. k. mus gibi. Dua etsin kocası aklı başında bir adam mis da bunu sadece bosamakla ywtinmis başka adam olsa onu öldürmeden bırakmazdı

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Helal olsun yinede kocasına oyuzden dememki oki kim namustan ahlaktan dinden bahsediyorsa sürekli şerefsizin ahlaksızın namussuzun önde gidenidir oyuzden dedim ben bunu bizzat canlı şahit oldum gördüm ve yaşadım

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Tabiki istisnalar hariç tesettürlü olup ta bunu hakkıyla yapan ne kadınlarımız da var onlara d saygı duyuyorum benim ailemde kapalı insanlar çünkü

Yorumla
    • HeadSh0t
      HeadSh0t
      +1 yıl

Evet önemli olan o zaten

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ben tesettürü hakkıyla yaoan onu hakkıyla yaşayan insana saygı duyarım bunu gösteriş olsun kapalı desinler diye kapanan insana saygı duymuyorum de böyle birşeyi de kabul etmiyorum bir şey yapıyorsaniz layığıyla yapın yapsmiyorsanizda hiç yapmayın yapmayın

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ben kapalı olanam mesela çünkü bu şekilde açık olmaya aluskinım bu şekilde rahat ediyorum ama tesettürede saygım herzaman sonsuz belki nasip olur birgün kapanadabilirim bellimi olur

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Böyle bir anımıda seninle paylaşmak istedim 🙋🙋🙋

Yorumla
    • HeadSh0t
      HeadSh0t
      +1 yıl

Rabbim inşallah nasip eder de kapanırsın ama kapanmıyorsun diye sana da bundan dolayı saygısızlık yapmak doğru bir şey değil

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

İnşallah nasip bellimi olur

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Beni küçükken baban kapatmaya çok ugrastida beceremedi 😂 sonra peşimi biraktı 😂 benim annem ablamlar hepsi kapalı

Yorumla
    • HeadSh0t
      HeadSh0t
      +1 yıl

İnşallah Allah sana da nasip etsin inşallah 🤲

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Çünkü kapanmak içimde yoktu kapansam dumenden kapanacaktım biliyorum sokağı döner dönmez yine açılacaktım oyuzden de kapanmadım zaten babamda bayağı uvrasti söylendi oyillarda sonra beni kendi halime bıraktı 😂😂 baş edemeyince

Yorumla
    • HeadSh0t
      HeadSh0t
      +1 yıl

İstek olmayınca olmaz zaten

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Aynen öyle oluyor

Yorumla
    • HeadSh0t
      HeadSh0t
      +1 yıl

İnşallah o istek de olur

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

17

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.

Bende olmuyor

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı.

Aynen öyle o mesajlar fazlaca oluyor. İyi güzelde diğer günlerin suçu ne, o günleri wllahin mübarek günü degilmi

1
    1 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

😂😂 cuma günlerini bende ayrı bir severim neden bilmiyorum çok huzurlu olurum. Millet mesaj atmak yerine bunu daha hayırlı işler yaparak gecirseler aslında daha güzel olur ibadetini yaparak, ya da bir sokak hayvanını besleyerek , ya da bir insanın maddi ya da manevi bir ihtiyacıni karşılayarak yardım ederek , belki bir hasta ziyareti yaparak , sadaka vererek vss mesaj atmakla olmuyor bu işler maalesef

Yorumla
  • Menethil
    Menethil Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 88%
    +1 yıl

Eskiden çok geliyordu da şimdi hiç yok. Onlar da farkına vardı herhalde mesaj atınca bi halt olmadığını 😂

1
    4 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

İnşallah benimkisikerde anlarlar oturuyorum bir saat telefon temizliyorum birde 😂😂 bir bakıyorum galeri cuma mesajları ve videolarıyla dolmuş 😂 ramazan dan bir iki gün öncede sürekli Ramazan la ilgili videolar atıyorlardı ya arkadaş elhamdülillah müslümanız biz Ramazan'ın başlangıcını ya da geldiğini bilmiyormuyuz ki bunu atiyorsunuz bee mübarekler 😂😂

Yorumla
    • Menethil
      Menethil
      +1 yıl

😂😂😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Gülme 😂😂

Yorumla
    • Menethil
      Menethil
      +1 yıl

Güldürme sen de 😂

Yorumla
  • Esmergenc41
    Esmergenc41 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Zaten sosyal medya yayginlastigindan beri sofiler artti 😂

1
    3 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Şunu asla unutma genç adam birisi çok namustan , sereften , ahlaktan , dinden bahsediyorsa bilki şerefsizin namussuzun en önde gidenidir. Geçenlerde bir sağlık ocağında şöyle birşeye denk geldim çarşaflı bir teyze ilaç yazdıracak doktora 3 tane ilaç doktor diyorki böyle bir ilaç sistemde gözükmüyor kadın yok diyor siz yazdınız adam diyor teyze bu ilaç ne burada ne başka bir hastanede yazılmamış sistemde yok. İki yıllık kullandığınız ilaçlar burada kayıtlı gözükür dünyanın neresine gidersen git sistemde çıkar ister ben yazayım isterse başka hastane yazsın bu gözükür kadın yok diyor burada yazdınız adam dediki dogru söyleyin bunu komsunuza filan mı aliyorsunuz çünkü siz böyle bir ilaç kullsnmamışsınız kadın yok Allah şahit bakın namazdan kalktım buraya geldim abdestiliyim vss doğru söylüyorum falan adam vermedi tm namazını kılmışsındır doğrudur ama ben sustemde gözükmeyen bir ilacı size verenem dedi kadın söylene söylene gitti

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

@Esmergenc41 birdakakine bu konuyla alakalı başka bir anımı anlatmak istiyorum sana

Yorumla
    • Esmergenc41
      Esmergenc41
      +1 yıl

Dinliyorum her zaman anlatabilirsin guzel hatun

Yorumla
  • Kaptan_Cousteauu
    Kaptan_Cousteauu Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 918 cevap paylaştı.

Asker arkadaşlarıyla whatsapp grubu var sadece cuma günleri hayırlı cumalar yazılıyor başka bir sohbet yok

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

haftanın 6 günü fitne fesat yapıp her türlü haltı yiyenler cuma günü Günah çıkarmak için mesaj atıyor işte

1
    3 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Valla öyle çok haklısın işte ama öyle olmuyor bu işler keşke olsa ben hergun mesaj atardım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

dimi dimi

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Böyle mesaj atmak yerine cuma gününu daha hayırlı işler yaparak gecirseler örneğin ibadetini yaparak ya da bir sokak hayvanını besleyerek ya da bir ihtiyaç sahibinin maddi ya da manevi bir ihtiyacıni karşılayarak yardım ederek, ya da sadaksini vererek , ya da bir hasta ziyareti yaparak ya da hiç bir şey yapamıyorlarsada gunahtan kötülükten vicdansizliktsn uzak dursalar daha iyi olmaz mı haftanın 6 günü işleri güçleri fitnelik fesatlık olan insanlar başımıza evliya kesiliyor yemedikleri bir halt yok sana gelince namus abidesi kesiliyorlat ben buna kızıyorum işte kim ne yaparsa kendine yapar herkes niyetinin ekmeğini yer bunu unutma.

Yorumla
  • METE3534
    METE3534 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Ben engelledim onları 😂😂

1
    5 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ya ben engelleyemiyirum ayıp olur diye 😂 bazen cevap veriyorum bazende görüldü atıyorum arkadaş bir iki tane degilki 15 20 tane geliyor galeri cuma mesajından videisundan geçilmiyor

Yorumla
    • METE3534
      METE3534
      +1 yıl

Yok ya. Bitmiyor engelledim. Yoksa mesajlar bitmiyor

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

İyi yapmışsın darısı benim başıma dotim ozaman

Yorumla
    • METE3534
      METE3534
      +1 yıl

Zamanla o da olur

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

İnşallah 😂😂

Yorumla
  • Danışabilirsin
    Danışabilirsin Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı.

Cumartesiden perşembeye çoğu kayıtsız. Cuma sabahı itibari ile tüm dualar sınırsız

0
    0 Yorumla
  • Ahmeet26
    Ahmeet26 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Normalde arayıp sormayan özel günlerde de arayıp sormasın lütfen 😂

0
    0 Yorumla
  • SülfürükAsit
    SülfürükAsit Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Mesaj gelmiyor da Instagram'da bildiğim bütün alemciler öyle paylaşımlar yapıyor 😂😂

0
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Kadrolu mesajcılarım vardı. Saati saatine atarlar

0
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.

Yok olmuyor

0
    0 Yorumla
  • blueflames
    blueflames Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Çevrem bana cuma mesajı atmıyor

0
    0 Yorumla
  • CptSimonRiley
    CptSimonRiley Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Bana değil de babama geliyor.

0
    0 Yorumla
  • golge_yeli
    golge_yeli Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

Yoj abla ben cuma mesajı atani engelliyorum😁

0
    0 Yorumla
  • Gamsızkedersiz46
    Gamsızkedersiz46 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 69%
    +1 yıl

Evet oluyor

0
    0 Yorumla
  • MesajınızVar
    MesajınızVar Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 95%
    +1 yıl

Evet

0
    0 Yorumla
  • Avm07
    Avm07 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sizde de böyle durumlar oluyor mu ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizde de böyle durumlar oluyor mu? 3 cevap verildi
Sizede oluyor mu bu durumlar? 4 cevap verildi
Sizde de buna benzer olaylar oluyor mu? 3 cevap verildi
Sizde de böyle şeyler oluyor mu? 8 cevap verildi
Bu durum sizde de oluyor mu? 4 cevap verildi
Sizde de bu durum oluyor mu? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ChatGPT'nin Dünya Kupası tahminleri için ne diyorsunuz? Sizce Kupayı hangi takım alır?
  • Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi?
  • Fazla kilolu olmama rağmen kadınlar neden bana ilgi gösteriyor?
  • En sevdiğiniz çorba nedir?
  • Senin için dürüstlük mü, sadakat mi daha önemli?
  • Bebekler selam 💅💗 en sevdiğiniz rengi tahmin edeyim mi?
  • Sıcak havalarda araba mı yoksa motor mu en iyi tercihtir?
  • Dağa çıkınca her tarafım kelebek oluyor, siz de doğada böyle huzur buluyor musunuz?
  • Terbiye ne zaman verilir?
  • Sevdiceğin sana bu şekilde bir kahvaltı hazırlamış ne düşünürsün?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨