AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olabilir elbette ama kendini gelistirmeye calis
Olmaz 1 sorumluluk alamam birey hissedemem 2 fakirim 3 benden ne olacak
Fakir erkegi seven olur ama sorumluluk alamayan erkek eril bile gelmez bize.
Kız çok doğru diyor.
öyle diyorsan inş öyledir , ama maalesef sorumluluk alamıyorum birey hissetmiyorum büyümüş 27 yaşında benden ne olacak ki
@echelonuk Elimde mi sanki sorumluluk almak ben hiç birey olmadım kendi ayaklarım üzerinde durmadım duramadım
@echelonuk Teşekkürler
@soran Elbette öyle ama sorumluluk almadan iliskiye baslamamalisin. Bu hem sana hem ona zorluk cikaracaktir. Unutma ki iliski de bir sorumluluktur.
Sen hiç merak etme 2099 yılında ilişki yaşayacağım için öldükden sonra 103 yaşında içim rahat hiç bir kıza zorluk çıkaramam o zaman
103 yasinda baston tokusturmaca mi oynayacaksin kizla
Ne halt yedin lan o zaman bunca yıl şimdi kalkmış burada atar yapıyor yatmaya devam et senin yaşında erkekler kadınları götürüyor sende öyle bak
işte ne kadar imkansız olduğunu söylemek istiyorum ben 2075 yılında 79 yaşında araba kullanırım 2099 yılında sevgilim olur 103 yaşında ve 3103 yılında 107 yaşında da yurt dışı görebilirim diye tahmin ediyorum
boş ver yaa arabayi. Aciliyeti mi var? Sen metroyla da kizi evine birakabilirsin, yeter ki sende o alt yapi olsun. Seven kiz ona alacagin kalpli kolyeyle de mutlu olur. Bunu bir kiz olarak soyluyorum ki asik kizin gozu araba gormez.
@echelonuk oturdum bilgisayar oynadım herkes sizin gibi ailede doğmuyor 1 günlüğüne ben ol bakalım sende kalkmışsın burada atar yapıyosun yaşamadan bilemezsin durumumu , napayım götürüyorsa aferim beline kuvvet marifet mi karı götürmek edebin çok yanlış Allah madalya mı takıyor karı götürenlere 47 yaşındaki abimde bekar sapsız bende 27 yaşında
Lan allahı neden karıştırıyorsun allah da tembelleri sevmez onu ne yapıcaz aferin sana oyna bilgisayarı ulan bari oynadığın bilgisayarı adam akıllı anlasaydın
@melikenilayy boş ver bundan bir şey olmaz şuna bak bir de savunuyor
@melikenilayy depresyondan çıktık da birey oldukda kızı kaldı değil mi..
Psikolojik ya da bedensel bir saglik sorunu olabilir belki. Bunca yil sosyallesmemesinin bir sebebi vardir. Ama umarim imkani varsa artik olabildigince topluma karisir cunku bu sartlar altinda iliski kuramaz. @echelonuk
@soran Neden depresyondasin
@echelonuk benden hiç bir halt b*k olmadığımı bildiğim için hayattan yaşamakdan elimi ayağımı çektim ya zaten
@echelonuk sen 40 karı götürerek cenneti garantiledin zaten
Tamam oyle hissetme ama. İnsanlar intihardan bile donuyor, kanseri bile yenenler var. Kendini yukseltmeye calis.
keşke bende intihar edebilsem de maçam yemiyor bir kalp krizi de vurmuyor ki beni o kadar kiloluyum 11 yıl sağlıksız beslendim ama ne kanser oldum ne damar tıkanıklığı hiç bir şey yok anasını satam
@echelonuk sen empati yapabiliyor musun savunuyor demişsinde senin empati yoksunluğun mu var
@melikenilayy Bak bende depresyona girdim ama tembellikle bu ayrı bir şey ben kaybettiğim yıllar geri almaya çalışıyorum alıcam da ama bu arkadaş asgari ücreti bile küçümsüyor sonra kızdan bahsediyor.
Sacmalama yaa hastalikla yasamak kolay mi saniyorsun? Oyle seyler yapma. Bak psikolojik sorunlarin ne kadar ilerlemis halde bilmiyorum ama psikolojik sorunlarin bedeni etkileyebilecegini biliyorum. Mide agrisi vs gibi..
Kendini dibe cekme bu kadar. Elin ayagin tutmayadabilirdi. Super basarili olman gerekmiyor. Herkes yat kat sahibi degil zaten. Ama ufaktan hayata atıl. Senden 2 kat fazla kiloda insanlar var. Max ne olabilir ki? Zorbalanmaktan mi korkuyorsun? Herkes zorbalaniyor. Diyete girmeye calis.
@echelonuk benim çok ağır depresyon 11 yıldır devam ediyor tamam tembelikden var ama gerçekden böyle olduğumu kabul ettim zaten hiç bir halt bilmiyorum dünya ile ilgili yapabildiğim tek şey mastürbasyon ve pc olmasada böyle mi olurdu... asgari ücret kendini kandırmak kızdır arabadır arkadaştır aktivitedir işte hayatımda yapamadığım ne varsa seyirci gibiyim hep
Bak Şu an belli ki masraflarini baskasi karsiliyor zaten. Şu an 8500 falandir asgari. 4250 sini kaldigin evdeki insana versen, kalan 4250 tl senin olur. Bir dusunsene, o parayla nasil gezersin her ay 🙂 3 ay calissan, eline kalan parayla uzun sure eglenirsin.
Keşke şu an bir kalp krizi vursa ne güzel olur dertlerim sıkıntılarım bitti , kilo alımı bile var.. ben türkiyenin en ezik insanıyım ama.. zamanında atılsaymışım keşke şimdi 0 dan... benim hayattan hiç bir beklentim hayalim yok ki olsa bu halde olmazdı
Depresyona girme sebebin ne?
@melikenilayy Tabi tabi bir sürü arkadaşım kız arkadaşım bakarsın evlilik de olur de mi o kadar özgüvenle
Delirme be tovbe de..
Cok sacma sapan insanlar var. Niye en ezik sen olasin? Alt tarafi sorumluluktan kacmissin. Senin gibi cok insan var.
araba ehliyeti alırım sürerim felan
@melikenilayy Tek gez ilk zamanlar. 3 ay calissan sana kalan parayla var ya off.. Sinemaya da gidersin, awmye de, cafelere de.. Bunlar hic icini kipirdatmiyor mu?
Hizli yazicam derken kendimi etiketlemisim Mwxhdmdhddmdhndd
Allah keşke canımı alsa duam da kabul olmuyor onda bile becereksizim, konfordan çıkamıyorum 11 yıldır esir hayat , Hayatı yaşamak yerine sadece izleyebiliyorum
Omuzlarindan tutup da silkesim geldi seni yaa..
Yahu ne esiri?
Senin en buyuk dusmanin ic sesin. Alti ustu kilolu ve sorumluluk almamis birisin. Niye degersiz olasin? Hala bir sansin var.. ya 20 li ya 30 lu yaslarindasindir. Yapma bak bitirme kendini
11 yıldır keşke green card'ı deneseydin asgari ücreti oraya yatırırdın direk amerikaya giderdin
@echelonuk 2012 de lise 1 deyken çalışkan değildim bıraktım sonra rahmetli peder fakir ve cahil biriydi sorumluluklarımı hatırlatmadı hiç zorlamadın ne istersem aldı ve yaptı bende bilgisayara ve mastürbasyona alıştım yeme içmeye.. dışarda koca bir hayat insanlar için her gün yenilik gelişim ben ağaç gibi hep yerimde sayıp izledim millet ileriye gitti lise platonik aşkım bile 2. ci çocuğu yaptı ben daha sosyal hayata 1 gün bile giremedim arkadaşım yok çevrem yok kendimi beğenmiyorum 100 kiloyum ağzımda dişim yok 7.8 tane boyum kısa vücut çatlaklarım var sesim ergen saç düzleşmiyor sağ gözüm doğuştan şaşı yüzde 20 görüyor sol kulağım işitme engelli ve en önemlisi sosyal hayatım yok evlenmem 2099 yılında araba sürmem 3103 yılında yurt dışı görmemde 3110 yılında görüyorum
@melikenilayy Kendini yorma artık o seçimini yapmış.
@melikenilayy keşke yanımda bir arkadaş olsa beni çekip kurtarsa çünkü ben tek başıma harekete geçemiyorum psikolojim çok bozuk özgüven hiç olmadı hiç bir zaman kendimi sevmedim kendimi küçümsüyorum beğenmiyorum eğitim durumu bedeni boyu ben hayatı yaşamak yerine sadece izliyorum yıllardır.. 27 yaşındayım , 16 yaşından beri bu haldeyim , hiç bir beklentim yok hayattan düşünebiliyor musun hiç bir hayalim yok hiç bir şeyle mutlu olmam gibi ölsemde kurtulsam
@echelonuk kafam anca mastürbasyona ve herşeyi izlemeye çalışır aq Allah belamı verse keşke
Şanssız birisin o zaman. Kendini öldürebiliyorsan en iyisi o gibi.
Cogu erkegin sesi kalın ve tok degil zaten. Cogu insaninda az cok gorme problemi var ve cogu insaninda tum disleri mukemmel degil. Bunlar sende bir tik fazla olabilir ama kendi denginde biriyle olabilirsin. Umarim kendini yeniden degerli gorebilirsin cunku okuduklarimdan seni degersiz yapacak bir sey goremedim. Bence yine de cekici bir tarafin var. Ama hayata atilman lazim ki hem psikolojin duzelsin hem de bunlari kontrol etmeyi daha cok ogrenebil
@echelonuk Keşke öldürebilsem maçam yemiyor sen öldürür müsün beni keşke öldürsen.. suçum fakir ve cahil bir ailede doğmam sorumluluklarımı hatırlatmayan baskılamayan fakir aile de doğmam keşke Ajda pekkanın oğlu torunu olsaydım
@echelonuk Ne bicim bir insansin yaa adama intihari mi oneriyorsun? Sus sen!
Benim yerime hayatı kuzenim amcamın oğlu yaşıyor Aşşağılık komplesi içindeyim onun babası amcam zengindi oğlanda aldı yürüdü aklı var 2 metre boyu var yakışıklı sesi kalın sevgilisi oldu ayrıldı kıbrısta üniversite bitirdi acayip sosyal biri sunuculuk yapıyor trt haber spikeri olmak istiyorum çevresi var sesi güzel herşeyi var araba sürer ben sadece onu izliyorum benim yerime hayatı o yaşıyor tek suçum onun gibi mükemmel bir babaya sahip olamamak
@melikenilayy peki çevre benim kötü durum kafa yapısında olmamı engelleyecek o çevre nasıl oluşacak
Senin babanda sana bir seyler sunmus ve yapmis, kendin soyledin. Herkes zengin olamaz ki bu ne senin ne onun sucu.
@echelonuk niye bu kadar bana saldırıyorsun ve kötüsün kardeşim durumumu anlatıyor en fazla asgari ücretli işe gir vücudunu tamir ettir ve kendini kandır sosyallikde olay bu
Sen sosyallestikce olusacak ama basta kendin cikip gezmen, calisman falan lazim. Sen sohbet edip de diyalog actikca zamanla kurarsin ama once yurumeyi ogrenmen sart.
keşke intihar edebilsem denedim ama ona bile tembelim korkağım o kadar kötü beslendim ki kanser olayım diye ama yok
Aslında suçun ailen ve fakir olman değil. Tabii cahil olmasalardı böyle olmazdın ama sende genel bir sorun var o da kendini kapatmandan kaynaklanıyor kendin ettin kendin buldun gibi ölmeye kendi cesaretini toplayıp yapıcaksın beni karıştırma. Ölmek dışında başka seçeneğinde var onu sen bulucaksın. Şimdi birşeylere başlarsan durumu toparlama imkanın var.
Sen bunu dinleme Soran kişi. Tabii ki ölmek bir secenek degil. Ölmek sonsuz cehennem demek.
Sen ayaga kalkmayi sec
Bende muharrem gibi ailede doğsam işte bu halde değildim bugün dışarda koca bir hayat var ben sadece konforda a-sosyallik yaşıyorum rahmetli babam keşke sorumluluk verseymiş niye herkes zengin olamaz hep kuzenim gülecek eğlenecek bende izlicem
@melikenilayys osyallik nasıl olunur ki , ben çalıssam bile işden eve evden işe olur gibi haftada 1 gün izin anca alışveriş merkezine git eş dost gene olmaz gene yalnızım gibi
Ben de zengin degilim ama sokaga cikiyorum. Gezmek icin zengin olmana gerek yok, bunu sen de biliyorsun. Hadi yarin disari cik, biraz sosyalles.
@echelonuk Kendini niye gizliye aldın alt tabakadan ezikler seni rahatsız etmesin diye mi
Zaten ailen seni baskilamiyor ki. 3 ay calis ve hep yarisini kendine sakla. Hem ise giderken farkli bir ortama girdigin icin hem de insanlarla konustugun icin açılırsin. Biriktirdigin parayla da eglenirsin sonra.
Sana saldırıyorum çünkü; çünkü kendi kendine yapmışsın bunları ya insanın bir beyni var yanında da bilgisayar var hiç mi düşünmedin. Bazı insanların bilgisayarı ve evi bile yok ama onlar yaptı birşeyler. Yarın sabahtan itibaren spora başla git yürü koş sağlıklı beslen
Şimdi beni konuşturma sen alt tabaka falan değilsin ağzına alma onları alt tabaka dediğin insanlar nasıl çalışıyor biliyor musun sen o insanlar ölüyor çalışırken sen onların da altındasın.
@echelonuk egoist sandığım için k. b bu aileye düştüğüm için ben böyleyim 7 kişilik ailede kimse lise mezunu bile değil düşün 4 abim çöpçü onların 3 ü evli birilerini buldu mesela 2 ci abim kazakistana gitti orada çalışıyor kazandığını alemlerde karılarla yiyor diğer 1 abim bekar 2 si evli çocukları var ben hayatta hiç bir zaman yapamam dediğin 3 şeyi araba sürmek evlenmek yurt dışı görmek lise mezunu dahi olmayan asgari ücretli abilerim yaptı ben yapabilir miyim bilmiyorum kafam konfora alıştı ölsem sorumluluk alamıyorum korkuyorum bana hak ver asgari ücreti küçümsüyorum neyime yetecek diyorum kız nasıl sevecek v. s ya da nasıl sorumluluk alacağım kendimi seveceğim işçi parçası oldum diye anlatabildim mi psikologların işi artık ama şu bir gerçek sanki beni acun ılıcalı yapsan kıvanç tatlıtuğ yapsan bile kafam düzelmeyecek gibi
@echelonuk vay be sen tam egositsin var ya zerre empati yoksunusun
Her kiz pandora beklemiyor ki. Ustelik hemen sevgili yapman gerekmiyor. Sen bi sosyalles, bi kafani dagit. Zamanla olur sevgilin.
@echelonuk sende bir gün öleceksin ne bu öfke kin bana karşı asabilik
@melikenilayy şart değil ama işte yapamadıklarım arasında arkadaşda @echelonuk diyor ki millet karıları götürüyor sende sadece izle lafa bak üstün şeref madalyası veriyorlar karıları götürenlere
@melikenilayy Değecek biri değil boş ver
@echelonuk ya sen ne kadar kinlisin ya gıcık kaptım çok asisin sende bir gün öleceksin ne bu öfke yargısız infaz bana hiç hoşlanmadığım senden değecek biri değilmişim beni bir tanısan çok seversin kendimden başka kimseye kötü düşünmedim
@soran Onu demese iyiydi tabii. Seni gaza getirmek icin dedi belki de. Ama sen sosyallestikce ozguvenin artacak, calistikca paran artacak ve bunlarin hepsi de sevgiliye gidecek adım. İyi geceler 🙂
@echelonuk sen değecek biri misin bakalım sanki hiç sende ölmeyeceksin senin hataların hiç yok
inşallah dediğin gibi olur sanmıyorum da asgari ücretle işte psikolog ne dicek bakalım iyi geceler
ben zaten sorumluluk almaya gelişmeye yeniliklere açılmakdan korktuğum istemediğim için bu haldeyim zaten lise 1 plantonik aşkımda 2. ci çocuğu yaptı
Tembelim diyorsun yani.
Hem o hemde fakirim
Fakir olmayı boş ver. Ama tembel olmaman gerekiyor. Kızları boş ver kendin içinde böyle gerekiyor. Asgari ücrete tabii olmak istemiyorum diyorsan okuyacaksın.
tembelim 11 yıldır yatıyorum benden olacak diyorum lise 1 terkim 27 yaşında okumak geçti
Zamanı kaçırmışsın ama şimdi başlarsan hayatının geri kalanını kurtarırsın. Ama onu da hiç yapacak gibi durmuyorsun.
evet en fazla asgari ücret o da kendini kandır kendini yor 1 ay
İnsanlar eşşek gibi çalışıyorlar başka şansları mı var onlarda biliyor az kazandığını ama bir yerden başlıcaksın böyle devam edersen boş boş ölüceksin zaten
biliyorum ama depresyon diye bir şey var ya kırt kanaat ya da hiç.. bende ise birey hissedememe var konfordan çıkamıyorum çıksam bile benden ne olacak diyorum ben çalışsaydım 11 yıl önce depresyona girip inzivaya çekilmeyerek şu an asgari ücretle yine bir şeyler yapamazdım araba kullanmadım sevgili yapamazdım yurt dışı göremezdim gibime geliyor hiç bir zaman ben olmadım ki bende biliyorum boş öleceğimi