Her ilişkide başlangıç ve bitiş vardır. Kimi uzun kimileri ise kısa sürer. Ve artık duygusal ciddiyet oluştuğunda taraflardan biri veya bazen her ikisi de evlilik cümleleri kurmaya başlar. Peki, evlilik senin için bir çıkış yolu mudur? Yoksa uzaklaşılması gereken bir kaçış yolu mu?
Evlilik senin için bir kaçış yolu mu yoksa çıkış yolu mu?
Kaçış olmasını çok istedim ama Emre hiç gelmedi bende hayatta kaç defa mağlup oldum ama hiç pes etmedim sonra da çırpındım ve şu an tek başıma ayaktayım savaşıyorum
şu an çıkış yolu oldu çünkü hiç bir erkeğe ihtiyacım yok artık sadece aşk evliliği düşünüyorum
Evlilik benim için, bu hayatı paylaşmak isteyecek kadar bana uyan birini bulmuş olduğum anlamına gelen bir şey. Bu gerçekleşmediği sürece evliliğin yeri yok dünyamda. Kendi hayatımdan o kadar memnunum ki zorla kendime hayatı dar etmeye niyetim yok. Aynı düşünceler biriyle sevgili olmam için de geçerli.
Evlilik kaçış ya da çıkış yolu olamaz bence.. İnsanlar hayatlarını birleştirmek isterlerse yapmalılar bunu. Aksi halde zaten sağlam temeller üzerine kurulmadığı için yıkılması da kolay oluyor. Keyifli günler.
Merhaba, Ne kaçış ne de çıkış yolu olduğunu düşünüyorum. Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. En güzel aşk helal olan aşktır ve yaşamak isterim!
Yalnızlık Allah'a mahsustur ki kalabalıklar arasında yalnız kalmaktansa sadece yalnız olmayı yeğlerim! 😅