Güzellik & Bakım Bir erkek ne kadar yakışıklı olursa o kadar mı yalnız kalır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir erkek ne kadar yakışıklı olursa o kadar mı yalnız kalır? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Hayır tam tersi yakışıklı olan erkeğin çok sevgilisi olur. asıl çirkine kimse bakmadığı için sevgilisi olmaz 0 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tiple, karizmayla yalnızlığın bir alakası yok 2 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tiple yalnız olmanın bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
MarcoPasha34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Ne kadar zeki ve akıllıysan o kadar yalnızsın ve 0 takipçi 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evet çünkü o kadar ego yapar 0 0 Yorumla
MuammerCan2 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl o tür insanlarda genelde beyin olmaz :) ama kendi tercihleri 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye beyin olmas Yorumla
Hortlaklalaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Genelde yakışıklılar beyınsız olyo 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı. Yalan kız, etraflarında kızlar dolu olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya yoksa etrafında kız? Yorumla UranüslüGeldi +1 yıl Sanaldan konuştuğu çok vardır. Ya da bir şeyler yaşamıştır uzak duruyordur Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Evet yalnızım 😅😜 0 8 Yorumla kimseuim +1 yıl Yakışıklı değilsin bu arada Yorumla DawnGuard +1 yıl Çokta umrumda senin yakışıklı bulmanda İnan ki 😁 Yorumla kimseuim +1 yıl Bazı şeyler nesneldir 😃 Yorumla DawnGuard +1 yıl O zman gözlerde sıkıntı var 😄 zira senin gibi birkaç kişi dışında duymadığım sözler bunlar Yorumla kimseuim +1 yıl O zaman herkes kör Yorumla DawnGuard +1 yıl Problem değil ben duyacağımı duyuyorum. Arada sizin gibi begenmeyenleriniz de bu işin tuzu biberi sıkıntı yok. 😄 Yorumla kimseuim +1 yıl Seni beğenenlerde çirkindir Yorumla DawnGuard +1 yıl Bunlar işin sencesi tatlım. Sana göre tespitler. Bide gerçekler var pek anlamazsın ama normaldir. Kezbanlarin ortak özelliği Yorumla
Duygusalkızlalala Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Hayır tam tersi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tanıdğım biri var çok yakışıklı çok yalnız? Yorumla
ENRIQUESS Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Biraz öyle denebilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla ENRIQUESS +1 yıl Seçici olmak insanı yalnızlaştırır. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır tam tersi yakışıklı olan erkeğin çok sevgilisi olur. asıl çirkine kimse bakmadığı için sevgilisi olmaz
Tiple, karizmayla yalnızlığın bir alakası yok
Tiple yalnız olmanın bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Ne kadar zeki ve akıllıysan o kadar yalnızsın ve 0 takipçi
Evet çünkü o kadar ego yapar
o tür insanlarda genelde beyin olmaz :) ama kendi tercihleri
Niye beyin olmas
Genelde yakışıklılar beyınsız olyo
Niye
Yalan kız, etraflarında kızlar dolu olur
Ya yoksa etrafında kız?
Sanaldan konuştuğu çok vardır. Ya da bir şeyler yaşamıştır uzak duruyordur
Yakışıklı degilim ama yalnızım
Ben pek yakışıklı sayılmam ama yalnızım
Ne alaka ya öyle mi🤔😀
Hayır tercih meselesi.
Hayır
Evet yalnızım 😅😜
Yakışıklı değilsin bu arada
Çokta umrumda senin yakışıklı bulmanda İnan ki 😁
Bazı şeyler nesneldir 😃
O zman gözlerde sıkıntı var 😄 zira senin gibi birkaç kişi dışında duymadığım sözler bunlar
O zaman herkes kör
Problem değil ben duyacağımı duyuyorum. Arada sizin gibi begenmeyenleriniz de bu işin tuzu biberi sıkıntı yok. 😄
Seni beğenenlerde çirkindir
Bunlar işin sencesi tatlım. Sana göre tespitler. Bide gerçekler var pek anlamazsın ama normaldir. Kezbanlarin ortak özelliği
Ne alakası var
Hayır tam tersi
Tanıdğım biri var çok yakışıklı çok yalnız?
Biraz öyle denebilir
Niye
Seçici olmak insanı yalnızlaştırır.
Mantıklı