kaç yaşına geldim herkes aşık oluyor bende tık yok Taa ortaokulda bir erkeği görünce çok heyecanlanıyordum çok tatlıydı biraz sürdü bu heyecanım o da geçti gitti çocukluk işte ama kaç yaşındayım kimseye bir şey hissetmiyorum. Gerçek aşka inanıyorum ama bir bana uğramıyor herhalde
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Demekki siz görerek değil tanıyarak sevenlerdensiniz, ve tanıdığınız erkek sayısıda oldukça az olmalı
Görerek değil zaten asla, içini tanımak istiyorum ama öyle bir şey olmadı hiç. Erkek arkadaşım yok zaten lisede sadece 1 tane erkek arkadaşım vardı sevgili anlamında değil çok iyi çocuktu ortaokulda öyle samimi olduğum küiçüklik vardı başka da olmadı
fazla mastürbasyon yapmanın da bunda etkisi var diye duymuştum
İnanır mısın bilmem ama hiç yapmadım
☺ canın çekmiyor mu
İnsanız çekiyor ama ilk olanı sevdiğim insanla yapmak isterim
yani vücut atmak ister ama olmaz bir şey değil demek ki
Ya şöyle erkekler kadar kadınlar söylemese de özellikle adet döneminde bizim de isteğimiz artıyor fakat dediğim gibi ben böyle şeyleri sevdiğimle yapmak isterim bireyselden çok
Adet dönemi dediğim adet yaklaşırken
tamam ama hayal edip etkilenmiyor musun
Dediğim gibi etkileniyorum istek herkeste tabi ki var ama belli zamanı var bence.
neyse buradan çok yazamıyorum 🙈 anladım peki
Ne yazacaktın ki 😂
buraya olmaz 🙈
Tamam siz bilirsiniz
bilmelik değil yani buraya yazamam ☺ asıl siz bilirsiniz ben söyledim size kalmış
O zaman kendinize iyi bakın
Siz de iyi bakın teşekkür ederim sohbetiniz güzel gidiyordu
Normal bence memlekette aşık olmaya değer pek birileri yok zaten
Yeteri kadar vakit geçirdiğin erkek var mı?
Onu düşündüm ama adam akıllı erkek arkadaşım yok, yani lisede bir tane gerçekten çok samimi iyi bir çocuk vardı ama asla ilerisini görmüyordum gerçekten sırdaş olan bir çocuktu hala konuşuruz mesela onun harici veya başka konuştuğum bir erkek hiç olmadı
Sebebi çok net bu erkek arkadaş edinip sohbet et kesinlikle bişeyler olur sorun ortaya çıktı
Ama nasıl oluşacak ki bu his hiç aşık olmadım
Yani şunu diyorum mesela 3 4 erkek tanıdığım oldu diyelim hangisine his besleyeceşim nasıl belli olacak ki
Bu öyle bir şey değil zaten sen anlamadan oluyor ama senin erkek tanıdığın yok sorun burada şuanda en basit örnekle arkadaş çevrene erkek sokman gerekiyor en azından sohbet edebileceğin kişiler olmalı ilk olarak
Evet haklısınız, yani dediğinize göre doğru insan kendini hissettiriyor mu
Tabiki sen zaten direk farkediyosun devamı gelişiyor
Peki mesela hayatına giren ilk adam akıllı kişinin doğru kişi olma ihtimali var mı
Tabiki değil bu kişiyi zamanla tanırsın anlarsın
Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama bu tanımadan kasıt illa flört anlamında değil Di mi arkadaşlık döneminde de tanır bence insan
Sorun değil tanıma hiç bitmez aslında arkadaşlıkta olsa sonra flörtede dönse sürekli tanırsın ama hissettiğin an iş değişir
Evet ama demek istediğim şu arkadaşlıkta da tanınıyor Di mi sonuçta flört aşamasında artık o arkadaşlık aşılmış gibi bir durum oluyor her an his olabilir
tabiki o iş sende
Peki bir şey soracağım ben taa ortaokulda iken yakın bir arkadaşım vardı çok şekerdi çok iyiydi zaman geçtikte ben onu görünce böyle heyecanlanmaya başlıyordum sürekli konuşasım geliyordu ama adımı hep ben atmıyordum. Biraz sürdü bu his ama bu sürede onu çok az gördüm 2 defa falan. Sonra bir kere ortak arkadaşım o ve ben normal buluşmaya gittiğimizde bir laf etmişti çok gıcık olmuştum soğumuştum. Bu aşk mıydı şimdi 😂 acı çekmedim hiç özlemedim de, birlikte ikimizi hayal bile edemiyordum evlenmek falan da istemiyordum
hoşlanmışsın bence kopmasaydı olabilirdi
Aşkın hissettirdiği bundan farklı mı, ne farkı var? Mesela bu çocukla dediğim gibi gelecek hayal edemiyordum
O olursa herşeyi hayal edersin basit
Peki mesela bu heyecan duygusunu bunda yaşadım ya, benim korkum bu kadar canım küçük çocuk aklıyla olan bir şeyde böyle hislerimi bitirmiş olmak istemem korkum bu ya.
Bunlar geride kalmış ve sen uzun süredir erkeklerle iletişim kurmamışsın yaşadığın örnek uzun yıllar öncesi bunu şuanda deneyimleyip görmen lazım
Bu aşk değildi mi ama di mi
Bence değil
Tamamdır, içime su serptiniz 😂 böyle bomboş bir şeye böyle güzel bir duyguyu harcamış olmak istemem. Hiç acı falan da çekmedim bir anda soğudum, özlemedim de
Rahat ol ya hayatın tadını çıkarmaya bak
Bakalım çok teşekkür ederim, sadece böyle bomboş bir insanda hissetmiş olmak istemem
Önemli değil :D
Konuşmak ister misin benimle
Yokmu su an hoslandigin
Bana bir sanss verirmsn
Sosyal medyadan nasıl olacak ki çok zor ya
Sosyal medyada kalmaz hani eğer yakın illerde oturuyorsak reeldede görüşebilirz
Nerelisiniz
Aydındayım ben
Yakın sayılırız
Gizliden çıksam eklermsnz
Neredesiniz ki hemen zaten öyle bir şey olmaz da
Hemen demiyorum bende hani bı konuşup tanışıp Instagramdan mesela görelim birbirimizi hani sen beni bende seni tanym sen ne zaman tamam dersen görüşürüz
Manisa
Ordamsn
Ümidini yitirme
Biraz azalıyor gibi
Kadere inanıyor musun
İnanıyorum ama işte insan merak ediyor 😂 diyorum acaba kaçırdım mı ama öyle bir fırsat da olmadı ki
Yazacaktım da gizlisin
Tüh
Oysa çok yakışıklıyım
😂 Maşallah Allah sahibinize bağışlasın
Ahahah
Aa yazacaktım derken ben de bana konuyla alakalı yazacaksınız sandım mesaj mı atacaksınız bana?
Mesaj atacaktım atamadım
Küstünüz mü 😂
He anladım ama gizliden çıkmasam sorun olur mu zaten Xp yetmyiro benim
Takip et ben sana yazarım
Aseksuelsindir
Yok kız değilim ondan eminim 😂
Ya çekim oluyor ama asla konuşma boyutuna ilerlemiyor
O zaman biraz cesaret diyip adimi atcan
Ne burcusun
Yengeç
Yaş kaçki
26
Ah be nolcak
Ne ne olacak 😂
Bu durumun😂😂😂
Bakalım hayırlısı
Kriterler ne bulalım sana
İnanın para pul o kadar önemli değil. Kendi dengimde olan biri olsun yeter, ve naif olsun ya 😂 boy pos değil kriterler, tip gelip geçici. Kendi adıma da diyorum bunları
İnanak mı😂
İnanma ne diyelim 😔
Yav valla bak gerçekten diyorum önemli değil, asla övünme gibi olmasın ama ben zaten iyi bir aileden geliyorum ha şöyle bir şey var, dengim olmayan insanla biraz zor ama inanın denk biriyle neden olmasın
Dm den konusalım mı uyumayacaksan sana da uyrsa bu konuyu😂
İstersen tabi
Uyuyacapım 😔😔
Niye sabah iş mi var
Evet
Takip atıyım mı o zaman aksam konusuruz bu konu önemli ama dimi 😂😂😂
Ah be