Bende sevmek istiyorum sevilmek istiyorum ama olmuyor karşıma kim çıksa amacı kullanmak yatıp kalkmak öpüşmek oluyor bende ciddi iliş yapıp anılar biriktirmek istiyorum gezmek dolaşmak mutlu olmak istiyorum ama kimseye bişey hissetmiyorum ne hoslantı oluyor nede sevgi nede bir kalp çarpması bende aşık olmak istiyorum bende mutlu olmak istiyorum etrafımdaki insanların ciddi ilişkisi var yeni tanışmış olan insanlar bile sözleniyor mutlular ama bana denk gelen insanların amacı hep kullanmak niye böyle oluyor anlamıyorum tek istediğim sevmek sevilmek mutlu olmak gülmek ama biriyle flörtleşsem bile hoşuma gitmiyor itici geliyorlar hiç birine bi his besleyemiyorum ama bende aşık olmak istiyorum ne yapmam lazım hislerimi nasıl tekrar kazanıcam veya da doğru insanı nasıl anlayabilirim bu hep böyle mi gider kimse sevmiyor beni sürekli kullanmak amaçları bi akıl verin lütfen?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Neden seni kullaniyorlar ki veya ne gibi kullaniyorlar
İyi oku kullanıyorlar demedim kullanmak istiyorlar yok fiziğin güzel yok şöyle böyle diyorlar
Yani saçma sapan amaçlı insanlar
Hadi ya belliydi zaten gidiş att 🤨
Birileri senaryoyu çizmiş bizlerde yaşıyoruz öylemi
Öylemi diyorlar cittej
Doğru insan karşına çıkmamış hiç ondan böyle hissediyorsun
Çıkar mı ki
Çıkar milyonlarca insan var mutlaka birisi seni heyecanlandırıcaktır
O yediğin hurmalar gelir böyle tirmalar
Yazdığın mesajdan belli , önüne gelenle Yattigin
SXktr git beyinsiz seni okuman yokmu sevmek diyorum sevgi diyorum yatmış olsam yattım da mutlu değilim yazarım senin anan bacın yok mu gereksiz oksijen israfı seni defol git
kimseye bişey hissetmiyorum ne hoslantı oluyor nede sevgi nede bir kalp çarpması
biriyle flörtleşsem bile hoşuma gitmiyor
Aha burdan belli sürekli yatıp kalktığın bin yargahtq sendromu olmuşsun sen
Boşuna mı az kişiyle birlikte olun deniyor kaldı ki yaşına bak ahmak seni
Off ne anlatıyon be abi sen canım mısın sen sevmek sevilmek nedir anlamıyon mu sen illa küfür mü edelim anana bacına yaşıma laf edene kadar kullandığın kelimelere bak yatıp kalkmak öyle basit şeyler değil ben sana bu yaşımla bi nasihat vereyim belli ki ihtiyacın var insan evlenir öyle şeyleri evlendiği sevdiği adamla yaşar ha ama senin anan o dediğin türden bişeyse bilemem sende haklısın şimdi defol git
Bu kadar gerilme kanks sadece hayatına çeki düzen ver gerisi gelir
Bende öyleydim Şu an deliduvane asik oldukk
Yani bir anda mı oluyor
Evet fark etmedim bile
Karşina cikicak illaki merak etme
Etrafımdaki yaşıtlarımın ciddi ilişkisini görünce üzülüyorum
Ya bende de öyle benim bekar arkadaşım bir iki tane kaldı sadece ona bakarsan yani ne diyeyim dostum yani çıkar olarak sevmeyen kimse yok ki biriyle tanışıyorsun iki gün konuşuyorsun 3 gün niye sıkılıyor ya da çıkarı uyuşmadığı için gidiyor
Haklısın ama insan sevilmek istiyor
Bilmez miyim bilmez miyim bana mı anlatıyorsun Allah aşkına insan sevilmek istiyor sabah uyandığında günaydın mesajı görmek istiyor ondan sonra efendime söyleyeyim birinin aklında olmak istiyor yere düştüğünde ayağa kalkmak için biri olsun istiyor
Çok iyi anlıyorum ya
Dertlesmek istersen yzabilirsn yazamassn t4kp 4tabilrsn
Takip attım ama yazamadım
Cvpladm...
Zamana bırak
Kaderin böyle
Kaderim yalnız olmak mı
Evet
Ne kadar iyisin ya sağol
Yani bunun iyilikle kötülükle bir ilgisi yok. Gerçekler bunlar
Salla gulum bırak bu isleri