AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ne deseydi akşama istemeye gelcez mi demeli. Görmüş beğenmiş seni. boştaymış.
Bu çocuk önceden bana instadan istek atiyordu wpden de bişi yazmıştı daha önceden gene yazınca şaşırdım ne yapmaya çalışıyor sence.
Daha önce ne yazmıştı?
Baya önceydi hatırlamıyorum hoşlanıyorum begeniyorum tarzı bişi değildi ama
sor ne konuşmak istiyorsun de
Konulari ben açtım öyle deyince okulla alakalı birkaç şey sordum işte şu an ne yapıyorsun ne okuyorsun falan.
devam et konuşmaya. belliki hoşlanıyor senden. konuya giremiyordur
Ben nezaketen sormuştum onları sonra bı bahane uydurup çıktım. öyle bişi varsa yazmaz sanırım daha. Ben sadece sohbet etmek için yazdığını düşünmüştüm yoksa merak edip sohbeti devam ettirirdim
Erkekler sadece sohbet için yazmaz. Bence sonra gene yazar sana
Şimdi anlıyorum demek ki bahaneydi o sohbet için yazıyorum demek. Peki neden direk söylemezler. begendigini. Bazılari direk diyo ya senden hoşlanıyorum sana aşığım falan
:) bazıları öyle. bazıları sevişmek istediğini bile söyler. söylemek lazım ama niyeti
Bu yaklaşımı bence çok güzel değil mi. Düzgün biri olduğunu gösteriyor sanki
yo sinsi biri de olabilir. senden adım bekler. bir iki bakışına rasladıysa ondan hoşlandığını sanmıştır
Hiç görmedim ki hatta hatirlamadim seni kb yazdım
O zamanlar da zaten erkeklerle konuşmuyordum ben 😂
:) yok yok bu kız yollu değil diyerek susar :) sazan değil bu der şimdi
Yazmaz o zaman daha çünkü çok soğuk konuştum. Onceden bişi yazmıştı gerçi gene yazdı
zaman zaman yoklar. belki bu kez yalnızlıktan sıkılıp ister diye
Bence de ya hani içinde bı his olsa bana karşı niye direk demesin ki. Buna ben yazıyım belki yüz verir sevgili oluruz mantığı. tamamen
evet kesinlikle öyle. aklında durduğuna değmez bence
Bence de. Teşekkür ederim
Rica ederim. Mutluluklar
Boştadır sohbet etmek istemiştir
Önceden de wpden bana bişi yazmıştı görüldü atmıştım instadan da istek atiyordu kabul etmiyordum gene böyle yazdı. Hoşlanıyor olabilir mk
*mi
Yürüyor ama red edilmemk için ayak yapmış
Hmm. Sohbet etmek istiyorum demek bahane yani.
Yüz verirsen sevgili ayağına gelir 2-3 güne
Yanlış anlamasın diye zaten çok ciddi konuştum. Bazı kişiler niye direk demez hislerini sence
Öyle direkt söylenmez bence red yeme ihtimali yüksek, biraz konuşayım tanısın sever düşüncesinde belki seni tanımak istiyor duruma göre de yol izleyebilir
Bu tür kişiler daha düzgün karakterli gibi demi bazıları direk yürüyo ya abaza gibi
Hayır hiç belli olmuyor onu demek istemiştim 😂 alev atan kalp atanlar zaten onları direkt geç yeni nesil yürüme taktiği bir şey soracaktım sıkıldım yazdım vs vs istersen yaz konulalm
Hmm Bende diyorum ne alaka çok mantıklı ama 😂Ben okulla alakalı birkaç şey sordum nezaketen sonra çıkıyorum dedim bide ciddi konuştum büyük ihtimal daha yazmaz sanırım niyeti oysa ne kadar iyi niyetliyim bende sanıyorum ki öyle. masum. bir sohbet etmek istiyor 😂
Yok yok seni yoklamış nasıl diye eğer kolayca ayarlayabilirse devam eder o zamanda niyet belli olur eğer konulmaya çalışıyor vs ise ya takıntılı sapıktır ya da hoşuna gitmişsindir iyi niyetli yaklaşıyordur 😂
Çok zekice bı taktik😂 benle konustuktan 2-3 gün sonra durumuna gönül kimi severse aşk onda güzeldir yazmış tesadüf mü sence 😂
Sen hiç umursama o yazacaksa yazar yine yoksa da 1 ay sonra falan sil gitsin 😂
Yazmasını istemeye başladım bende😂 istemiyordum da ilk başta yaklaşımı çok güzel geldi.
Sen yürüme sakın bekle o isterse yazsın yoksa istemiyordur zaten salla gitsin 😂
Şimdi hatırladım da Bu 2 sene önce falN wpden bana bişi yazmıştı gene ama ne yazdı hatırlamıyorum hoşlanıyorum begeniyorum tarzı bişi değildi ama. Gene böyle yazdı acaba benden hoşlanıyor mu gerçekten niyeti iyi olablir mi
O zaman goruldu atmıştım mesajına😂
Her zaman temkinli olmakta fayda var duruşunu bozma 😂
Yok yok bir kere dilim yandı zaten. Ama çocuğun konuşması ağırbaşlı duruşu falan ilgimi çekti ne yalan söyleyim 😂 aklımdan. Çıkaramadım kaç gündür. 😂
yürümek için
Bu çocuk önceden bana instadan istek atiyordu wpden de bişi yazmıştı daha önceden gene yazınca şaşırdım ne yapmaya çalışıyor sence. Çok sert duruyorum dışardan cekiniyo mu acaba.