Kocam sadece ilişki sırasında bana dokunuyor. Gün içinde dokunursa da beni zevke getirmek için dokunuyor. Ne saçımı okşar ne sarılır sadece ilişki yaşamak için veya zevksel bölgeler için dokunuyor.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İletişim kur. Erkeklerin çoğunda var bu ve ilginin kadın için ekmek, su gibi olduğunu anlamıyolar.
Çok kez kurmaya çalıştım ama hep kavga çıktı. Bütün gün onun için çabalıyorum akşam yemekten sonra yanağıma bir öpücük kondurup sarılsa saçlarımı okşasa bir kaç seni seviyorum cümleleri ama yok yemepi ye hooop geç bıktım
Bir erkeğin yapmadığını her zaman başka bir erkek yapar. Kendi erkeğiniz sizi cebinde görürse böyle şeylerle karşılaşırsınız. Siz de ona cinsellik vermeyin o zaman direkt sizi obje olarak görüyor. İhtiyacım derse ilgi de benim ihtiyacım diyin.
Onu da yaptım inanın sonuç ne oldu kavgayla ilişkiye girme
Kavgayla ilişkiye girme mi? Bu tecavüz biliyorsunuz değil mi?
Yarın annemlere gidiyorum bakalım belki kafasını toplar ya boşanırız ya da normal hayatımız olur
Çok uyuz oldum kocana ezdirme kendini
Bende uyuzum ona 😂 teşekkür ediyorum. Mesleğim elimde en azından yoruldum artık ya boşanacağız ya da yürüyeceğiz bakalım
Aynen canım mesleğin varsa bir dakika durma adama bak sanki şey yapmaya evlenmiş.
Bence tek suç kocanda değil eşlerin birbirine karşı sevgi saygısı biterse böyle olur
Ben onu çok seviyorum ama saygı aramızda kalmadı
Ya da şöyle sorayım kaç yıllık evlisin
Yaşlarınız kaç kaç yıllık evlisiniz
2
Yaşlarınız kaç peki nasıl tanıştınız
25 ben 26 o başlarda benim saatlerce saçımı okşar koklar yüzümü severdi şimdi saçlarıma ne zaman sadece saf sevgi için dokundu hatırlamıyorum
Nasıl tanıştınız çocuk var mı
Ben cafede çalışıyordum oda yan markette çalışıyordu o şekilde git gel yaparken tanıştık
Çocuk yok
Bir şey söyleyim kızma ama sanırım zaten seks için yanaşmış sana
Ama evlendik artık sevmese evlenmez demi
Ya evlenip seks yaptımı senle evet işi bitti ise artık seks için yanaşır sana anlamıyon mu
Anlasam burada işim ne of of ağlıcam
Ekle beni
Sanki artık seni bir obje olarak görüyor. Bence bunu onunla konuş. Çünkü ileride daha büyük sorunlar olur
Konuşunca ne alaka diye başlayıp tamam dokunmucam birdaha diyor
Ama bu sürekli tekrarlar ise yarın başkasına aşık olma olasılığı çok yüksek
Belkide başkasına aşık boşanmak istediim ağladı hayır falan dedi
Yani evet olabilir. Şimdi hayır diyor çünkü hazır değil. Ama böyle devam ederse kaçınılmaz olur. Sevgi saygı olmadan evlilik yürümez.
Bir kaç gün ailemin yanına kalmaya gitsem oda düşünse mi acaba
Evet evet çok iyi fikir hem kendini daha iyi sorgular belki yokluğunda kıymetini anlar.
ya da aşık olduğu kadını eve getirir kamera mı koysam eve djfn
Hayır hiçbir erkek kendi evine kadın atmaz:) otele gider 😁
Erkolar kapatılsın djdndnd ağlıcam yoksa yine
Maalesef biz size siz bize muhtaçiz olmadan olmuyor:) erkeksiz bir dünya düşünsene herkes lez vl
Ama ben onu çok seviyorum oda beni sevsin istiyorum. Ben ona hep sarılmak istiyorum ama her sarıldığımda sonuö aynı valla kendimi motor makine sanıyorum
İşte seni obje olarak kullanmasına izin verme bugün sadece sarılalım de mesela sadece elimi tut saçımı okşa ruhsal olarak yaşamak istiyorum seni de
Aşk bitmiş 2.3 ay sonra da cinsellik biter sonra adliye yolları
Buda demek oluyor ki eşinde sorun yok sorun sende
Neden ki sadece bana sarılsa saçlarımı okşasa yeter sürekli cinsellik için dokunulmak çok kötü
Demek ki eşin iktidarsız değil zor durumda kalınca bunları zaten yapıyor normal bir şekilde neden yapmıyor bunu düşün
Sen de bir sorun vsr mi
Ne gibi
İlgi gösteriyormusun, belki adamin bir sikintisi olabilir, ya da yatakta sınırların var mı giyimine dikkat ediyormusun
Yatakta sınırlarım var ama diğer söylediklerini hep yapıyorum
Sınırın nedir?
Önemsemese zevk almanı bile önemsemez
Önceden nasıldı
Önceden sadece beni sevmek için yaklaşırdı saçımı okşamak için yüzümü sevmek için yaklaşırdı
Şimdi bunları yapmıyor mu
Hayır
Ben eşimde aksine şikayetçi
Ne gibi
Ne gibi işte takip etsene bana mesaj atiym
Kızmısın
Hayır erkeğim
Ona sorsan