İlişkim yokken dünyanın en medeni insanı ben olabilirim ama ilişkim olunca mağarama dönüyorum. Aşırı kıskançlık, sahiplenme, bunaltma, kaos ve bol kavga eksik olmuyor. O yüzden ilişki yapmıyorum 😃
medeni olamam sevince, ben birisini kıskanıyorsam seni seviyorum demesemde olur fiili olarak.. çünkü bu seni karşında ki kadın maymun gibi olsa bile paylaşamıyorum o kadar seviyorum ki sana benden başkasının benim gözümle bakması ihtimali beni çıldırtıyor demek
Yoo gayet normalim.. Sadece azıcık kıskanırım.. Hatta kıskançlıktan gözüm döner hiç bir şey görmez gözüm.. Çok değil ama azıcık sadece.. Hem seven insan kıskanır.. Etrafımda gezen dişi sinekten bile kıskanırım..
😂😂 kaostan mı besleniyorsun😂 başlangıçta bunların olması normal bence güven oluştuktan sonra iki tarafta kıskançlığı falan azaltıyor bir yerde. Ama sakın salmayın, kaparlar 😂😂
Hiç değişmiyorum sevgili yapınca. Saçma sapan kıskançlıklar, güvensizlikler, kısıtlamalar hffff! ... Birine sürekli olarak sana nasıl davranması gerektiğini hatırlatmak zorunda kalmayana dek bekar kal kızım. Taş devrine dönen insanlara ilişki eğitimi verilmeli 🥲