AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya çok yakışıklı değildir kendini öyle sanıyordur, ya da sosyal iletişim becerisi gelişmemiştir, oyunu kötüdür.
Sosyal iletişim becerim kötü büyük ihtimalle
Erkeklerde bir yanılgı var. Tipin çok büyük bir etken olduğunu düşünüp başka herhangi bir şeye yatırım yapmıyorlar. Kadınlar, erkekler kadar güzellik algısına kapılmazlar, önem sıraları farklıdır. Tip, genetik ana yemeğin yanındaki salataya benzer. Öncelikle oyununu geliştirmen gerek, manken gibi görünsen dahi kadınlara sen adım atacaksın ve %70 i tarafından reddedileceksin. Bu işler böyle yürür. Doğada her canlı için bu geçerlidir. Seçici olan kadındır, seçilimini arttırman gerek bu da senin elinde. Yoksa bana da manken gibisin diyen birçok kız arkadaşım var fakat hiçbiri yatağıma girmek için can atmıyor çünkü herhangi bir şekilde onlara yürümüyorum. Sosyal becerini geliştir efendi erkek modundan çık kırmızı hapı almaya başla her şey farklı olacak.
Anlamadığım 2 konu var
1. manken gibi olsan kızların. %70 i tarafından nasıl red yersin ki
2. asosyal becerimi nasıl geliştirebilirim
Güzel soru işte burada kadın doğasını kabullenmek yerine sorgulama aşamasına giriyorsun. Bu kırmızı neden kırmızı demek gibi bir şey. Veya deniz neden mavi demekle aynı şey. Kadın doğası bu. Belki o an canı sıkkın, belki regl döneminde duygusal hormonların tavan yaptığı bir dönemde, eski sevgilisinden yeni ayrıldı, alfa dul, o gün içerisinde birçok erkek yazdı, psikolojik sorunları var, seni beğenmedi senin de her manken kadını beğenmediğin gibi, ideal erkek modeline uymadın herkesin güzellik algısı farklı yani bunun milyonlarca sebebi var. Hatta seni çok beğendi o an seninle yatmak istiyor fakat bunun doğru olmadığını biliyor, tutucu bir ailede büyüdü ve seni istemiyor, belki ego yaptı narisist biri ve senden hoşlanmasına rağmen seni reddetmesi onu tatmin etti. Anlatabildim mi bunun birçok nedeni var nedenlere takılma kadınlar böyle diyip bunu içselleştir sorun bende mi diye düşünme. Next ve yola devam bir sonrakine geç.
Sosyal becerini geliştirmek için, flörtleşmekten önce arkadaş ortamlarında takıl insanlarla nasıl etkili konuşman gerektiğini öğren karşıdakini dinlemeyi söze ne zaman başlayıp konuşmayı ne zaman bitirmen gerektiğini öğren etkili bir iletişim sanatın olsun bunu da internetten, youtubeden öğrenebilirsin. Sosyla fobin varsa bunu da daha çok sosyalleşerek aşabilirsin. Zaten farkı anladığın zaman yavaş yavaş flörtleşme aşamasına geç ve öğrendiklerini geliştirerek yola devam et.
Yazdıkların her şey için teker teker teşekkür ederim cidden çok faydalı bilgiler 👌🏻
Benim sosyal becerim olsa yatmayacağım kız kalmaz
Abi bu kaçıncı soruşun yeterince adım atmıyorsundur. Armut piş ağzıma düş diye bir şey yok
Ee yeterince adım atmıyorsun ne demek tipsiz erkekten ne farkım kalır o zaman
Ne alaka ya? Pardon da yakışıklısın diye kızların peşinde koşacağını düşünmen absürt ve hiç eril bit hareket değil. Eril enerji çabalar savaşır sen avlamak değil avlanmak istiyorsun. İstersen kıvanç tatlıtuğ ol ilgi alaka göstermiyorsan kimse seni çekmez
Yani adım atmaya başla hoşlandığın bi kız varsa yanına git açıl devamı gelir
Kadınlar erkekte ilk olarak güç (özgüven, emek, çaba, ilgiye bakar) sonra tipi önemlidir yani tipin çok iyi ama çabalmayan özgüvensiz biriysen tipsiz ama sevdiği kız için çabalayan erkeği seçme olasılıkları daha yüksek
İşte boşuna demiyorum tipsiz erkeklere alışıksınız yakışıklı sizin neyinize
Ya ikile egoist